This HTML5 document contains 51 embedded RDF statements represented using HTML+Microdata notation.

The embedded RDF content will be recognized by any processor of HTML5 Microdata.

Namespace Prefixes

PrefixIRI
n19http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/typAkce/
dctermshttp://purl.org/dc/terms/
n16http://localhost/temp/predkladatel/
n12http://purl.org/net/nknouf/ns/bibtex#
n5http://linked.opendata.cz/resource/domain/vavai/riv/tvurce/
n14http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/
n21http://linked.opendata.cz/resource/domain/vavai/zamer/
n11https://schema.org/
shttp://schema.org/
skoshttp://www.w3.org/2004/02/skos/core#
n3http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/
n18http://linked.opendata.cz/resource/domain/vavai/vysledek/RIV%2F62157124%3A16270%2F09%3A00002322%21RIV10-MSM-16270___/
n2http://linked.opendata.cz/resource/domain/vavai/vysledek/
rdfhttp://www.w3.org/1999/02/22-rdf-syntax-ns#
n8http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/klicoveSlovo/
n13http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/duvernostUdaju/
xsdhhttp://www.w3.org/2001/XMLSchema#
n20http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/jazykVysledku/
n17http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/aktivita/
n6http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/obor/
n4http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/druhVysledku/
n9http://reference.data.gov.uk/id/gregorian-year/

Statements

Subject Item
n2:RIV%2F62157124%3A16270%2F09%3A00002322%21RIV10-MSM-16270___
rdf:type
skos:Concept n14:Vysledek
dcterms:description
Cílem této práce bylo zjistit, dekarboxylační aktivitu enterokoků, které byly izolovány ze sýrů z ovčího mléka. Pozitivních kmenů enterokoků na TYR představovalo 98 % (63 kmenů). Obsah TYR byl v rozmezí 1006-1844 mg.l a pro většinu kmenů překročil 1000 mg.l. Pro enterokoky byla stanovena maximální úroveň. The aim of this work was to determine decarboxylation activity of enterococci, which were isolated from the cheeses sheep's milk. Positive strains enterococci for TYR constituted 98 % (63 strains). Contents of TYR range from 1006 to 1844 mg.l and for most strains exceeded 1000 mg.l. For enterococci was determened the maximum level of HIS 2.74 mg.l. Cílem této práce bylo zjistit, dekarboxylační aktivitu enterokoků, které byly izolovány ze sýrů z ovčího mléka. Pozitivních kmenů enterokoků na TYR představovalo 98 % (63 kmenů). Obsah TYR byl v rozmezí 1006-1844 mg.l a pro většinu kmenů překročil 1000 mg.l. Pro enterokoky byla stanovena maximální úroveň.
dcterms:title
Monitoring of biogenic amines formation in selected microorganisms in cheese from sheep's milk Sledovaní schopnosti tvorby biogenních aminů u vybraných mikroorganismů v sýrech z ovčího mléka Sledovaní schopnosti tvorby biogenních aminů u vybraných mikroorganismů v sýrech z ovčího mléka
skos:prefLabel
Monitoring of biogenic amines formation in selected microorganisms in cheese from sheep's milk Sledovaní schopnosti tvorby biogenních aminů u vybraných mikroorganismů v sýrech z ovčího mléka Sledovaní schopnosti tvorby biogenních aminů u vybraných mikroorganismů v sýrech z ovčího mléka
skos:notation
RIV/62157124:16270/09:00002322!RIV10-MSM-16270___
n3:aktivita
n17:Z
n3:aktivity
Z(MSM6215712402)
n3:dodaniDat
n9:2010
n3:domaciTvurceVysledku
n5:3806669 n5:4787730 n5:2683814 n5:8366489 n5:4339495
n3:druhVysledku
n4:D
n3:duvernostUdaju
n13:S
n3:entitaPredkladatele
n18:predkladatel
n3:idSjednocenehoVysledku
341672
n3:idVysledku
RIV/62157124:16270/09:00002322
n3:jazykVysledku
n20:cze
n3:klicovaSlova
biogenic amines; decarboxylase; blue-veined cheese; HPLC
n3:klicoveSlovo
n8:biogenic%20amines n8:HPLC n8:blue-veined%20cheese n8:decarboxylase
n3:kontrolniKodProRIV
[DC73676F8DDA]
n3:mistoKonaniAkce
Brno
n3:mistoVydani
Brno
n3:nazevZdroje
sborník XXXIX. Lenfeldovy a Höklovy dny
n3:obor
n6:GM
n3:pocetDomacichTvurcuVysledku
5
n3:pocetTvurcuVysledku
5
n3:rokUplatneniVysledku
n9:2009
n3:tvurceVysledku
Borkovcová, Ivana Necidová, Lenka Dušková, Marta Vorlová, Lenka Standarová, Eva
n3:typAkce
n19:EUR
n3:zahajeniAkce
2009-10-14+02:00
n3:zamer
n21:MSM6215712402
s:numberOfPages
4
n12:hasPublisher
Veterinární a farmaceutická univerzita Brno
n11:isbn
978-80-7305-081-8
n16:organizacniJednotka
16270