This HTML5 document contains 47 embedded RDF statements represented using HTML+Microdata notation.

The embedded RDF content will be recognized by any processor of HTML5 Microdata.

Namespace Prefixes

PrefixIRI
dctermshttp://purl.org/dc/terms/
n17http://localhost/temp/predkladatel/
n5http://linked.opendata.cz/resource/domain/vavai/riv/tvurce/
n13http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/
n16http://linked.opendata.cz/resource/domain/vavai/zamer/
n18http://linked.opendata.cz/resource/domain/vavai/vysledek/RIV%2F62157124%3A16270%2F10%3A00002951%21RIV11-MSM-16270___/
shttp://schema.org/
skoshttp://www.w3.org/2004/02/skos/core#
n3http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/
n2http://linked.opendata.cz/resource/domain/vavai/vysledek/
rdfhttp://www.w3.org/1999/02/22-rdf-syntax-ns#
n7http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/klicoveSlovo/
n10http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/duvernostUdaju/
xsdhhttp://www.w3.org/2001/XMLSchema#
n12http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/aktivita/
n9http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/jazykVysledku/
n15http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/obor/
n14http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/druhVysledku/
n4http://reference.data.gov.uk/id/gregorian-year/

Statements

Subject Item
n2:RIV%2F62157124%3A16270%2F10%3A00002951%21RIV11-MSM-16270___
rdf:type
n13:Vysledek skos:Concept
dcterms:description
V práci byly sledovány barevné a vybrané fyzikálně-chemické parametry čerstvé chlazené svaloviny tolstolobika bílého (Hypophthalmichthys molitrix, V.). Vzorky byly baleny prostě a vakuově a byly uskladněny při teplotě 2 +/- 2 °C po dobu 11 pokusných dnů. V práci byly sledovány barevné a vybrané fyzikálně-chemické parametry čerstvé chlazené svaloviny tolstolobika bílého (Hypophthalmichthys molitrix, V.). Vzorky byly baleny prostě a vakuově a byly uskladněny při teplotě 2 +/- 2 °C po dobu 11 pokusných dnů. Colour and other physical-chemical parameters of freshly chilled meat of silver carp were monitored. Samples were normally or vacuum packaged and stored at temperature of 2 +/- 2 °C for 11 days of experiment.
dcterms:title
Colour changes simply and vacuum packed muscle tissue of silver carp (Hypophthalmichthys molitrix, V.) during cold storage Barevné změny prostě a vakuově balené svaloviny tolstolobika bílého (Hypophthalmichthys molitrix, V.) v průběhu chladírenského skladování Barevné změny prostě a vakuově balené svaloviny tolstolobika bílého (Hypophthalmichthys molitrix, V.) v průběhu chladírenského skladování
skos:prefLabel
Barevné změny prostě a vakuově balené svaloviny tolstolobika bílého (Hypophthalmichthys molitrix, V.) v průběhu chladírenského skladování Barevné změny prostě a vakuově balené svaloviny tolstolobika bílého (Hypophthalmichthys molitrix, V.) v průběhu chladírenského skladování Colour changes simply and vacuum packed muscle tissue of silver carp (Hypophthalmichthys molitrix, V.) during cold storage
skos:notation
RIV/62157124:16270/10:00002951!RIV11-MSM-16270___
n3:aktivita
n12:Z
n3:aktivity
Z(MSM6215712402)
n3:cisloPeriodika
2
n3:dodaniDat
n4:2011
n3:domaciTvurceVysledku
n5:4120604 n5:9892931 n5:5973422
n3:druhVysledku
n14:J
n3:duvernostUdaju
n10:S
n3:entitaPredkladatele
n18:predkladatel
n3:idSjednocenehoVysledku
248411
n3:idVysledku
RIV/62157124:16270/10:00002951
n3:jazykVysledku
n9:cze
n3:klicovaSlova
Fish meat; water activity; L*; a*; b*; pH
n3:klicoveSlovo
n7:pH n7:b%2A n7:L%2A n7:water%20activity n7:a%2A n7:Fish%20meat
n3:kodStatuVydavatele
CZ - Česká republika
n3:kontrolniKodProRIV
[BE189F61B1C2]
n3:nazevZdroje
Maso
n3:obor
n15:GM
n3:pocetDomacichTvurcuVysledku
3
n3:pocetTvurcuVysledku
3
n3:rokUplatneniVysledku
n4:2010
n3:svazekPeriodika
21
n3:tvurceVysledku
Saláková, Alena Buchtová, Hana Ježek, František
n3:zamer
n16:MSM6215712402
s:issn
1210-4086
s:numberOfPages
5
n17:organizacniJednotka
16270