This HTML5 document contains 50 embedded RDF statements represented using HTML+Microdata notation.

The embedded RDF content will be recognized by any processor of HTML5 Microdata.

Namespace Prefixes

PrefixIRI
n4http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/typAkce/
dctermshttp://purl.org/dc/terms/
n18http://localhost/temp/predkladatel/
n8http://purl.org/net/nknouf/ns/bibtex#
n12http://linked.opendata.cz/resource/domain/vavai/riv/tvurce/
n19http://linked.opendata.cz/resource/domain/vavai/subjekt/
n7http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/
n21https://schema.org/
shttp://schema.org/
skoshttp://www.w3.org/2004/02/skos/core#
n3http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/
n2http://linked.opendata.cz/resource/domain/vavai/vysledek/
rdfhttp://www.w3.org/1999/02/22-rdf-syntax-ns#
n5http://linked.opendata.cz/resource/domain/vavai/vysledek/RIV%2F62157124%3A16270%2F11%3A43870671%21RIV12-MSM-16270___/
n13http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/klicoveSlovo/
n14http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/duvernostUdaju/
xsdhhttp://www.w3.org/2001/XMLSchema#
n15http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/jazykVysledku/
n11http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/aktivita/
n20http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/druhVysledku/
n16http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/obor/
n10http://reference.data.gov.uk/id/gregorian-year/

Statements

Subject Item
n2:RIV%2F62157124%3A16270%2F11%3A43870671%21RIV12-MSM-16270___
rdf:type
n7:Vysledek skos:Concept
dcterms:description
Hořčice je populární v mnoha potravinách, aromatická. Senzorická analýza byla provedena 8 různých typů vzorků. Výsledky ukazují, že nejoblíbenější je tradiční horké hořčice (celé zrno a Dijon), nejméně populární jsou výrazné hořčice, francouského typu. Celkový dojem je ovlivněn především vůně a chutí hořčice. Hořčice je populární v mnoha potravinách, aromatická. Senzorická analýza byla provedena 8 různých typů vzorků. Výsledky ukazují, že nejoblíbenější je tradiční horké hořčice (celé zrno a Dijon), nejméně populární jsou výrazné hořčice, francouského typu. Celkový dojem je ovlivněn především vůně a chutí hořčice. Mustard is a popular flavouring in many foods. Sensory analysis was carried out 8 different types of samples. The results show that the most popular is the traditional hot mustard (whole grain and Dijon), the least popular are mustard flavour (French). The overall impression is influenced mainly by smell and taste of mustard.
dcterms:title
Porovnání organoleptických znaků u vybraných druhů hořčic Comparison of organoleptic properties of selected types of mustards Porovnání organoleptických znaků u vybraných druhů hořčic
skos:prefLabel
Comparison of organoleptic properties of selected types of mustards Porovnání organoleptických znaků u vybraných druhů hořčic Porovnání organoleptických znaků u vybraných druhů hořčic
skos:notation
RIV/62157124:16270/11:43870671!RIV12-MSM-16270___
n7:predkladatel
n19:orjk%3A16270
n3:aktivita
n11:S
n3:aktivity
S
n3:dodaniDat
n10:2012
n3:domaciTvurceVysledku
n12:7851359 n12:9606580 n12:5843626 n12:8214670
n3:druhVysledku
n20:D
n3:duvernostUdaju
n14:S
n3:entitaPredkladatele
n5:predkladatel
n3:idSjednocenehoVysledku
221477
n3:idVysledku
RIV/62157124:16270/11:43870671
n3:jazykVysledku
n15:cze
n3:klicovaSlova
smell; taste; sensory analysis; mustard
n3:klicoveSlovo
n13:smell n13:sensory%20analysis n13:mustard n13:taste
n3:kontrolniKodProRIV
[3A5BB645E9EF]
n3:mistoKonaniAkce
Brno
n3:mistoVydani
Brno
n3:nazevZdroje
Sborník přednášek a posterů Food hygiene and technology 41st Lenfeld's and Hökl's Days
n3:obor
n16:GM
n3:pocetDomacichTvurcuVysledku
4
n3:pocetTvurcuVysledku
5
n3:rokUplatneniVysledku
n10:2011
n3:tvurceVysledku
Malá, Lucie Bartl, Pavel Pažout, Vladimír Ošťádalová, Martina Pokorná, Jana
n3:typAkce
n4:EUR
n3:zahajeniAkce
2011-10-12+02:00
s:numberOfPages
4
n8:hasPublisher
Veterinární a farmaceutická univerzita Brno
n21:isbn
978-80-7305-594-3
n18:organizacniJednotka
16270