This HTML5 document contains 43 embedded RDF statements represented using HTML+Microdata notation.

The embedded RDF content will be recognized by any processor of HTML5 Microdata.

Namespace Prefixes

PrefixIRI
dctermshttp://purl.org/dc/terms/
n12http://localhost/temp/predkladatel/
n7http://purl.org/net/nknouf/ns/bibtex#
n10http://linked.opendata.cz/resource/domain/vavai/riv/tvurce/
n13http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/
n17https://schema.org/
n9http://linked.opendata.cz/resource/domain/vavai/zamer/
shttp://schema.org/
n4http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/
skoshttp://www.w3.org/2004/02/skos/core#
n14http://linked.opendata.cz/resource/domain/vavai/vysledek/RIV%2F62157124%3A16270%2F08%3A00001799%21RIV09-MSM-16270___/
n2http://linked.opendata.cz/resource/domain/vavai/vysledek/
rdfhttp://www.w3.org/1999/02/22-rdf-syntax-ns#
n15http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/klicoveSlovo/
n8http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/duvernostUdaju/
xsdhhttp://www.w3.org/2001/XMLSchema#
n11http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/aktivita/
n5http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/jazykVysledku/
n19http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/obor/
n18http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/druhVysledku/
n16http://reference.data.gov.uk/id/gregorian-year/

Statements

Subject Item
n2:RIV%2F62157124%3A16270%2F08%3A00001799%21RIV09-MSM-16270___
rdf:type
n13:Vysledek skos:Concept
dcterms:description
Concentrations of 15 polycyclic aromatic hydrocarbons (PAHs) in smoked cheese were evaluated. After the Soxhlet-type extraction and gel permeation clean up, the HPLC determination has been used. Concentrations of individual PAHs ranged from 0,004 to 6,643 mikrog.kg-1 Byly stanovovány jednotlivé koncentrace 15 polycyklických aromatických uhlovodíků (PAHs) v uzených sýrech. Stanovované analyty byly extrahovány pomocí Soxhletovy extrakce. Po přečištění na gelové permeační chromatografii byla použita finální analýza na HPLC s fluorescenční detekcí. Koncentrace PAHs se pohybovaly v rozmezí od 0,004 do 6,643 mikrog.kg-1. Byly stanovovány jednotlivé koncentrace 15 polycyklických aromatických uhlovodíků (PAHs) v uzených sýrech. Stanovované analyty byly extrahovány pomocí Soxhletovy extrakce. Po přečištění na gelové permeační chromatografii byla použita finální analýza na HPLC s fluorescenční detekcí. Koncentrace PAHs se pohybovaly v rozmezí od 0,004 do 6,643 mikrog.kg-1.
dcterms:title
Stanovení polycyklických aromatických uhlovodíků v uzených sýrech Stanovení polycyklických aromatických uhlovodíků v uzených sýrech Determination of Polycyclic Aromatic Hydrocarbons in smoked cheese
skos:prefLabel
Stanovení polycyklických aromatických uhlovodíků v uzených sýrech Stanovení polycyklických aromatických uhlovodíků v uzených sýrech Determination of Polycyclic Aromatic Hydrocarbons in smoked cheese
skos:notation
RIV/62157124:16270/08:00001799!RIV09-MSM-16270___
n4:aktivita
n11:Z
n4:aktivity
Z(MSM6215712402)
n4:dodaniDat
n16:2009
n4:domaciTvurceVysledku
n10:4339495 n10:3806669 n10:6403891
n4:druhVysledku
n18:D
n4:duvernostUdaju
n8:S
n4:entitaPredkladatele
n14:predkladatel
n4:idSjednocenehoVysledku
397062
n4:idVysledku
RIV/62157124:16270/08:00001799
n4:jazykVysledku
n5:cze
n4:klicovaSlova
cheese; polycyclic aromatic hydrocarbons; HPLC
n4:klicoveSlovo
n15:cheese n15:polycyclic%20aromatic%20hydrocarbons n15:HPLC
n4:kontrolniKodProRIV
[48416690E0B6]
n4:mistoVydani
Brno
n4:nazevZdroje
sborník XXXVIII. Lenfeldovy a Höklovy dny
n4:obor
n19:GM
n4:pocetDomacichTvurcuVysledku
3
n4:pocetTvurcuVysledku
3
n4:rokUplatneniVysledku
n16:2008
n4:tvurceVysledku
Borkovcová, Ivana Vorlová, Lenka Batelková, Petra
n4:zamer
n9:MSM6215712402
s:numberOfPages
3
n7:hasPublisher
Veterinární a farmaceutická univerzita Brno
n17:isbn
978-80-7305-049-8
n12:organizacniJednotka
16270