This HTML5 document contains 47 embedded RDF statements represented using HTML+Microdata notation.

The embedded RDF content will be recognized by any processor of HTML5 Microdata.

Namespace Prefixes

PrefixIRI
n7http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/typAkce/
dctermshttp://purl.org/dc/terms/
n21http://purl.org/net/nknouf/ns/bibtex#
n14http://localhost/temp/predkladatel/
n15http://linked.opendata.cz/resource/domain/vavai/vysledek/RIV%2F62157124%3A16270%2F10%3A00002872%21RIV11-MSM-16270___/
n12http://linked.opendata.cz/resource/domain/vavai/riv/tvurce/
n10http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/
n16http://linked.opendata.cz/resource/domain/vavai/zamer/
n13https://schema.org/
shttp://schema.org/
skoshttp://www.w3.org/2004/02/skos/core#
n3http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/
n2http://linked.opendata.cz/resource/domain/vavai/vysledek/
rdfhttp://www.w3.org/1999/02/22-rdf-syntax-ns#
n5http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/klicoveSlovo/
n18http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/duvernostUdaju/
xsdhhttp://www.w3.org/2001/XMLSchema#
n19http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/jazykVysledku/
n17http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/aktivita/
n20http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/obor/
n4http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/druhVysledku/
n8http://reference.data.gov.uk/id/gregorian-year/

Statements

Subject Item
n2:RIV%2F62157124%3A16270%2F10%3A00002872%21RIV11-MSM-16270___
rdf:type
n10:Vysledek skos:Concept
dcterms:description
Cílem studie byla detailnější studie dynamiky růstu S. aureus a produkce staphylokokových enetrotoxinů typu A a B v BHI médiu a mléku. Vnitřní faktory odpovídaly prostředí čerstvých sýrů (pH 5,5; 2 % NaCl). Inkubace probíhala po dobu 4-8 dnů při teplotě 15 stupňů Celsia. The aim of this study was to implement a more detailed study the growth dynamics of S. aureus and the production of staphylococcal enterotoxins type A and B in (pH 5,5; 2 % NaCl). Experiments were carried out in the period of 4-8 days of incubation and temperature of 15 degr. Celsius. Cílem studie byla detailnější studie dynamiky růstu S. aureus a produkce staphylokokových enetrotoxinů typu A a B v BHI médiu a mléku. Vnitřní faktory odpovídaly prostředí čerstvých sýrů (pH 5,5; 2 % NaCl). Inkubace probíhala po dobu 4-8 dnů při teplotě 15 stupňů Celsia.
dcterms:title
Dynamika tvorby stafylokokových enterotoxinů A a B v modelovém pokuse hodnocená metodou ELFA Production Dynamics of Staphylococcal Enterotoxins A and B in Model Experiments Evaluated by ELFA Method Dynamika tvorby stafylokokových enterotoxinů A a B v modelovém pokuse hodnocená metodou ELFA
skos:prefLabel
Dynamika tvorby stafylokokových enterotoxinů A a B v modelovém pokuse hodnocená metodou ELFA Production Dynamics of Staphylococcal Enterotoxins A and B in Model Experiments Evaluated by ELFA Method Dynamika tvorby stafylokokových enterotoxinů A a B v modelovém pokuse hodnocená metodou ELFA
skos:notation
RIV/62157124:16270/10:00002872!RIV11-MSM-16270___
n3:aktivita
n17:Z
n3:aktivity
Z(MSM6215712402)
n3:dodaniDat
n8:2011
n3:domaciTvurceVysledku
n12:2483041 n12:6196586 n12:4787730
n3:druhVysledku
n4:D
n3:duvernostUdaju
n18:S
n3:entitaPredkladatele
n15:predkladatel
n3:idSjednocenehoVysledku
255601
n3:idVysledku
RIV/62157124:16270/10:00002872
n3:jazykVysledku
n19:cze
n3:klicovaSlova
S. aureus; staphylococcal enterotoxins; ELFA; soft cheese
n3:klicoveSlovo
n5:ELFA n5:S.%20aureus n5:soft%20cheese n5:staphylococcal%20enterotoxins
n3:kontrolniKodProRIV
[3508F23BF5B3]
n3:mistoKonaniAkce
Brno
n3:mistoVydani
Brno
n3:nazevZdroje
Food Hygiene and Technology 40th Lenfelds and Hökls Days
n3:obor
n20:GM
n3:pocetDomacichTvurcuVysledku
3
n3:pocetTvurcuVysledku
3
n3:rokUplatneniVysledku
n8:2010
n3:tvurceVysledku
Necidová, Lenka Janštová, Bohdana Karpíšková, Renata
n3:typAkce
n7:EUR
n3:zahajeniAkce
2010-01-01+01:00
n3:zamer
n16:MSM6215712402
s:numberOfPages
4
n21:hasPublisher
Veterinární a farmaceutická univerzita Brno
n13:isbn
978-80-7305-121-1
n14:organizacniJednotka
16270