This HTML5 document contains 45 embedded RDF statements represented using HTML+Microdata notation.

The embedded RDF content will be recognized by any processor of HTML5 Microdata.

Namespace Prefixes

PrefixIRI
n7http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/typAkce/
dctermshttp://purl.org/dc/terms/
n21http://purl.org/net/nknouf/ns/bibtex#
n17http://localhost/temp/predkladatel/
n12http://linked.opendata.cz/resource/domain/vavai/riv/tvurce/
n15http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/
n18http://linked.opendata.cz/resource/domain/vavai/zamer/
n14https://schema.org/
shttp://schema.org/
skoshttp://www.w3.org/2004/02/skos/core#
n9http://linked.opendata.cz/resource/domain/vavai/vysledek/RIV%2F62157124%3A16270%2F09%3A00002156%21RIV10-MSM-16270___/
n3http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/
n2http://linked.opendata.cz/resource/domain/vavai/vysledek/
rdfhttp://www.w3.org/1999/02/22-rdf-syntax-ns#
n5http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/klicoveSlovo/
n19http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/duvernostUdaju/
xsdhhttp://www.w3.org/2001/XMLSchema#
n20http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/jazykVysledku/
n16http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/aktivita/
n11http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/obor/
n10http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/druhVysledku/
n8http://reference.data.gov.uk/id/gregorian-year/

Statements

Subject Item
n2:RIV%2F62157124%3A16270%2F09%3A00002156%21RIV10-MSM-16270___
rdf:type
skos:Concept n15:Vysledek
dcterms:description
Byl sledován výskyt Salmonella spp. v caecu a na tělech brojlerů v různých fázích jatečného opracování. Od dubna 2008 do března 2009 bylo vyšetřeno celkem 152 oplachů těl a 117 vzorků cekálního obsahu podle ČSN EN ISO 6579 se dvěma drobnými modifikacemi. Všechna hejna pocházela z jediné farmy. Salmonella spp. byla prokázána pouze u jednoho cekálního vzorku (0,9 %). Vzhledem k tomu, že Salmonella spp. nebyla u 5 z 8 vyšetřovaných hejn vůbec prokázána, celkový výskyt na tělech brojlerů před/po vykuchání a před/po chlazení vzduchem byl nízký (10,5 %, 2,6 %, 5,3 % and 5,3 %). Prevalence of Salmonella spp. in caecum of slaughtered broilers and on broiler carcasses at various stages of processing was studied. Total of 152 whole carcass rinses and 117 samples of cecal content were examinated between April 2008 and March 2009 according to ČSN EN ISO 6579 with two slight modifications. The examinated flocks originated from a single farm. Salmonella spp. was found only in one cecal sample (0,9 %). As in 5 of 8 examinated flocks no Salmonella spp. was found, the total prevalence of Salmonella spp. on broiler carcasses before/after evisceration and before/after air chilling was low (10.5%, 2.6%, 5.3% and 5.3%, respectively). Byl sledován výskyt Salmonella spp. v caecu a na tělech brojlerů v různých fázích jatečného opracování. Od dubna 2008 do března 2009 bylo vyšetřeno celkem 152 oplachů těl a 117 vzorků cekálního obsahu podle ČSN EN ISO 6579 se dvěma drobnými modifikacemi. Všechna hejna pocházela z jediné farmy. Salmonella spp. byla prokázána pouze u jednoho cekálního vzorku (0,9 %). Vzhledem k tomu, že Salmonella spp. nebyla u 5 z 8 vyšetřovaných hejn vůbec prokázána, celkový výskyt na tělech brojlerů před/po vykuchání a před/po chlazení vzduchem byl nízký (10,5 %, 2,6 %, 5,3 % and 5,3 %).
dcterms:title
Výskyt Salmonella spp. u brojlerů v průběhu jatečného opracování Prevalence of Salmonella spp. in broilers at various stages of processing Výskyt Salmonella spp. u brojlerů v průběhu jatečného opracování
skos:prefLabel
Výskyt Salmonella spp. u brojlerů v průběhu jatečného opracování Prevalence of Salmonella spp. in broilers at various stages of processing Výskyt Salmonella spp. u brojlerů v průběhu jatečného opracování
skos:notation
RIV/62157124:16270/09:00002156!RIV10-MSM-16270___
n3:aktivita
n16:Z
n3:aktivity
Z(MSM6215712402)
n3:dodaniDat
n8:2010
n3:domaciTvurceVysledku
n12:4330455
n3:druhVysledku
n10:D
n3:duvernostUdaju
n19:S
n3:entitaPredkladatele
n9:predkladatel
n3:idSjednocenehoVysledku
350457
n3:idVysledku
RIV/62157124:16270/09:00002156
n3:jazykVysledku
n20:cze
n3:klicovaSlova
poultry; slaughterhouse; chicken; carcasses; caecum
n3:klicoveSlovo
n5:slaughterhouse n5:poultry n5:caecum n5:chicken n5:carcasses
n3:kontrolniKodProRIV
[F7A9695B7D26]
n3:mistoKonaniAkce
Štrbské Pleso
n3:mistoVydani
Košice
n3:nazevZdroje
zborník prednášok a posterov Hygiena Alimentorum XXX.
n3:obor
n11:FM
n3:pocetDomacichTvurcuVysledku
1
n3:pocetTvurcuVysledku
2
n3:rokUplatneniVysledku
n8:2009
n3:tvurceVysledku
Hulánková, Radka Steinhauserová, Iva
n3:typAkce
n7:EUR
n3:zahajeniAkce
2009-05-15+02:00
n3:zamer
n18:MSM6215712402
s:numberOfPages
3
n21:hasPublisher
Univerzita veterinárného lekárstva Košice
n14:isbn
978-80-7148-060-0
n17:organizacniJednotka
16270