This HTML5 document contains 51 embedded RDF statements represented using HTML+Microdata notation.

The embedded RDF content will be recognized by any processor of HTML5 Microdata.

Namespace Prefixes

PrefixIRI
n20http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/typAkce/
dctermshttp://purl.org/dc/terms/
n13http://localhost/temp/predkladatel/
n12http://purl.org/net/nknouf/ns/bibtex#
n6http://linked.opendata.cz/resource/domain/vavai/riv/tvurce/
n7http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/
n18https://schema.org/
n10http://linked.opendata.cz/resource/domain/vavai/zamer/
shttp://schema.org/
skoshttp://www.w3.org/2004/02/skos/core#
n3http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/
n19http://linked.opendata.cz/resource/domain/vavai/vysledek/RIV%2F62157124%3A16270%2F09%3A00002364%21RIV10-MSM-16270___/
n2http://linked.opendata.cz/resource/domain/vavai/vysledek/
rdfhttp://www.w3.org/1999/02/22-rdf-syntax-ns#
n4http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/klicoveSlovo/
n16http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/duvernostUdaju/
xsdhhttp://www.w3.org/2001/XMLSchema#
n11http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/aktivita/
n5http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/jazykVysledku/
n21http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/druhVysledku/
n9http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/obor/
n15http://reference.data.gov.uk/id/gregorian-year/

Statements

Subject Item
n2:RIV%2F62157124%3A16270%2F09%3A00002364%21RIV10-MSM-16270___
rdf:type
n7:Vysledek skos:Concept
dcterms:description
Cílem práce bylo jakostní hodnocení ovčích sýrů z produkce farmy v České republice. Byly stanoveny fyzikálně-chemické a mikrobiologické parametry dle platných ČSN norem. Cílem práce bylo jakostní hodnocení ovčích sýrů z produkce farmy v České republice. Byly stanoveny fyzikálně-chemické a mikrobiologické parametry dle platných ČSN norem. The aim of this study was to determine chemical composition and microbiological quality in ewes? cheeses produced by Czech farm. Physico-chemical parameters and microbiological parameters were analyzed, specified by the Czech National Standards.
dcterms:title
Jakostní hodnocení ovčích sýrů z produkce farmy Jakostní hodnocení ovčích sýrů z produkce farmy Quality and properties of ewes? cheeses from farm
skos:prefLabel
Quality and properties of ewes? cheeses from farm Jakostní hodnocení ovčích sýrů z produkce farmy Jakostní hodnocení ovčích sýrů z produkce farmy
skos:notation
RIV/62157124:16270/09:00002364!RIV10-MSM-16270___
n3:aktivita
n11:Z
n3:aktivity
Z(MSM6215712402)
n3:dodaniDat
n15:2010
n3:domaciTvurceVysledku
n6:5739446 n6:4787730 n6:6796133 n6:4339495 n6:5118468
n3:druhVysledku
n21:D
n3:duvernostUdaju
n16:S
n3:entitaPredkladatele
n19:predkladatel
n3:idSjednocenehoVysledku
320712
n3:idVysledku
RIV/62157124:16270/09:00002364
n3:jazykVysledku
n5:cze
n3:klicovaSlova
Ewe; milk; composition; physicochemical properties
n3:klicoveSlovo
n4:milk n4:composition n4:physicochemical%20properties n4:Ewe
n3:kontrolniKodProRIV
[D8C4F50D0492]
n3:mistoKonaniAkce
Brno
n3:mistoVydani
Brno
n3:nazevZdroje
sborník XXXIX. Lenfeldovy a Höklovy dny
n3:obor
n9:GM
n3:pocetDomacichTvurcuVysledku
5
n3:pocetTvurcuVysledku
5
n3:rokUplatneniVysledku
n15:2009
n3:tvurceVysledku
Přidalová, Hana Dračková, Michaela Necidová, Lenka Janštová, Bohumíra Vorlová, Lenka
n3:typAkce
n20:EUR
n3:zahajeniAkce
2009-10-14+02:00
n3:zamer
n10:MSM6215712402
s:numberOfPages
4
n12:hasPublisher
Veterinární a farmaceutická univerzita Brno
n18:isbn
978-80-7305-081-8
n13:organizacniJednotka
16270