This HTML5 document contains 47 embedded RDF statements represented using HTML+Microdata notation.

The embedded RDF content will be recognized by any processor of HTML5 Microdata.

Namespace Prefixes

PrefixIRI
dctermshttp://purl.org/dc/terms/
n9http://purl.org/net/nknouf/ns/bibtex#
n7http://localhost/temp/predkladatel/
n4http://linked.opendata.cz/resource/domain/vavai/riv/tvurce/
n16http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/
n20http://linked.opendata.cz/resource/domain/vavai/zamer/
n5https://schema.org/
shttp://schema.org/
skoshttp://www.w3.org/2004/02/skos/core#
n3http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/
n2http://linked.opendata.cz/resource/domain/vavai/vysledek/
rdfhttp://www.w3.org/1999/02/22-rdf-syntax-ns#
n12http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/klicoveSlovo/
n13http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/duvernostUdaju/
xsdhhttp://www.w3.org/2001/XMLSchema#
n14http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/aktivita/
n10http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/jazykVysledku/
n17http://linked.opendata.cz/resource/domain/vavai/vysledek/RIV%2F62157124%3A16270%2F08%3A00001781%21RIV09-MSM-16270___/
n19http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/druhVysledku/
n6http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/obor/
n15http://reference.data.gov.uk/id/gregorian-year/

Statements

Subject Item
n2:RIV%2F62157124%3A16270%2F08%3A00001781%21RIV09-MSM-16270___
rdf:type
skos:Concept n16:Vysledek
dcterms:description
V předkládané práci byl sledován obsah volných mastných kyselin (VMK) v kravském mléce. K anylýze bylo použité bazenové vzorky (skladování při 6 a 8 °C v průběhu 3 dnů) a pasterizované vzorky (skladování při 6, 12 a 17 °C v průběhu 7 dnů). Hodnoty VMK byly stanoveny infračerveným absorpčním analyzátorem Bentley 150 (ČSN 570536). Byl prokázán vliv zvyšující se teploty a doby skladování na rychlost růstu obsahu VMK. V předkládané práci byl sledován obsah volných mastných kyselin (VMK) v kravském mléce. K anylýze bylo použité bazenové vzorky (skladování při 6 a 8 °C v průběhu 3 dnů) a pasterizované vzorky (skladování při 6, 12 a 17 °C v průběhu 7 dnů). Hodnoty VMK byly stanoveny infračerveným absorpčním analyzátorem Bentley 150 (ČSN 570536). Byl prokázán vliv zvyšující se teploty a doby skladování na rychlost růstu obsahu VMK. The aim of our study was to analyse free fatty acids (FAA) in cow milk. It were investigated samples of raw milk (stored at 6 and 8 °C for 3 days) and pasteurized milk (stored at 6, 12 and 17 °C for 7 days). The content of FFA was determined using infrared absorption spectrophotometer (ČSN 570536). It was found out increase concentration of FFA in cow milk depending on temperature and time of storage.
dcterms:title
Sledování obsahu volných mastných kyselin v kravském mléce Monitoring of Free Fatty Acids in Raw Cow Milk Sledování obsahu volných mastných kyselin v kravském mléce
skos:prefLabel
Sledování obsahu volných mastných kyselin v kravském mléce Sledování obsahu volných mastných kyselin v kravském mléce Monitoring of Free Fatty Acids in Raw Cow Milk
skos:notation
RIV/62157124:16270/08:00001781!RIV09-MSM-16270___
n3:aktivita
n14:Z
n3:aktivity
Z(MSM6215712402)
n3:dodaniDat
n15:2009
n3:domaciTvurceVysledku
n4:4339495 n4:7616759 n4:5739446 n4:5118468 n4:6796133
n3:druhVysledku
n19:D
n3:duvernostUdaju
n13:S
n3:entitaPredkladatele
n17:predkladatel
n3:idSjednocenehoVysledku
395220
n3:idVysledku
RIV/62157124:16270/08:00001781
n3:jazykVysledku
n10:cze
n3:klicovaSlova
cow milk; free fatty acids
n3:klicoveSlovo
n12:free%20fatty%20acids n12:cow%20milk
n3:kontrolniKodProRIV
[AF910460EA56]
n3:mistoVydani
Brno
n3:nazevZdroje
sborník X. konference mladých vědeckých pracovníků s mezinárodní účastí
n3:obor
n6:GM
n3:pocetDomacichTvurcuVysledku
5
n3:pocetTvurcuVysledku
6
n3:rokUplatneniVysledku
n15:2008
n3:tvurceVysledku
Přidalová, Hana Hejtmánková, Daniela Janštová, Bohumíra Navrátilová, Pavlína Vorlová, Lenka Dračková, Michaela
n3:zamer
n20:MSM6215712402
s:numberOfPages
3
n9:hasPublisher
Veterinární a farmaceutická univerzita Brno
n5:isbn
978-80-7305-038-2
n7:organizacniJednotka
16270