This HTML5 document contains 46 embedded RDF statements represented using HTML+Microdata notation.

The embedded RDF content will be recognized by any processor of HTML5 Microdata.

Namespace Prefixes

PrefixIRI
dctermshttp://purl.org/dc/terms/
n14http://localhost/temp/predkladatel/
n12http://linked.opendata.cz/resource/domain/vavai/riv/tvurce/
n18http://linked.opendata.cz/resource/domain/vavai/subjekt/
n16http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/
n8http://linked.opendata.cz/resource/domain/vavai/vysledek/RIV%2F62157124%3A16270%2F13%3A43871995%21RIV14-MSM-16270___/
shttp://schema.org/
skoshttp://www.w3.org/2004/02/skos/core#
n3http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/
n2http://linked.opendata.cz/resource/domain/vavai/vysledek/
rdfhttp://www.w3.org/1999/02/22-rdf-syntax-ns#
n4http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/klicoveSlovo/
n10http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/duvernostUdaju/
xsdhhttp://www.w3.org/2001/XMLSchema#
n15http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/jazykVysledku/
n6http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/aktivita/
n17http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/obor/
n7http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/druhVysledku/
n13http://reference.data.gov.uk/id/gregorian-year/

Statements

Subject Item
n2:RIV%2F62157124%3A16270%2F13%3A43871995%21RIV14-MSM-16270___
rdf:type
skos:Concept n16:Vysledek
dcterms:description
Two types of meat products from the Czech distribution network were selected for monitoring of quality parameters required by Czech legislation - sausages and Viennese sausages. Basic physical-chemical and sensory determinations of quality parameters were performed, meat content was calculated and the aim of study was to evaluate differences between producers and fulfilment of legislative requirements. There were found differences between producers. All of them meet requirements of Czech legislation. Kvalitativní parametry požadované českou legislativou byly sledovány u dvou typů masných výrobků, které pocházely z tržní sítě České republiky - jemné párky a vídeňské párky. Bylo provedeno základní fyzikálně-chemické a senzorické stanovení jakostních parametrů, byl vypočten obsah masa a cílem studie bylo zhodnotit rozdíly mezi producenty a splnění legislativních požadavků. Byly nalezeny rozdíly mezi producenty. Všechny z nich splňují požadavky české legislativy. Kvalitativní parametry požadované českou legislativou byly sledovány u dvou typů masných výrobků, které pocházely z tržní sítě České republiky - jemné párky a vídeňské párky. Bylo provedeno základní fyzikálně-chemické a senzorické stanovení jakostních parametrů, byl vypočten obsah masa a cílem studie bylo zhodnotit rozdíly mezi producenty a splnění legislativních požadavků. Byly nalezeny rozdíly mezi producenty. Všechny z nich splňují požadavky české legislativy.
dcterms:title
Kontrola jakostních parametrů jemných a vídeňských párků z tržní sítě České republiky Quality parameters monitoring of sausages and Wiener sausages from Czech distribution network Kontrola jakostních parametrů jemných a vídeňských párků z tržní sítě České republiky
skos:prefLabel
Kontrola jakostních parametrů jemných a vídeňských párků z tržní sítě České republiky Kontrola jakostních parametrů jemných a vídeňských párků z tržní sítě České republiky Quality parameters monitoring of sausages and Wiener sausages from Czech distribution network
skos:notation
RIV/62157124:16270/13:43871995!RIV14-MSM-16270___
n16:predkladatel
n18:orjk%3A16270
n3:aktivita
n6:I
n3:aktivity
I
n3:cisloPeriodika
March
n3:dodaniDat
n13:2014
n3:domaciTvurceVysledku
n12:7134401 n12:4120604 n12:5029104
n3:druhVysledku
n7:J
n3:duvernostUdaju
n10:S
n3:entitaPredkladatele
n8:predkladatel
n3:idSjednocenehoVysledku
83401
n3:idVysledku
RIV/62157124:16270/13:43871995
n3:jazykVysledku
n15:cze
n3:klicovaSlova
sensory evaluation; fat content; meat content; Viennese sausage; sausage
n3:klicoveSlovo
n4:sausage n4:fat%20content n4:Viennese%20sausage n4:sensory%20evaluation n4:meat%20content
n3:kodStatuVydavatele
SK - Slovenská republika
n3:kontrolniKodProRIV
[37A656CD9C15]
n3:nazevZdroje
Potravinárstvo
n3:obor
n17:GM
n3:pocetDomacichTvurcuVysledku
3
n3:pocetTvurcuVysledku
3
n3:rokUplatneniVysledku
n13:2013
n3:svazekPeriodika
7
n3:tvurceVysledku
Pavlík, Zdeněk Kameník, Josef Saláková, Alena
s:issn
1337-0960
s:numberOfPages
4
n14:organizacniJednotka
16270