This HTML5 document contains 62 embedded RDF statements represented using HTML+Microdata notation.

The embedded RDF content will be recognized by any processor of HTML5 Microdata.

Namespace Prefixes

PrefixIRI
n10http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/typAkce/
dctermshttp://purl.org/dc/terms/
n14http://purl.org/net/nknouf/ns/bibtex#
n8http://localhost/temp/predkladatel/
n5http://linked.opendata.cz/resource/domain/vavai/riv/tvurce/
n18http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/
n21https://schema.org/
n12http://linked.opendata.cz/resource/domain/vavai/zamer/
shttp://schema.org/
skoshttp://www.w3.org/2004/02/skos/core#
n3http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/
n2http://linked.opendata.cz/resource/domain/vavai/vysledek/
rdfhttp://www.w3.org/1999/02/22-rdf-syntax-ns#
n9http://linked.opendata.cz/resource/domain/vavai/vysledek/RIV%2F62157124%3A16270%2F10%3A00002868%21RIV11-MSM-16270___/
n6http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/klicoveSlovo/
n13http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/duvernostUdaju/
xsdhhttp://www.w3.org/2001/XMLSchema#
n16http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/aktivita/
n11http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/jazykVysledku/
n20http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/druhVysledku/
n17http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/obor/
n4http://reference.data.gov.uk/id/gregorian-year/

Statements

Subject Item
n2:RIV%2F62157124%3A16270%2F10%3A00002868%21RIV11-MSM-16270___
rdf:type
skos:Concept n18:Vysledek
dcterms:description
Milk is one of the best balanced foodstuffs. It is widely known as an excellent source of kalcium. It is a good medium for microorganism culturing and thus for production of dairy products which have many other positives. It is a foodstuff which has no competitor considering the variety of important nutrients and their dietary benefits for the health of a consumer. Mléko je jednou z nejlépe vyvážených potravin. Je obecně známým vynikajícím zdrojem vápníku. Je dobrým substrátem pro kulturní mikroorganismy a tím pro vznik mléčných výrobků, které mají řadu dalších pozitiv. Je to potravina, která je nenahraditelná vzhledem k obsahu různých významných nutrietů a jejich nutričnímu benefitu. Mléko je jednou z nejlépe vyvážených potravin. Je obecně známým vynikajícím zdrojem vápníku. Je dobrým substrátem pro kulturní mikroorganismy a tím pro vznik mléčných výrobků, které mají řadu dalších pozitiv. Je to potravina, která je nenahraditelná vzhledem k obsahu různých významných nutrietů a jejich nutričnímu benefitu.
dcterms:title
Stanovení významných látek v mléce a mléčných výrobcích s ohledem na požadavky a zdraví spotřebitele 21. století. Stanovení významných látek v mléce a mléčných výrobcích s ohledem na požadavky a zdraví spotřebitele 21. století. The determination of significant components in milk and milk products begard to the requirements and health of 21st century consumers
skos:prefLabel
Stanovení významných látek v mléce a mléčných výrobcích s ohledem na požadavky a zdraví spotřebitele 21. století. Stanovení významných látek v mléce a mléčných výrobcích s ohledem na požadavky a zdraví spotřebitele 21. století. The determination of significant components in milk and milk products begard to the requirements and health of 21st century consumers
skos:notation
RIV/62157124:16270/10:00002868!RIV11-MSM-16270___
n3:aktivita
n16:Z
n3:aktivity
Z(MSM6215712402)
n3:dodaniDat
n4:2011
n3:domaciTvurceVysledku
n5:7616759 n5:6403891 n5:5118468 n5:3806669 n5:3629090 n5:5739446 n5:6796133 n5:4339495 n5:8366489
n3:druhVysledku
n20:D
n3:duvernostUdaju
n13:S
n3:entitaPredkladatele
n9:predkladatel
n3:idSjednocenehoVysledku
289827
n3:idVysledku
RIV/62157124:16270/10:00002868
n3:jazykVysledku
n11:cze
n3:klicovaSlova
cholesterol; lactoferin; milk; milk products; nutrition; riboflavin
n3:klicoveSlovo
n6:lactoferin n6:milk%20products n6:cholesterol n6:riboflavin n6:milk n6:nutrition
n3:kontrolniKodProRIV
[02AC47814258]
n3:mistoKonaniAkce
Štrbské Pleso, Slovenská republika
n3:mistoVydani
Košice
n3:nazevZdroje
Zborník prednášok a posterov Hygiena alimentorum XXXI.
n3:obor
n17:GM
n3:pocetDomacichTvurcuVysledku
9
n3:pocetTvurcuVysledku
10
n3:rokUplatneniVysledku
n4:2010
n3:tvurceVysledku
Standarová, Eva Janštová, Bohumíra Borkovcová, Ivana Přidalová, Hana Batelková, Petra Dračková, Michaela Štoudková, Hana Vorlová, Lenka Navrátilová, Pavlína Procházková, Zuzana
n3:typAkce
n10:EUR
n3:zahajeniAkce
2010-01-01+01:00
n3:zamer
n12:MSM6215712402
s:numberOfPages
5
n14:hasPublisher
Univerzita veterinárného lekárstva Košice
n21:isbn
978-80-8077-186-7
n8:organizacniJednotka
16270