This HTML5 document contains 43 embedded RDF statements represented using HTML+Microdata notation.

The embedded RDF content will be recognized by any processor of HTML5 Microdata.

Namespace Prefixes

PrefixIRI
n12http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/typAkce/
dctermshttp://purl.org/dc/terms/
n14http://localhost/temp/predkladatel/
n7http://purl.org/net/nknouf/ns/bibtex#
n15http://linked.opendata.cz/resource/domain/vavai/riv/tvurce/
n6http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/
n16http://linked.opendata.cz/resource/domain/vavai/zamer/
n11https://schema.org/
n19http://linked.opendata.cz/resource/domain/vavai/vysledek/RIV%2F62157124%3A16270%2F09%3A00002166%21RIV10-MSM-16270___/
shttp://schema.org/
skoshttp://www.w3.org/2004/02/skos/core#
n3http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/
n2http://linked.opendata.cz/resource/domain/vavai/vysledek/
rdfhttp://www.w3.org/1999/02/22-rdf-syntax-ns#
n4http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/klicoveSlovo/
n21http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/duvernostUdaju/
xsdhhttp://www.w3.org/2001/XMLSchema#
n18http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/aktivita/
n8http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/jazykVysledku/
n17http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/obor/
n13http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/druhVysledku/
n20http://reference.data.gov.uk/id/gregorian-year/

Statements

Subject Item
n2:RIV%2F62157124%3A16270%2F09%3A00002166%21RIV10-MSM-16270___
rdf:type
n6:Vysledek skos:Concept
dcterms:description
Maso lysé formy kapra mělo výraznější barvu a mírně vyšší hodnotu pH než u formy šupinaté. Zatímco pro stanovení pH je možné doporučit měření svaloviny ve středu hřbetu kapra, pro stanovení barvy se nepodařilo lokalizovat místo, které by reprezentovalo výsledky celého trupu. The meat of the mirror carp (Cyprinus carpio) was more intensively coloured and had higher pH than that of the scaled carp. While for the pH measeurments the middle part of body was found sufficiently representative, a similar representative part of body for the colour measurements was not identified. The measurements were performed on 11 points of the carp body. The average values of the L* parameters initially decreased in the both forms of the fish but they slightly increased again 22 h after the death. The values of the a* and b* parameters behaved rather irregularly but in both forms they were higher 25 hrs after the death in comparison to those found 1 hr after the death. Maso lysé formy kapra mělo výraznější barvu a mírně vyšší hodnotu pH než u formy šupinaté. Zatímco pro stanovení pH je možné doporučit měření svaloviny ve středu hřbetu kapra, pro stanovení barvy se nepodařilo lokalizovat místo, které by reprezentovalo výsledky celého trupu.
dcterms:title
VYBRANÉ ASPEKTY ZRÁNÍ MASA KAPRA VYBRANÉ ASPEKTY ZRÁNÍ MASA KAPRA SOME ASPECTS OF CARP MEAT RIPENING
skos:prefLabel
VYBRANÉ ASPEKTY ZRÁNÍ MASA KAPRA SOME ASPECTS OF CARP MEAT RIPENING VYBRANÉ ASPEKTY ZRÁNÍ MASA KAPRA
skos:notation
RIV/62157124:16270/09:00002166!RIV10-MSM-16270___
n3:aktivita
n18:S n18:Z
n3:aktivity
S, Z(MSM6215712402)
n3:dodaniDat
n20:2010
n3:domaciTvurceVysledku
n15:4670094
n3:druhVysledku
n13:D
n3:duvernostUdaju
n21:S
n3:entitaPredkladatele
n19:predkladatel
n3:idSjednocenehoVysledku
350015
n3:idVysledku
RIV/62157124:16270/09:00002166
n3:jazykVysledku
n8:cze
n3:klicovaSlova
Cyprinus carpio; pH; colour
n3:klicoveSlovo
n4:Cyprinus%20carpio n4:pH n4:colour
n3:kontrolniKodProRIV
[AFDF1E8D24CC]
n3:mistoKonaniAkce
Štrbské pleso
n3:mistoVydani
Košice
n3:nazevZdroje
zborník prednášok a posterov Hygiena Alimentorum XXX.
n3:obor
n17:GM
n3:pocetDomacichTvurcuVysledku
1
n3:pocetTvurcuVysledku
1
n3:rokUplatneniVysledku
n20:2009
n3:tvurceVysledku
Dvořák, Petr
n3:typAkce
n12:EUR
n3:zahajeniAkce
2009-05-15+02:00
n3:zamer
n16:MSM6215712402
s:numberOfPages
3
n7:hasPublisher
Univerzita veterinárného lekárstva Košice
n11:isbn
978-80-7148-060-0
n14:organizacniJednotka
16270