This HTML5 document contains 49 embedded RDF statements represented using HTML+Microdata notation.

The embedded RDF content will be recognized by any processor of HTML5 Microdata.

Namespace Prefixes

PrefixIRI
dctermshttp://purl.org/dc/terms/
n14http://localhost/temp/predkladatel/
n11http://linked.opendata.cz/resource/domain/vavai/riv/tvurce/
n18http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/
n16http://linked.opendata.cz/resource/domain/vavai/zamer/
shttp://schema.org/
skoshttp://www.w3.org/2004/02/skos/core#
n4http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/
n2http://linked.opendata.cz/resource/domain/vavai/vysledek/
rdfhttp://www.w3.org/1999/02/22-rdf-syntax-ns#
n9http://linked.opendata.cz/resource/domain/vavai/vysledek/RIV%2F62157124%3A16270%2F10%3A00002977%21RIV11-MSM-16270___/
n5http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/klicoveSlovo/
n7http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/duvernostUdaju/
xsdhhttp://www.w3.org/2001/XMLSchema#
n17http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/jazykVysledku/
n8http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/aktivita/
n12http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/obor/
n10http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/druhVysledku/
n15http://reference.data.gov.uk/id/gregorian-year/

Statements

Subject Item
n2:RIV%2F62157124%3A16270%2F10%3A00002977%21RIV11-MSM-16270___
rdf:type
skos:Concept n18:Vysledek
dcterms:description
Cílem práce bylo stanovení kyseliny citronové v rybím mase pomocí HPLC, enzymové metody a FT NIR spektrometrie. Metody HPLC a enzymová metoda jsou vhodné pro rutinní analýzu kyseliny citronové v rybím mase. The aim of this study was the citric acid determination in fish meat by HPLC, enzymatic method and FT NIR spectrometry. Both HPLC and enzymatic methods were suitable for routine analysis of the citric acid in fish meat Cílem práce bylo stanovení kyseliny citronové v rybím mase pomocí HPLC, enzymové metody a FT NIR spektrometrie. Metody HPLC a enzymová metoda jsou vhodné pro rutinní analýzu kyseliny citronové v rybím mase.
dcterms:title
Metody stanovení kyseliny citronové v rybím mase Methods of citric acid determination in fish meat Metody stanovení kyseliny citronové v rybím mase
skos:prefLabel
Metody stanovení kyseliny citronové v rybím mase Methods of citric acid determination in fish meat Metody stanovení kyseliny citronové v rybím mase
skos:notation
RIV/62157124:16270/10:00002977!RIV11-MSM-16270___
n4:aktivita
n8:Z
n4:aktivity
Z(MSM6215712402)
n4:cisloPeriodika
speciální
n4:dodaniDat
n15:2011
n4:domaciTvurceVysledku
n11:4339495 n11:5739446 n11:3629090 n11:3806669
n4:druhVysledku
n10:J
n4:duvernostUdaju
n7:S
n4:entitaPredkladatele
n9:predkladatel
n4:idSjednocenehoVysledku
271038
n4:idVysledku
RIV/62157124:16270/10:00002977
n4:jazykVysledku
n17:cze
n4:klicovaSlova
citric acid; sausage; fish meat; HPLC; enzymatic method; FT NIR spektrometry
n4:klicoveSlovo
n5:FT%20NIR%20spektrometry n5:HPLC n5:sausage n5:citric%20acid n5:fish%20meat n5:enzymatic%20method
n4:kodStatuVydavatele
CZ - Česká republika
n4:kontrolniKodProRIV
[BDA9061C666E]
n4:nazevZdroje
Maso
n4:obor
n12:GJ
n4:pocetDomacichTvurcuVysledku
4
n4:pocetTvurcuVysledku
4
n4:rokUplatneniVysledku
n15:2010
n4:svazekPeriodika
XXI.
n4:tvurceVysledku
Vorlová, Lenka Dračková, Michaela Borkovcová, Ivana Procházková, Zuzana
n4:zamer
n16:MSM6215712402
s:issn
1210-4086
s:numberOfPages
2
n14:organizacniJednotka
16270