This HTML5 document contains 47 embedded RDF statements represented using HTML+Microdata notation.

The embedded RDF content will be recognized by any processor of HTML5 Microdata.

Namespace Prefixes

PrefixIRI
dctermshttp://purl.org/dc/terms/
n14http://localhost/temp/predkladatel/
n8http://linked.opendata.cz/resource/domain/vavai/riv/tvurce/
n11http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/
n18http://linked.opendata.cz/resource/domain/vavai/zamer/
n4http://linked.opendata.cz/resource/domain/vavai/vysledek/RIV%2F62157124%3A16270%2F10%3A00002956%21RIV11-MSM-16270___/
shttp://schema.org/
skoshttp://www.w3.org/2004/02/skos/core#
n3http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/
n2http://linked.opendata.cz/resource/domain/vavai/vysledek/
rdfhttp://www.w3.org/1999/02/22-rdf-syntax-ns#
n12http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/klicoveSlovo/
n9http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/duvernostUdaju/
xsdhhttp://www.w3.org/2001/XMLSchema#
n13http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/jazykVysledku/
n6http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/aktivita/
n16http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/druhVysledku/
n7http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/obor/
n15http://reference.data.gov.uk/id/gregorian-year/

Statements

Subject Item
n2:RIV%2F62157124%3A16270%2F10%3A00002956%21RIV11-MSM-16270___
rdf:type
skos:Concept n11:Vysledek
dcterms:description
During one year, authors monitored selected pathogenic and contaminating microfloras on poultry carcasses in four selected sites of slaughter line in one slaughterhouse in the Czech republic. They observed impact of individual technological operations - picking, evisceration, rinsing and cooling on amount of pathogens. V průběhu jednoho kalendářního roku byl prováděn monitoring vybrané patogenní a kontaminující mikroflóry jatečných těl drůbeže na čtyřech vybraných místech porážecí linky v jatečním provozu v České republice. Byl sledován vliv jednotlivých technologických operací - škubání, kuchání, oplachu a chlazení na množství patogenních mikroorganismů. V průběhu jednoho kalendářního roku byl prováděn monitoring vybrané patogenní a kontaminující mikroflóry jatečných těl drůbeže na čtyřech vybraných místech porážecí linky v jatečním provozu v České republice. Byl sledován vliv jednotlivých technologických operací - škubání, kuchání, oplachu a chlazení na množství patogenních mikroorganismů.
dcterms:title
Vliv technologických operací na mikrobiologické parametry jatečně opracované drůbeže Vliv technologických operací na mikrobiologické parametry jatečně opracované drůbeže Influence of processing operations on microbiological parameters processed poultry carcasses
skos:prefLabel
Vliv technologických operací na mikrobiologické parametry jatečně opracované drůbeže Vliv technologických operací na mikrobiologické parametry jatečně opracované drůbeže Influence of processing operations on microbiological parameters processed poultry carcasses
skos:notation
RIV/62157124:16270/10:00002956!RIV11-MSM-16270___
n3:aktivita
n6:Z
n3:aktivity
Z(MSM6215712402)
n3:cisloPeriodika
3
n3:dodaniDat
n15:2011
n3:domaciTvurceVysledku
n8:5487668 n8:1947842 n8:4330455 n8:6288561
n3:druhVysledku
n16:J
n3:duvernostUdaju
n9:S
n3:entitaPredkladatele
n4:predkladatel
n3:idSjednocenehoVysledku
296379
n3:idVysledku
RIV/62157124:16270/10:00002956
n3:jazykVysledku
n13:cze
n3:klicovaSlova
poultry slaughter; Escherichia coli; Campylobacter; Clostridium perfringens
n3:klicoveSlovo
n12:poultry%20slaughter n12:Campylobacter n12:Clostridium%20perfringens n12:Escherichia%20coli
n3:kodStatuVydavatele
CZ - Česká republika
n3:kontrolniKodProRIV
[B80F8852025C]
n3:nazevZdroje
Maso
n3:obor
n7:GM
n3:pocetDomacichTvurcuVysledku
4
n3:pocetTvurcuVysledku
4
n3:rokUplatneniVysledku
n15:2010
n3:svazekPeriodika
21
n3:tvurceVysledku
Gallas, Leo Bořilová, Gabriela Steinhauserová, Iva Svobodová, Irena
n3:zamer
n18:MSM6215712402
s:issn
1210-4086
s:numberOfPages
4
n14:organizacniJednotka
16270