This HTML5 document contains 39 embedded RDF statements represented using HTML+Microdata notation.

The embedded RDF content will be recognized by any processor of HTML5 Microdata.

Namespace Prefixes

PrefixIRI
n20http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/typAkce/
n17http://linked.opendata.cz/resource/domain/vavai/vysledek/RIV%2F62157124%3A16270%2F09%3A00002184%21RIV10-MSM-16270___/
dctermshttp://purl.org/dc/terms/
n19http://purl.org/net/nknouf/ns/bibtex#
n18http://localhost/temp/predkladatel/
n16http://linked.opendata.cz/resource/domain/vavai/riv/tvurce/
n21http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/
n12https://schema.org/
n10http://linked.opendata.cz/resource/domain/vavai/zamer/
shttp://schema.org/
skoshttp://www.w3.org/2004/02/skos/core#
n3http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/
n2http://linked.opendata.cz/resource/domain/vavai/vysledek/
rdfhttp://www.w3.org/1999/02/22-rdf-syntax-ns#
n9http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/klicoveSlovo/
n5http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/duvernostUdaju/
xsdhhttp://www.w3.org/2001/XMLSchema#
n14http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/jazykVysledku/
n8http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/aktivita/
n13http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/druhVysledku/
n7http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/obor/
n15http://reference.data.gov.uk/id/gregorian-year/

Statements

Subject Item
n2:RIV%2F62157124%3A16270%2F09%3A00002184%21RIV10-MSM-16270___
rdf:type
skos:Concept n21:Vysledek
dcterms:description
In this study, microbial contamination rate and pathogenic bacteria (Listeria monocytogenes, Salmonella spp.) were surveyed in several kinds of ready-to-eat fish products at retail level. Salmonella spp. were not detected in any of examined samples. L. monocytogenes was found in 7,1% of samples, but all of the samples contained less than 100 CFU/g, what is in accordance to EU legislation. V tejto práci bola sledována úroveň mikrobiálnej kontaminácie a prítomnosť patogénnych baktérií (Listeria monocytogenes, Salmonella spp.) v rybích výrobkoch zakúpenych v tržnej sieti. Prítomnosť baktérií Salmonella spp. nebola zaznamenána ani u jednej z vyšetrovaných vzoriek, prítomnosť Listeria monocytogenes bola potvrdená u 7,1 % vzoriek, ani u jednej vzorky počty L. monocytogenes nepresiahli hodnotu 100 KTJ/g.
dcterms:title
Evaluation of selected microbiological parameters of ready-to-eat fish products Hodnotenie vybraných mikrobiologických parametrov rybích výrobkov
skos:prefLabel
Evaluation of selected microbiological parameters of ready-to-eat fish products Hodnotenie vybraných mikrobiologických parametrov rybích výrobkov
skos:notation
RIV/62157124:16270/09:00002184!RIV10-MSM-16270___
n3:aktivita
n8:Z
n3:aktivity
Z(MSM6215712402)
n3:dodaniDat
n15:2010
n3:domaciTvurceVysledku
n16:5476291
n3:druhVysledku
n13:D
n3:duvernostUdaju
n5:S
n3:entitaPredkladatele
n17:predkladatel
n3:idSjednocenehoVysledku
317660
n3:idVysledku
RIV/62157124:16270/09:00002184
n3:jazykVysledku
n14:sla
n3:klicovaSlova
food safety; Listeria monocytogenes; Salmonella spp.
n3:klicoveSlovo
n9:food%20safety n9:Listeria%20monocytogenes n9:Salmonella%20spp.
n3:kontrolniKodProRIV
[A381912DB03A]
n3:mistoKonaniAkce
Brno
n3:mistoVydani
Brno
n3:nazevZdroje
sborník příspěvků XI. konference mladých věděckých pracovníků
n3:obor
n7:FM
n3:pocetDomacichTvurcuVysledku
1
n3:pocetTvurcuVysledku
1
n3:rokUplatneniVysledku
n15:2009
n3:tvurceVysledku
Hudecová, Katarína
n3:typAkce
n20:EUR
n3:zahajeniAkce
2009-06-03+02:00
n3:zamer
n10:MSM6215712402
s:numberOfPages
3
n19:hasPublisher
Veterinární a farmaceutická univerzita Brno
n12:isbn
978-80-7305-068-9
n18:organizacniJednotka
16270