This HTML5 document contains 48 embedded RDF statements represented using HTML+Microdata notation.

The embedded RDF content will be recognized by any processor of HTML5 Microdata.

Namespace Prefixes

PrefixIRI
n6http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/typAkce/
dctermshttp://purl.org/dc/terms/
n15http://purl.org/net/nknouf/ns/bibtex#
n10http://localhost/temp/predkladatel/
n7http://linked.opendata.cz/resource/domain/vavai/riv/tvurce/
n19http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/
n17https://schema.org/
shttp://schema.org/
skoshttp://www.w3.org/2004/02/skos/core#
n3http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/
n2http://linked.opendata.cz/resource/domain/vavai/vysledek/
rdfhttp://www.w3.org/1999/02/22-rdf-syntax-ns#
n5http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/klicoveSlovo/
n16http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/duvernostUdaju/
xsdhhttp://www.w3.org/2001/XMLSchema#
n11http://linked.opendata.cz/resource/domain/vavai/vysledek/RIV%2F62157124%3A16270%2F14%3A43873201%21RIV15-MSM-16270___/
n18http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/aktivita/
n14http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/jazykVysledku/
n20http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/obor/
n4http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/druhVysledku/
n9http://reference.data.gov.uk/id/gregorian-year/

Statements

Subject Item
n2:RIV%2F62157124%3A16270%2F14%3A43873201%21RIV15-MSM-16270___
rdf:type
skos:Concept n19:Vysledek
dcterms:description
Vepřové maso (Sus scrofa) bylo solené (5 g chloridu sodného na 100 g masa), před přípravou na vaření pod tlakem - 15minut. Tím bylo dosaženo poklesu objemové aktivity radiocesia asi o 50% (z 42,7% na 58,3%). Maso mělo aktivitu radiocesia 106 Bq.kg 1. Aktivita radiocesia byla snížena v průměru na 53 Bq.kg-1. Aktivita 137Cs byla měřena spektrometrií gama. The meat (Sus scrofa) was salted (5 g NaCl to 100 g meat) before preparation by heat pressure bowling - 15 minutes. There was reached drop of activity concentration of radiocesium about 50 % (from 42,7 % to 58,3 %). The meat had activity concentration of radiocesium 106 Bq.kg-1. The activity concentration of radiocesium was reduced on average to 53 Bq.kg-1. The activity concentration of 137Cs was measured by gamma-spectrometry. Vepřové maso (Sus scrofa) bylo solené (5 g chloridu sodného na 100 g masa), před přípravou na vaření pod tlakem - 15minut. Tím bylo dosaženo poklesu objemové aktivity radiocesia asi o 50% (z 42,7% na 58,3%). Maso mělo aktivitu radiocesia 106 Bq.kg 1. Aktivita radiocesia byla snížena v průměru na 53 Bq.kg-1. Aktivita 137Cs byla měřena spektrometrií gama.
dcterms:title
The effect of heat-pressure boiling reduction on activity of radiocesium in meat Vliv tepelně tlakové úpravy na aktivitu radiocesia v mase Vliv tepelně tlakové úpravy na aktivitu radiocesia v mase
skos:prefLabel
Vliv tepelně tlakové úpravy na aktivitu radiocesia v mase Vliv tepelně tlakové úpravy na aktivitu radiocesia v mase The effect of heat-pressure boiling reduction on activity of radiocesium in meat
skos:notation
RIV/62157124:16270/14:43873201!RIV15-MSM-16270___
n3:aktivita
n18:I
n3:aktivity
I
n3:dodaniDat
n9:2015
n3:domaciTvurceVysledku
n7:4670094 n7:3540804 n7:2556553
n3:druhVysledku
n4:D
n3:duvernostUdaju
n16:S
n3:entitaPredkladatele
n11:predkladatel
n3:idSjednocenehoVysledku
53928
n3:idVysledku
RIV/62157124:16270/14:43873201
n3:jazykVysledku
n14:cze
n3:klicovaSlova
food safety; Sus scrofa; 137Cs; Pig meat
n3:klicoveSlovo
n5:Pig%20meat n5:137Cs n5:Sus%20scrofa n5:food%20safety
n3:kontrolniKodProRIV
[A7B491357CF0]
n3:mistoKonaniAkce
Štrbské pleso
n3:mistoVydani
Košice
n3:nazevZdroje
Hygiena alimentorum XXXV.
n3:obor
n20:GM
n3:pocetDomacichTvurcuVysledku
3
n3:pocetTvurcuVysledku
5
n3:rokUplatneniVysledku
n9:2014
n3:tvurceVysledku
Kopřiva, Vladimír Dvořák, Petr Máté, Dionýz Beňová, Katarína Žďárský, Michal
n3:typAkce
n6:EUR
n3:zahajeniAkce
2014-05-21+02:00
s:numberOfPages
3
n15:hasPublisher
Univerzita veterinárného lekárstva Košice
n17:isbn
978-80-8077-401-1
n10:organizacniJednotka
16270