This HTML5 document contains 51 embedded RDF statements represented using HTML+Microdata notation.

The embedded RDF content will be recognized by any processor of HTML5 Microdata.

Namespace Prefixes

PrefixIRI
n12http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/typAkce/
dctermshttp://purl.org/dc/terms/
n6http://purl.org/net/nknouf/ns/bibtex#
n13http://linked.opendata.cz/resource/domain/vavai/projekt/
n10http://linked.opendata.cz/resource/domain/vavai/riv/tvurce/
n19http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/
n20http://linked.opendata.cz/resource/domain/vavai/vysledek/RIV%2F62157124%3A_____%2F02%3A00000782%21RIV%2F2003%2FMZE%2F160003%2FN/
n15https://schema.org/
shttp://schema.org/
skoshttp://www.w3.org/2004/02/skos/core#
n3http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/
n2http://linked.opendata.cz/resource/domain/vavai/vysledek/
rdfhttp://www.w3.org/1999/02/22-rdf-syntax-ns#
n11http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/klicoveSlovo/
n4http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/duvernostUdaju/
xsdhhttp://www.w3.org/2001/XMLSchema#
n17http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/aktivita/
n9http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/jazykVysledku/
n18http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/obor/
n16http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/druhVysledku/
n8http://reference.data.gov.uk/id/gregorian-year/

Statements

Subject Item
n2:RIV%2F62157124%3A_____%2F02%3A00000782%21RIV%2F2003%2FMZE%2F160003%2FN
rdf:type
skos:Concept n19:Vysledek
dcterms:description
Práce se zabývá studiem chemismu prsní a stehenní svalovin včetně aminoanalýzy svaloviny při prodlouženém výkrmu brojlerových kuřat ROSS 308 do 52 dne věku při odděleném výkrmu podle pohlaví. The aim of the paper wos to study of chemical composition of brest and thigh musculature in broiler chicks ROSS 308. The fattening was prolonged till 52 day of age and during fattening the chicks were sex separated.
dcterms:title
Chemical composition of musculature in broilers as a basis for feed mixtures optimalization Chemismus svaloviny brojlerů jako podklad pro optimalizaci krmných směsí Chemismus svaloviny brojlerů jako podklad pro optimalizaci krmných směsí
skos:prefLabel
Chemical composition of musculature in broilers as a basis for feed mixtures optimalization Chemismus svaloviny brojlerů jako podklad pro optimalizaci krmných směsí Chemismus svaloviny brojlerů jako podklad pro optimalizaci krmných směsí
skos:notation
RIV/62157124:_____/02:00000782!RIV/2003/MZE/160003/N
n3:strany
233-238
n3:aktivita
n17:P
n3:aktivity
P(QD1376)
n3:dodaniDat
n8:2003
n3:domaciTvurceVysledku
n10:1444026 n10:4866215 n10:6500498 n10:1829831 n10:2163373
n3:druhVysledku
n16:D
n3:duvernostUdaju
n4:S
n3:entitaPredkladatele
n20:predkladatel
n3:idSjednocenehoVysledku
640779
n3:idVysledku
RIV/62157124:_____/02:00000782
n3:jazykVysledku
n9:cze
n3:klicovaSlova
broiler chicks, fattening, muscles biochemistry
n3:klicoveSlovo
n11:broiler%20chicks n11:fattening n11:muscles%20biochemistry
n3:kontrolniKodProRIV
[37906988F81C]
n3:mistoKonaniAkce
Hrádok pri Jelšave
n3:mistoVydani
Státní veterinární a potravinová správa SR v Bra
n3:nazevZdroje
V. dni výživy a veterinárnej dietetiky
n3:obor
n18:GH
n3:pocetDomacichTvurcuVysledku
5
n3:pocetTvurcuVysledku
5
n3:pocetUcastnikuAkce
0
n3:pocetZahranicnichUcastnikuAkce
0
n3:projekt
n13:QD1376
n3:rokUplatneniVysledku
n8:2002
n3:tvurceVysledku
Slezáčková, Iva Antonínová, Markéta Pažout, Vladimír Suchý, Pavel Straková, Eva
n3:typAkce
n12:EUR
n3:zahajeniAkce
2002-09-11+02:00
s:numberOfPages
5
n6:hasPublisher
Neuveden
n15:isbn
80-88985-71-4