This HTML5 document contains 49 embedded RDF statements represented using HTML+Microdata notation.

The embedded RDF content will be recognized by any processor of HTML5 Microdata.

Namespace Prefixes

PrefixIRI
n17http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/typAkce/
dctermshttp://purl.org/dc/terms/
n16http://localhost/temp/predkladatel/
n11http://purl.org/net/nknouf/ns/bibtex#
n6http://linked.opendata.cz/resource/domain/vavai/riv/tvurce/
n20http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/
n4http://linked.opendata.cz/resource/domain/vavai/vysledek/RIV%2F62157124%3A16270%2F09%3A00002362%21RIV10-MSM-16270___/
n21https://schema.org/
n7http://linked.opendata.cz/resource/domain/vavai/zamer/
shttp://schema.org/
skoshttp://www.w3.org/2004/02/skos/core#
n3http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/
n2http://linked.opendata.cz/resource/domain/vavai/vysledek/
rdfhttp://www.w3.org/1999/02/22-rdf-syntax-ns#
n14http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/klicoveSlovo/
n12http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/duvernostUdaju/
xsdhhttp://www.w3.org/2001/XMLSchema#
n18http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/jazykVysledku/
n15http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/aktivita/
n19http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/druhVysledku/
n8http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/obor/
n13http://reference.data.gov.uk/id/gregorian-year/

Statements

Subject Item
n2:RIV%2F62157124%3A16270%2F09%3A00002362%21RIV10-MSM-16270___
rdf:type
skos:Concept n20:Vysledek
dcterms:description
The fat is a common component part of meat products. It is a component part of the %22production%22 meat and in some products it is an individual ingredient as well, which is concerned in the typical product appearance. The fat content in selected meat products is delimited by our national legislation. In most cases, the fat content in particular product is chemically determined, by the extraction method. The study is focussed on the possible usage of the image analysis software for the fat content determination from the macroscopic pictures of products and for the comparison of the retrieved results with the results obtained chemically. Tuk je běžnou součástí masných výrobků. Je součástí výrobního masa a u některých výrobků také samostatnou surovinou, která se podílí i na charakteristickém vzhledu výrobku. Obsah tuku u vybraných masných výrobků omezuje naše národní legislativa. Nejčastěji je množství tuku ve výrobku stanovováno chemicky, extrakční metodou. Práce je zaměřena na možnost využití programu pro analýzu obrazu ke stanovení obsahu tuku z makroskopických snímků výrobků a porovnání získaných výsledků s výsledky získanými chemicky. Tuk je běžnou součástí masných výrobků. Je součástí výrobního masa a u některých výrobků také samostatnou surovinou, která se podílí i na charakteristickém vzhledu výrobku. Obsah tuku u vybraných masných výrobků omezuje naše národní legislativa. Nejčastěji je množství tuku ve výrobku stanovováno chemicky, extrakční metodou. Práce je zaměřena na možnost využití programu pro analýzu obrazu ke stanovení obsahu tuku z makroskopických snímků výrobků a porovnání získaných výsledků s výsledky získanými chemicky.
dcterms:title
Stanovení obsahu tuku v masných výrobcích analýzou obrazu Determination of fat in meat products by image analysis Stanovení obsahu tuku v masných výrobcích analýzou obrazu
skos:prefLabel
Determination of fat in meat products by image analysis Stanovení obsahu tuku v masných výrobcích analýzou obrazu Stanovení obsahu tuku v masných výrobcích analýzou obrazu
skos:notation
RIV/62157124:16270/09:00002362!RIV10-MSM-16270___
n3:aktivita
n15:Z
n3:aktivity
Z(MSM6215712402)
n3:dodaniDat
n13:2010
n3:domaciTvurceVysledku
n6:1226533 n6:3473058 n6:9338519 n6:5162823
n3:druhVysledku
n19:D
n3:duvernostUdaju
n12:S
n3:entitaPredkladatele
n4:predkladatel
n3:idSjednocenehoVysledku
343480
n3:idVysledku
RIV/62157124:16270/09:00002362
n3:jazykVysledku
n18:cze
n3:klicovaSlova
durable meat products; quality parameters; nondestructive methods; Soxhlet method
n3:klicoveSlovo
n14:quality%20parameters n14:durable%20meat%20products n14:Soxhlet%20method n14:nondestructive%20methods
n3:kontrolniKodProRIV
[81EE831796EF]
n3:mistoKonaniAkce
Brno
n3:mistoVydani
Brno
n3:nazevZdroje
sborník XI. konference mladých vědeckých pracovníků s mezinárodní účastí
n3:obor
n8:GM
n3:pocetDomacichTvurcuVysledku
4
n3:pocetTvurcuVysledku
4
n3:rokUplatneniVysledku
n13:2009
n3:tvurceVysledku
Randulová, Zdeňka Pospiech, Matej Řezáčová Lukášková, Zuzana Tremlová, Bohuslava
n3:typAkce
n17:EUR
n3:zahajeniAkce
2009-06-03+02:00
n3:zamer
n7:MSM6215712402
s:numberOfPages
3
n11:hasPublisher
Veterinární a farmaceutická univerzita Brno
n21:isbn
978-80-7305-072-6
n16:organizacniJednotka
16270