This HTML5 document contains 50 embedded RDF statements represented using HTML+Microdata notation.

The embedded RDF content will be recognized by any processor of HTML5 Microdata.

Namespace Prefixes

PrefixIRI
n20http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/typAkce/
dctermshttp://purl.org/dc/terms/
n19http://localhost/temp/predkladatel/
n12http://purl.org/net/nknouf/ns/bibtex#
n10http://linked.opendata.cz/resource/domain/vavai/riv/tvurce/
n4http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/
n14http://linked.opendata.cz/resource/domain/vavai/vysledek/RIV%2F62157124%3A16270%2F09%3A00002357%21RIV10-MSM-16270___/
n15https://schema.org/
n11http://linked.opendata.cz/resource/domain/vavai/zamer/
shttp://schema.org/
n5http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/
skoshttp://www.w3.org/2004/02/skos/core#
n2http://linked.opendata.cz/resource/domain/vavai/vysledek/
rdfhttp://www.w3.org/1999/02/22-rdf-syntax-ns#
n8http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/klicoveSlovo/
n9http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/duvernostUdaju/
xsdhhttp://www.w3.org/2001/XMLSchema#
n18http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/jazykVysledku/
n16http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/aktivita/
n21http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/druhVysledku/
n7http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/obor/
n17http://reference.data.gov.uk/id/gregorian-year/

Statements

Subject Item
n2:RIV%2F62157124%3A16270%2F09%3A00002357%21RIV10-MSM-16270___
rdf:type
n4:Vysledek skos:Concept
dcterms:description
In our work we have employed ourselves in microscopic and chemical analysis of various kinds of mechanically deboned meat (MDM). For the analysis we have chosen samples of mechanically deboned poultry meat, so called %22Baader%22 poultry meat and fish MDM. In the named samples we have determined fat, pure muscular protein, collagen and calcium content. Results have been compared with the data found in literature. We have found out that measured values of all examined analytes agree both with the available literature and with the legislation. V naší práci jsme se zabývali mikroskopickou a chemickou analýzou různých druhů strojně oddělených mas (dále jen SOM). Pro analýzu jsme vybrali vzorky strojně odděleného drůbežího masa, tzv. bádrovaného drůbežího masa a rybího SOM. U uvedených vzorků jsme stanovovali množství tuku, čistých svalových bílkovin (ČSB), kolagenu a vápníku. Výsledky byly porovnány s údaji z literatury. Zjistili jsme, že naměřené hodnoty u všech stanovovaných analytů odpovídaly dostupné literatuře a také legislativě. V naší práci jsme se zabývali mikroskopickou a chemickou analýzou různých druhů strojně oddělených mas (dále jen SOM). Pro analýzu jsme vybrali vzorky strojně odděleného drůbežího masa, tzv. bádrovaného drůbežího masa a rybího SOM. U uvedených vzorků jsme stanovovali množství tuku, čistých svalových bílkovin (ČSB), kolagenu a vápníku. Výsledky byly porovnány s údaji z literatury. Zjistili jsme, že naměřené hodnoty u všech stanovovaných analytů odpovídaly dostupné literatuře a také legislativě.
dcterms:title
MIKROSKOPICKÁ A CHEMICKÁ CHARAKTERISTIKA DRŮBEŽÍHO A RYBÍHO STROJNĚ ODDĚLENÉHO MASA Microscopic and chemical characteristics of mechanically deboned poultry and fish meat MIKROSKOPICKÁ A CHEMICKÁ CHARAKTERISTIKA DRŮBEŽÍHO A RYBÍHO STROJNĚ ODDĚLENÉHO MASA
skos:prefLabel
MIKROSKOPICKÁ A CHEMICKÁ CHARAKTERISTIKA DRŮBEŽÍHO A RYBÍHO STROJNĚ ODDĚLENÉHO MASA MIKROSKOPICKÁ A CHEMICKÁ CHARAKTERISTIKA DRŮBEŽÍHO A RYBÍHO STROJNĚ ODDĚLENÉHO MASA Microscopic and chemical characteristics of mechanically deboned poultry and fish meat
skos:notation
RIV/62157124:16270/09:00002357!RIV10-MSM-16270___
n5:aktivita
n16:Z
n5:aktivity
Z(MSM6215712402)
n5:dodaniDat
n17:2010
n5:domaciTvurceVysledku
n10:1226533 n10:9606580 n10:5162823 n10:4866215
n5:druhVysledku
n21:D
n5:duvernostUdaju
n9:S
n5:entitaPredkladatele
n14:predkladatel
n5:idSjednocenehoVysledku
326342
n5:idVysledku
RIV/62157124:16270/09:00002357
n5:jazykVysledku
n18:cze
n5:klicovaSlova
meat analysis; fat; pure muscular protein; collagen; calcium
n5:klicoveSlovo
n8:pure%20muscular%20protein n8:fat n8:meat%20analysis n8:collagen n8:calcium
n5:kontrolniKodProRIV
[0A0F19DC4BB1]
n5:mistoKonaniAkce
Štrbské pleso
n5:mistoVydani
Košice
n5:nazevZdroje
zborník prednášok a posterov Hygiena Alimentorum XXX.
n5:obor
n7:GM
n5:pocetDomacichTvurcuVysledku
4
n5:pocetTvurcuVysledku
4
n5:rokUplatneniVysledku
n17:2009
n5:tvurceVysledku
Randulová, Zdeňka Pažout, Vladimír Ošťádalová, Martina Tremlová, Bohuslava
n5:typAkce
n20:EUR
n5:zahajeniAkce
2009-05-15+02:00
n5:zamer
n11:MSM6215712402
s:numberOfPages
3
n12:hasPublisher
Univerzita veterinárného lekárstva Košice
n15:isbn
978-80-7148-060-0
n19:organizacniJednotka
16270