This HTML5 document contains 48 embedded RDF statements represented using HTML+Microdata notation.

The embedded RDF content will be recognized by any processor of HTML5 Microdata.

Namespace Prefixes

PrefixIRI
n20http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/typAkce/
dctermshttp://purl.org/dc/terms/
n17http://localhost/temp/predkladatel/
n11http://purl.org/net/nknouf/ns/bibtex#
n7http://linked.opendata.cz/resource/domain/vavai/riv/tvurce/
n15http://linked.opendata.cz/resource/domain/vavai/subjekt/
n13http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/
n9https://schema.org/
shttp://schema.org/
skoshttp://www.w3.org/2004/02/skos/core#
n4http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/
n2http://linked.opendata.cz/resource/domain/vavai/vysledek/
rdfhttp://www.w3.org/1999/02/22-rdf-syntax-ns#
n21http://linked.opendata.cz/resource/domain/vavai/vysledek/RIV%2F62157124%3A16270%2F13%3A43872451%21RIV14-MSM-16270___/
n8http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/klicoveSlovo/
n16http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/duvernostUdaju/
xsdhhttp://www.w3.org/2001/XMLSchema#
n19http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/aktivita/
n14http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/jazykVysledku/
n12http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/obor/
n6http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/druhVysledku/
n10http://reference.data.gov.uk/id/gregorian-year/

Statements

Subject Item
n2:RIV%2F62157124%3A16270%2F13%3A43872451%21RIV14-MSM-16270___
rdf:type
skos:Concept n13:Vysledek
dcterms:description
The work deals with the influence of storage, drying, pasteurization, sterilization and other types of heat processing, the influence of high pressure processing and high intensity pulsed electric field treatments, furthermore with the influence of freeze-drying, minimal mechanical processing of tomatoes and soaking on the content of main antioxidants and antioxidant capacity of tomatoes and tomato products. Práce pojednává o vlivu skladování, sušení, pasterace, sterilace a dalších postupů tepelného ošetření, o vlivu ošetření vysokým tlakem a vysoceintenzivním pulzním elektrickým polem, dále také o vlivu lyofilizace, minimálního mechanického zpracování rajčat a máčení rajčat v marinádě na obsah hlavních antioxidantů a antioxidační kapacitu rajčat a výrobků z nich. Práce pojednává o vlivu skladování, sušení, pasterace, sterilace a dalších postupů tepelného ošetření, o vlivu ošetření vysokým tlakem a vysoceintenzivním pulzním elektrickým polem, dále také o vlivu lyofilizace, minimálního mechanického zpracování rajčat a máčení rajčat v marinádě na obsah hlavních antioxidantů a antioxidační kapacitu rajčat a výrobků z nich.
dcterms:title
Vliv vybraných technologických postupů na antioxidační kapacitu produktů z rajčat Vliv vybraných technologických postupů na antioxidační kapacitu produktů z rajčat The influence of selected technological procedures on the antioxidant capacity of tomato products
skos:prefLabel
The influence of selected technological procedures on the antioxidant capacity of tomato products Vliv vybraných technologických postupů na antioxidační kapacitu produktů z rajčat Vliv vybraných technologických postupů na antioxidační kapacitu produktů z rajčat
skos:notation
RIV/62157124:16270/13:43872451!RIV14-MSM-16270___
n13:predkladatel
n15:orjk%3A16270
n4:aktivita
n19:S
n4:aktivity
S
n4:dodaniDat
n10:2014
n4:domaciTvurceVysledku
n7:9606580 n7:8214670 n7:3794989 n7:5162823
n4:druhVysledku
n6:D
n4:duvernostUdaju
n16:S
n4:entitaPredkladatele
n21:predkladatel
n4:idSjednocenehoVysledku
114841
n4:idVysledku
RIV/62157124:16270/13:43872451
n4:jazykVysledku
n14:cze
n4:klicovaSlova
tomato products; processing; antioxidant capacity
n4:klicoveSlovo
n8:processing n8:tomato%20products n8:antioxidant%20capacity
n4:kontrolniKodProRIV
[C4D7A1733C8C]
n4:mistoKonaniAkce
Brno
n4:mistoVydani
Brno
n4:nazevZdroje
Sborník přednášek a posterů XLIII. Lenfeldovy a Höklovy dny
n4:obor
n12:GM
n4:pocetDomacichTvurcuVysledku
4
n4:pocetTvurcuVysledku
4
n4:rokUplatneniVysledku
n10:2013
n4:tvurceVysledku
Tauferová, Alexandra Ošťádalová, Martina Tremlová, Bohuslava Pokorná, Jana
n4:typAkce
n20:EUR
n4:zahajeniAkce
2013-10-02+02:00
s:numberOfPages
4
n11:hasPublisher
Veterinární a farmaceutická univerzita Brno
n9:isbn
978-80-7305-664-3
n17:organizacniJednotka
16270