This HTML5 document contains 49 embedded RDF statements represented using HTML+Microdata notation.

The embedded RDF content will be recognized by any processor of HTML5 Microdata.

Namespace Prefixes

PrefixIRI
dctermshttp://purl.org/dc/terms/
n7http://localhost/temp/predkladatel/
n12http://linked.opendata.cz/resource/domain/vavai/riv/tvurce/
n9http://linked.opendata.cz/resource/domain/vavai/projekt/
n14http://linked.opendata.cz/resource/domain/vavai/vysledek/RIV%2F62157124%3A16270%2F10%3A00002983%21RIV11-MZE-16270___/
n17http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/
shttp://schema.org/
skoshttp://www.w3.org/2004/02/skos/core#
n3http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/
n2http://linked.opendata.cz/resource/domain/vavai/vysledek/
rdfhttp://www.w3.org/1999/02/22-rdf-syntax-ns#
n11http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/klicoveSlovo/
n13http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/duvernostUdaju/
xsdhhttp://www.w3.org/2001/XMLSchema#
n16http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/jazykVysledku/
n8http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/aktivita/
n15http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/obor/
n10http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/druhVysledku/
n5http://reference.data.gov.uk/id/gregorian-year/

Statements

Subject Item
n2:RIV%2F62157124%3A16270%2F10%3A00002983%21RIV11-MZE-16270___
rdf:type
skos:Concept n17:Vysledek
dcterms:description
Práce se zabývá nutriční hodnotou prsní a stehenní svaloviny bažanta obecného (Phasianus cholchicus) se zaměřením na obsah aminokyselin a porovnáním dosažených výsledků s aminokyselinovým složením masa brojlerových kuřat. Výsledky dokládají, že maso bažantí zvěřiny, hodnoceno na základě obsahu základních živin a jednotlivých aminokyselin je z hlediska výživy člověka potravinou nutričně vysoce hodnotnou, převyšující i nutriční hodnotu svaloviny brojlerových kuřat. This study deals with nutritive value of pectoral and thigh muscles in pheasant (Phasianus colchicus) with a view to amino acids contents and compares gained results with amino acid composition of broiler meats. It has been demonstrated that the pheasant game meat assessed on the base of essential nourishing substance contents and individual amino acids is in term of human nutrition highly valuable food that exceed nutritional value of broiler meats. Práce se zabývá nutriční hodnotou prsní a stehenní svaloviny bažanta obecného (Phasianus cholchicus) se zaměřením na obsah aminokyselin a porovnáním dosažených výsledků s aminokyselinovým složením masa brojlerových kuřat. Výsledky dokládají, že maso bažantí zvěřiny, hodnoceno na základě obsahu základních živin a jednotlivých aminokyselin je z hlediska výživy člověka potravinou nutričně vysoce hodnotnou, převyšující i nutriční hodnotu svaloviny brojlerových kuřat.
dcterms:title
Nutritional value of muscle proteins in pheasant (Phasianus cholchicus) Nutriční hodnota proteinů svaloviny bažanta obecného (Phasianus cholchicus) Nutriční hodnota proteinů svaloviny bažanta obecného (Phasianus cholchicus)
skos:prefLabel
Nutriční hodnota proteinů svaloviny bažanta obecného (Phasianus cholchicus) Nutriční hodnota proteinů svaloviny bažanta obecného (Phasianus cholchicus) Nutritional value of muscle proteins in pheasant (Phasianus cholchicus)
skos:notation
RIV/62157124:16270/10:00002983!RIV11-MZE-16270___
n3:aktivita
n8:P
n3:aktivity
P(QH91276)
n3:cisloPeriodika
8
n3:dodaniDat
n5:2011
n3:domaciTvurceVysledku
n12:6500498 n12:2163373 n12:2546795 n12:2175649 n12:4970349
n3:druhVysledku
n10:J
n3:duvernostUdaju
n13:S
n3:entitaPredkladatele
n14:predkladatel
n3:idSjednocenehoVysledku
275735
n3:idVysledku
RIV/62157124:16270/10:00002983
n3:jazykVysledku
n16:cze
n3:klicovaSlova
pheasant meat; protein; amino acids
n3:klicoveSlovo
n11:pheasant%20meat n11:amino%20acids n11:protein
n3:kodStatuVydavatele
CZ - Česká republika
n3:kontrolniKodProRIV
[6983E33A5DA9]
n3:nazevZdroje
Veterinářství
n3:obor
n15:GH
n3:pocetDomacichTvurcuVysledku
5
n3:pocetTvurcuVysledku
6
n3:projekt
n9:QH91276
n3:rokUplatneniVysledku
n5:2010
n3:svazekPeriodika
60
n3:tvurceVysledku
Straková, Eva Vitula, František Zapletal, David Suchý, Pavel Steinhauser, Ladislav Kroupa, Leo
s:issn
0506-8231
s:numberOfPages
3
n7:organizacniJednotka
16270