This HTML5 document contains 48 embedded RDF statements represented using HTML+Microdata notation.

The embedded RDF content will be recognized by any processor of HTML5 Microdata.

Namespace Prefixes

PrefixIRI
dctermshttp://purl.org/dc/terms/
n15http://localhost/temp/predkladatel/
n7http://linked.opendata.cz/resource/domain/vavai/riv/tvurce/
n16http://linked.opendata.cz/resource/domain/vavai/vysledek/RIV%2F62157124%3A16270%2F13%3A43872336%21RIV14-MSM-16270___/
n13http://linked.opendata.cz/resource/domain/vavai/subjekt/
n12http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/
shttp://schema.org/
skoshttp://www.w3.org/2004/02/skos/core#
n3http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/
n2http://linked.opendata.cz/resource/domain/vavai/vysledek/
rdfhttp://www.w3.org/1999/02/22-rdf-syntax-ns#
n14http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/klicoveSlovo/
n17http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/duvernostUdaju/
xsdhhttp://www.w3.org/2001/XMLSchema#
n11http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/jazykVysledku/
n4http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/aktivita/
n18http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/druhVysledku/
n9http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/obor/
n8http://reference.data.gov.uk/id/gregorian-year/

Statements

Subject Item
n2:RIV%2F62157124%3A16270%2F13%3A43872336%21RIV14-MSM-16270___
rdf:type
n12:Vysledek skos:Concept
dcterms:description
Byla posouzena jatečná hodnota 60 jatečně upravených těl (JUT) prasat poražených ve věku 166 dnů. V souboru bylo 30 chirurgicky kastrovaných vepřů (CM) a 30 jedinců po dvojí aplikaci vakcíny Improvac (IM). Průměrná hmotnost JUT ve skupině CM činila 86,5 kg v porovnání k 84,8 kg JUT pocházejících z imunokastrovaných zvířat. Rozdíl nebyl statisticky významný. Stejně tak nebyly zjištěny diference ve váze libových částí masa s kostí (pečeně, plec, kýta, krkovice). Statisticky významný rozdíl byl zjištěn naopak mezi výškou a hmotností hřbetního sádla obou skupin prasat. The carcass evaluation was performed on 60 pork carcasses (age of pigs 166 days). The carcasses were divided into two groups 30 from surgically castrated pigs (CM) and 30 from immunocastrated (Improvac) boars (IM). The average carcass weight of CM group was 86.5 kg in comparison with 84.8 kg in the IM group. The difference was not statistically significant. No differences were determined in the weigth of pork cuts (shoulder, leg, loin, neck). On the other hand the statistically significant difference was detected in the thickness and the weigth of back fat between the CM and IM groups. Byla posouzena jatečná hodnota 60 jatečně upravených těl (JUT) prasat poražených ve věku 166 dnů. V souboru bylo 30 chirurgicky kastrovaných vepřů (CM) a 30 jedinců po dvojí aplikaci vakcíny Improvac (IM). Průměrná hmotnost JUT ve skupině CM činila 86,5 kg v porovnání k 84,8 kg JUT pocházejících z imunokastrovaných zvířat. Rozdíl nebyl statisticky významný. Stejně tak nebyly zjištěny diference ve váze libových částí masa s kostí (pečeně, plec, kýta, krkovice). Statisticky významný rozdíl byl zjištěn naopak mezi výškou a hmotností hřbetního sádla obou skupin prasat.
dcterms:title
Vliv imunokastrace na obsah masa a tuku jatečně upravených těl prasat Vliv imunokastrace na obsah masa a tuku jatečně upravených těl prasat Effect of immunocastration on the meat and fat content of pork carcasses
skos:prefLabel
Vliv imunokastrace na obsah masa a tuku jatečně upravených těl prasat Vliv imunokastrace na obsah masa a tuku jatečně upravených těl prasat Effect of immunocastration on the meat and fat content of pork carcasses
skos:notation
RIV/62157124:16270/13:43872336!RIV14-MSM-16270___
n12:predkladatel
n13:orjk%3A16270
n3:aktivita
n4:N
n3:aktivity
N
n3:cisloPeriodika
7
n3:dodaniDat
n8:2014
n3:domaciTvurceVysledku
n7:4120604 n7:7134401 n7:5029104
n3:druhVysledku
n18:J
n3:duvernostUdaju
n17:S
n3:entitaPredkladatele
n16:predkladatel
n3:idSjednocenehoVysledku
114451
n3:idVysledku
RIV/62157124:16270/13:43872336
n3:jazykVysledku
n11:cze
n3:klicovaSlova
carcass; castration; back fat thickness; lean meat content; quality class
n3:klicoveSlovo
n14:quality%20class n14:back%20fat%20thickness n14:carcass n14:castration n14:lean%20meat%20content
n3:kodStatuVydavatele
CZ - Česká republika
n3:kontrolniKodProRIV
[3C002789D999]
n3:nazevZdroje
Maso
n3:obor
n9:GM
n3:pocetDomacichTvurcuVysledku
3
n3:pocetTvurcuVysledku
5
n3:rokUplatneniVysledku
n8:2013
n3:svazekPeriodika
24
n3:tvurceVysledku
Pavlík, Zdeněk Saláková, Alena Kameník, Josef Žižlavský, M. Jůza, M.
s:issn
1210-4086
s:numberOfPages
3
n15:organizacniJednotka
16270