This HTML5 document contains 50 embedded RDF statements represented using HTML+Microdata notation.

The embedded RDF content will be recognized by any processor of HTML5 Microdata.

Namespace Prefixes

PrefixIRI
dctermshttp://purl.org/dc/terms/
n13http://localhost/temp/predkladatel/
n4http://linked.opendata.cz/resource/domain/vavai/riv/tvurce/
n7http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/
n18http://linked.opendata.cz/resource/domain/vavai/zamer/
shttp://schema.org/
skoshttp://www.w3.org/2004/02/skos/core#
n3http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/
n2http://linked.opendata.cz/resource/domain/vavai/vysledek/
rdfhttp://www.w3.org/1999/02/22-rdf-syntax-ns#
n17http://linked.opendata.cz/resource/domain/vavai/vysledek/RIV%2F62157124%3A16270%2F10%3A00003159%21RIV11-MSM-16270___/
n5http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/klicoveSlovo/
n14http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/duvernostUdaju/
xsdhhttp://www.w3.org/2001/XMLSchema#
n11http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/aktivita/
n8http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/jazykVysledku/
n16http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/obor/
n15http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/druhVysledku/
n9http://reference.data.gov.uk/id/gregorian-year/

Statements

Subject Item
n2:RIV%2F62157124%3A16270%2F10%3A00003159%21RIV11-MSM-16270___
rdf:type
n7:Vysledek skos:Concept
dcterms:description
Cílem práce bylo porovnat vliv šesti druhů rostlinných olejů, aplikovaných do krmných směsí pro brojlerová kuřata, na koncentrace dieteticky významných MK ve svalovině kuřat.. V experimentu byly použity kompletní krmné směsi pro předvýkrm (BR1), výkrm (BR2) a dokrm (BR3) brojlerových kuřat. V krmné směsi BR1, která byla podávána všem šesti skupinám prvních 10. dnů pokusu, byl doplněn sojový olej. Do krmných směsí BR2 a BR3, které byly zkrmovány od 11. do 42. dne věku kuřat, byly přidány oleje sojový (skupina SO), řepkový (RO), slunečnicový (SLO), lněný (LO), olivový (OO) a pupalkový (PO). Použité rostlinné oleje se odlišovaly zastoupením MK, především kyselinami olejovou, linolovou, α-linolenovou. The main objective of this work was to compare the effect of six vegetable oils added in feeding mixtures that were administered to broiler chickens on the levels of major fatty acids in chicken meat. Chickens were fed with complete feeding mixtures for the pre-fattening (BR1), fattening (BR2), and post-fattening (BR3) of broiler chickens. The BR1 feeding mixture was administered to chickens aged 1-10 days, the BR2 feeding mixture was applied from Day 11 to Day 30, and the BR3 feeding mixture was then administered until Day 42. The BR1 feeding mixture that was administered to all six groups during the first ten days of the experiment was supplemented with soybean oil. BR2 and BR3 feeding mixtures used to feed chickens aged 11-42 days were fortified with soybean oil (SO Group), rapeseed oil (RO Group), sunflower oil (SFO Group), flaxseed oil (FO Group), olive oil (OO Group), and evening primrose oil (EPO Group). Vegetable oils used differed by the composition of fatty acids, particularly by the levels Cílem práce bylo porovnat vliv šesti druhů rostlinných olejů, aplikovaných do krmných směsí pro brojlerová kuřata, na koncentrace dieteticky významných MK ve svalovině kuřat.. V experimentu byly použity kompletní krmné směsi pro předvýkrm (BR1), výkrm (BR2) a dokrm (BR3) brojlerových kuřat. V krmné směsi BR1, která byla podávána všem šesti skupinám prvních 10. dnů pokusu, byl doplněn sojový olej. Do krmných směsí BR2 a BR3, které byly zkrmovány od 11. do 42. dne věku kuřat, byly přidány oleje sojový (skupina SO), řepkový (RO), slunečnicový (SLO), lněný (LO), olivový (OO) a pupalkový (PO). Použité rostlinné oleje se odlišovaly zastoupením MK, především kyselinami olejovou, linolovou, α-linolenovou.
dcterms:title
Vliv přídavku rostlinných olejů v dietě na nutriční hodnotu masa brojlerových kuřat The effect of vegetable oil fortified feeds on the levels of fatty acids in breast and thigh muscles in broiler chickens Vliv přídavku rostlinných olejů v dietě na nutriční hodnotu masa brojlerových kuřat
skos:prefLabel
The effect of vegetable oil fortified feeds on the levels of fatty acids in breast and thigh muscles in broiler chickens Vliv přídavku rostlinných olejů v dietě na nutriční hodnotu masa brojlerových kuřat Vliv přídavku rostlinných olejů v dietě na nutriční hodnotu masa brojlerových kuřat
skos:notation
RIV/62157124:16270/10:00003159!RIV11-MSM-16270___
n3:aktivita
n11:Z
n3:aktivity
Z(MSM6215712402)
n3:cisloPeriodika
speciální
n3:dodaniDat
n9:2011
n3:domaciTvurceVysledku
n4:6500498 n4:2163373 n4:3278255 n4:7774826
n3:druhVysledku
n15:J
n3:duvernostUdaju
n14:S
n3:entitaPredkladatele
n17:predkladatel
n3:idSjednocenehoVysledku
296277
n3:idVysledku
RIV/62157124:16270/10:00003159
n3:jazykVysledku
n8:cze
n3:klicovaSlova
the fattening of chickens; oleic acid; linoleic acid; stearic acid; palmitic acid; palmitoleic acid; arachidonic acid
n3:klicoveSlovo
n5:the%20fattening%20of%20chickens n5:palmitic%20acid n5:oleic%20acid n5:stearic%20acid n5:arachidonic%20acid n5:palmitoleic%20acid n5:linoleic%20acid
n3:kodStatuVydavatele
CZ - Česká republika
n3:kontrolniKodProRIV
[FCF339669AC2]
n3:nazevZdroje
Maso
n3:obor
n16:GM
n3:pocetDomacichTvurcuVysledku
4
n3:pocetTvurcuVysledku
4
n3:rokUplatneniVysledku
n9:2010
n3:svazekPeriodika
XXI.
n3:tvurceVysledku
Suchý, Pavel Krejčí, Tereza Rusníková, Lucie Straková, Eva
n3:zamer
n18:MSM6215712402
s:issn
1210-4086
s:numberOfPages
2
n13:organizacniJednotka
16270