This HTML5 document contains 46 embedded RDF statements represented using HTML+Microdata notation.

The embedded RDF content will be recognized by any processor of HTML5 Microdata.

Namespace Prefixes

PrefixIRI
n16http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/typAkce/
dctermshttp://purl.org/dc/terms/
n18http://localhost/temp/predkladatel/
n12http://purl.org/net/nknouf/ns/bibtex#
n13http://linked.opendata.cz/resource/domain/vavai/riv/tvurce/
n21http://linked.opendata.cz/resource/domain/vavai/subjekt/
n3http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/
n15https://schema.org/
shttp://schema.org/
skoshttp://www.w3.org/2004/02/skos/core#
n4http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/
n2http://linked.opendata.cz/resource/domain/vavai/vysledek/
rdfhttp://www.w3.org/1999/02/22-rdf-syntax-ns#
n6http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/klicoveSlovo/
n14http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/duvernostUdaju/
xsdhhttp://www.w3.org/2001/XMLSchema#
n17http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/aktivita/
n11http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/jazykVysledku/
n19http://linked.opendata.cz/resource/domain/vavai/vysledek/RIV%2F62157124%3A16270%2F13%3A43872299%21RIV14-MSM-16270___/
n20http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/druhVysledku/
n7http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/obor/
n5http://reference.data.gov.uk/id/gregorian-year/

Statements

Subject Item
n2:RIV%2F62157124%3A16270%2F13%3A43872299%21RIV14-MSM-16270___
rdf:type
n3:Vysledek skos:Concept
dcterms:description
Druh, délka zrání a délka skladování jsou faktorem ovlivňujícím barvu těsta sýrů. Průměrné hodnoty parametrů kolorimetrického stanovení CIELAB pro sýry ementálského typu v tržní síti ČR se pohybují kolem hodnoty 75 pro parametr L*, 1,5 pro parametr a* a 20 pro parametr b* při minimální tloušťce vzorků 7 mm. Delší doba zrání se projevuje tmavší barvou. Druh, délka zrání a délka skladování jsou faktorem ovlivňujícím barvu těsta sýrů. Průměrné hodnoty parametrů kolorimetrického stanovení CIELAB pro sýry ementálského typu v tržní síti ČR se pohybují kolem hodnoty 75 pro parametr L*, 1,5 pro parametr a* a 20 pro parametr b* při minimální tloušťce vzorků 7 mm. Delší doba zrání se projevuje tmavší barvou. Type, curing, and stocking affect colour of a cheese. The average values of colorimetric parameters CIELAB for cheese of Emmenthal type on CZ market vary about 75 for L*, 1.5 for a*, and 20 for b* parameters, at minimal thickness of 7 mm. Long curing leads to dark colour of a cheese.
dcterms:title
Colour evaluation of Emmenthal type cheese Stanovení barvy sýrů ementálského typu Stanovení barvy sýrů ementálského typu
skos:prefLabel
Stanovení barvy sýrů ementálského typu Colour evaluation of Emmenthal type cheese Stanovení barvy sýrů ementálského typu
skos:notation
RIV/62157124:16270/13:43872299!RIV14-MSM-16270___
n3:predkladatel
n21:orjk%3A16270
n4:aktivita
n17:I
n4:aktivity
I
n4:dodaniDat
n5:2014
n4:domaciTvurceVysledku
n13:4670094 n13:2556553
n4:druhVysledku
n20:D
n4:duvernostUdaju
n14:S
n4:entitaPredkladatele
n19:predkladatel
n4:idSjednocenehoVysledku
107500
n4:idVysledku
RIV/62157124:16270/13:43872299
n4:jazykVysledku
n11:cze
n4:klicovaSlova
cheese; CIELAB
n4:klicoveSlovo
n6:CIELAB n6:cheese
n4:kontrolniKodProRIV
[2B26D9EF840B]
n4:mistoKonaniAkce
Štrbské Pleso
n4:mistoVydani
Košice
n4:nazevZdroje
Zborník prednášok a posterov Hygiena Alimentorum XXXIV.
n4:obor
n7:GM
n4:pocetDomacichTvurcuVysledku
2
n4:pocetTvurcuVysledku
5
n4:rokUplatneniVysledku
n5:2013
n4:tvurceVysledku
Žďárský, Michal Máté, Dionýz Beňová, Katarína Salabová, Iva Dvořák, Petr
n4:typAkce
n16:EUR
n4:zahajeniAkce
2013-05-08+02:00
s:numberOfPages
3
n12:hasPublisher
Univerzita veterinárného lekárstva Košice
n15:isbn
978-80-8077-334-2
n18:organizacniJednotka
16270