This HTML5 document contains 52 embedded RDF statements represented using HTML+Microdata notation.

The embedded RDF content will be recognized by any processor of HTML5 Microdata.

Namespace Prefixes

PrefixIRI
n17http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/typAkce/
dctermshttp://purl.org/dc/terms/
n19http://purl.org/net/nknouf/ns/bibtex#
n14http://localhost/temp/predkladatel/
n5http://linked.opendata.cz/resource/domain/vavai/riv/tvurce/
n18http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/
n21http://linked.opendata.cz/resource/domain/vavai/zamer/
n7https://schema.org/
shttp://schema.org/
skoshttp://www.w3.org/2004/02/skos/core#
n4http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/
n16http://linked.opendata.cz/resource/domain/vavai/vysledek/RIV%2F62157124%3A16270%2F09%3A00002371%21RIV10-MSM-16270___/
n2http://linked.opendata.cz/resource/domain/vavai/vysledek/
rdfhttp://www.w3.org/1999/02/22-rdf-syntax-ns#
n8http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/klicoveSlovo/
n13http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/duvernostUdaju/
xsdhhttp://www.w3.org/2001/XMLSchema#
n15http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/aktivita/
n11http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/jazykVysledku/
n20http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/druhVysledku/
n6http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/obor/
n9http://reference.data.gov.uk/id/gregorian-year/

Statements

Subject Item
n2:RIV%2F62157124%3A16270%2F09%3A00002371%21RIV10-MSM-16270___
rdf:type
skos:Concept n18:Vysledek
dcterms:description
Cílem práce bylo vyvinout kalibrační modely pomocí FT-NIR pro stanovení parametrů jakosti ovčích sýrů. Vybranými parametry byl obsah tuku, obsah vody, aktivita vody, sušina, obsah tuku v sušině, pH a titrační kyselost. Bylo vyšetřeno 31 vzorků ovčího sýra. The objectives of this study were to develop calibration models for determination of water content, water activity, fat content, total solids content, content of fat in total solids, pH and titratable acidity in ovine-milk cheese. Cílem práce bylo vyvinout kalibrační modely pomocí FT-NIR pro stanovení parametrů jakosti ovčích sýrů. Vybranými parametry byl obsah tuku, obsah vody, aktivita vody, sušina, obsah tuku v sušině, pH a titrační kyselost. Bylo vyšetřeno 31 vzorků ovčího sýra.
dcterms:title
Quality of sheep cheese by NIR spectrometry Využití NIR spektrometrie pro hodnocení jakosti ovčích sýrů Využití NIR spektrometrie pro hodnocení jakosti ovčích sýrů
skos:prefLabel
Využití NIR spektrometrie pro hodnocení jakosti ovčích sýrů Quality of sheep cheese by NIR spectrometry Využití NIR spektrometrie pro hodnocení jakosti ovčích sýrů
skos:notation
RIV/62157124:16270/09:00002371!RIV10-MSM-16270___
n4:aktivita
n15:Z
n4:aktivity
Z(MSM6215712402)
n4:dodaniDat
n9:2010
n4:domaciTvurceVysledku
n5:4339495 n5:6796133 n5:7616759 n5:5118468 n5:3629090 n5:5739446
n4:druhVysledku
n20:D
n4:duvernostUdaju
n13:S
n4:entitaPredkladatele
n16:predkladatel
n4:idSjednocenehoVysledku
350916
n4:idVysledku
RIV/62157124:16270/09:00002371
n4:jazykVysledku
n11:cze
n4:klicovaSlova
FT-NIR; calibration models; ovine-milk cheese
n4:klicoveSlovo
n8:FT-NIR n8:ovine-milk%20cheese n8:calibration%20models
n4:kontrolniKodProRIV
[4914A2CD20E7]
n4:mistoKonaniAkce
Brno
n4:mistoVydani
Brno
n4:nazevZdroje
sborník příspěvků z XXXV. semináře o jakosti potravin a potravinových surovin
n4:obor
n6:GM
n4:pocetDomacichTvurcuVysledku
6
n4:pocetTvurcuVysledku
6
n4:rokUplatneniVysledku
n9:2009
n4:tvurceVysledku
Přidalová, Hana Procházková, Zuzana Janštová, Bohumíra Vorlová, Lenka Navrátilová, Pavlína Dračková, Michaela
n4:typAkce
n17:EUR
n4:zahajeniAkce
2009-03-05+01:00
n4:zamer
n21:MSM6215712402
s:numberOfPages
1
n19:hasPublisher
Mendelova zemědělská a lesnická univerzita v Brně
n7:isbn
978-80-7375-281-1
n14:organizacniJednotka
16270