This HTML5 document contains 27 embedded RDF statements represented using HTML+Microdata notation.

The embedded RDF content will be recognized by any processor of HTML5 Microdata.

Namespace Prefixes

PrefixIRI
dctermshttp://purl.org/dc/terms/
n18http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/vysledekDruh/
n15http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/skupinaOboru/
n9http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/
n7http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/predkladatel/
n2http://linked.opendata.cz/resource/domain/vavai/vysledek/RIV%2F62157124%3A16270%2F10%3A00002995%21RIV11-MZE-16270___/hodnoceni/
rdfshttp://www.w3.org/2000/01/rdf-schema#
n13http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/druhVysledkuVHodnoceni/
skoshttp://www.w3.org/2004/02/skos/core#
n3http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/
n4http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/navaznostiVysledku/
n16http://linked.opendata.cz/resource/domain/vavai/vysledek/RIV%2F62157124%3A16270%2F10%3A00002995%21RIV11-MZE-16270___/hodnoceni/2013/
n6http://linked.opendata.cz/resource/domain/vavai/vysledek/
rdfhttp://www.w3.org/1999/02/22-rdf-syntax-ns#
xsdhhttp://www.w3.org/2001/XMLSchema#
n12http://linked.opendata.cz/resource/domain/vavai/sjednocenyVysledek/
n10http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/rozsahVyrazeni/
n5http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/obor/
n14http://reference.data.gov.uk/id/gregorian-year/

Statements

Subject Item
n2:2013
rdf:type
n9:OhodnocenyVysledek
rdfs:seeAlso
http://www.isvav.cz/h13/resultDetail.do?rowId=RIV%2F62157124%3A16270%2F10%3A00002995!RIV11-MZE-16270___
dcterms:title
Microbial Contamination after Sanitation of Food Contact Surfaces in Dairy and Meat Processing Plants
skos:notation
RIV/62157124:16270/10:00002995!RIV11-MZE-16270___
n3:bodoveHodnoceniCelehoVysledku
13.327
n3:bodovyPodilHodnoceniNaVysledku
1.568
n3:druhVysledkuVHodnoceni
n13:Jimp
n3:duvodHodnoceni
Metodika hodnocení, výsledek hodnocený již v předchozím hodnocení, body se přebírají.
n3:navaznostiVysledku
n4:P%282B08074%29 n4:Z%28MZE0002716202%29 n4:P%28QF4048%29 n4:P%28ED0006%2F01%2F01%29
n3:podilHodnoceniNaVysledku
0.118
n3:predkladatel
n7:orjk_16270
n3:publikacniKanal
Czech Journal of Food Sciences
n3:rokHodnoceniVysledku
n14:2014
n3:rozsahVyrazeni
n10:0
n3:skupinaOboru
n15:11
n3:upraveneBodoveHodnoceniCelehoVysledku
11.738
n3:upravenyBodovyPodilHodnoceniNaVysledku
1.381
n3:vysledek
n6:RIV%2F62157124%3A16270%2F10%3A00002995%21RIV11-MZE-16270___
n3:vysledekDruh
n18:J
n3:domaciTvurceVysledku
n16:tvurce_Necidov%C3%A1%2C%20Lenka
n3:idSjednocenehoVysledku
RXba5vVJ.8au3Xug5gW08ZCoF5I=
n3:obor
n5:GM
n3:rokUplatneniVysledku
n14:2010
n3:sjednocenyVysledek
n12:RXba5vVJ.8au3Xug5gW08ZCoF5I%3D