This HTML5 document contains 48 embedded RDF statements represented using HTML+Microdata notation.

The embedded RDF content will be recognized by any processor of HTML5 Microdata.

Namespace Prefixes

PrefixIRI
dctermshttp://purl.org/dc/terms/
n18http://localhost/temp/predkladatel/
n17http://purl.org/net/nknouf/ns/bibtex#
n5http://linked.opendata.cz/resource/domain/vavai/riv/tvurce/
n11http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/
n10https://schema.org/
n4http://linked.opendata.cz/resource/domain/vavai/zamer/
shttp://schema.org/
skoshttp://www.w3.org/2004/02/skos/core#
n16http://linked.opendata.cz/resource/domain/vavai/vysledek/RIV%2F62157124%3A16270%2F08%3A00001619%21RIV09-MSM-16270___/
n3http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/
n2http://linked.opendata.cz/resource/domain/vavai/vysledek/
rdfhttp://www.w3.org/1999/02/22-rdf-syntax-ns#
n6http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/klicoveSlovo/
n13http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/duvernostUdaju/
xsdhhttp://www.w3.org/2001/XMLSchema#
n14http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/jazykVysledku/
n9http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/aktivita/
n19http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/druhVysledku/
n12http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/obor/
n15http://reference.data.gov.uk/id/gregorian-year/

Statements

Subject Item
n2:RIV%2F62157124%3A16270%2F08%3A00001619%21RIV09-MSM-16270___
rdf:type
skos:Concept n11:Vysledek
dcterms:description
Rostlinné proteiny jsou často přidávány do masných produktů z důvodů ekonomických a technologických, zejména některé formy pšeničných a sojových proteinů. Tyto proteiny je možné detekovat pomocí imunoflorescenčních nebo imunohistochemických metod. Pro naši studii jsme zhotovili modelový vzorek masného výrobku s přídavkem pšeničné a sojové bílkoviny. Následně jsme tyto proteiny detekovali za použití dvoubarevné imunohistochemické ABC metody. Pro stanovení jednotlivých typů bílkovinné přísady jsme použili znalosti typické morfologické struktury. Vegetable proteins are commonly used in meat products for their technological and economical aspects. As a vegetable additive, several forms of wheat and soya proteins are commonly used. These proteins are possible to detect by immunofluorescence or immunohistochemistry. For our experiment we have made model meat products (meatloaf) with wheat and soya protein. These proteins have been successfuly detected by using the two-colour immunohistochemistry ABC method. For the determination of individual protein types we have used also special knowledge about morfological structure of these protein additives. Rostlinné proteiny jsou často přidávány do masných produktů z důvodů ekonomických a technologických, zejména některé formy pšeničných a sojových proteinů. Tyto proteiny je možné detekovat pomocí imunoflorescenčních nebo imunohistochemických metod. Pro naši studii jsme zhotovili modelový vzorek masného výrobku s přídavkem pšeničné a sojové bílkoviny. Následně jsme tyto proteiny detekovali za použití dvoubarevné imunohistochemické ABC metody. Pro stanovení jednotlivých typů bílkovinné přísady jsme použili znalosti typické morfologické struktury.
dcterms:title
Stanovení sojové bílkoviny a pšeničné bílkoviny v modelovém masném výrobku imunohistochemickou metodou Stanovení sojové bílkoviny a pšeničné bílkoviny v modelovém masném výrobku imunohistochemickou metodou Determination soya and wheat proteins in model meat product by immunohistochemistry method
skos:prefLabel
Stanovení sojové bílkoviny a pšeničné bílkoviny v modelovém masném výrobku imunohistochemickou metodou Determination soya and wheat proteins in model meat product by immunohistochemistry method Stanovení sojové bílkoviny a pšeničné bílkoviny v modelovém masném výrobku imunohistochemickou metodou
skos:notation
RIV/62157124:16270/08:00001619!RIV09-MSM-16270___
n3:aktivita
n9:Z
n3:aktivity
Z(MSM6215712402)
n3:dodaniDat
n15:2009
n3:domaciTvurceVysledku
n5:5162823 n5:2175649 n5:1226533 n5:9338519 n5:6288561
n3:druhVysledku
n19:D
n3:duvernostUdaju
n13:S
n3:entitaPredkladatele
n16:predkladatel
n3:idSjednocenehoVysledku
397089
n3:idVysledku
RIV/62157124:16270/08:00001619
n3:jazykVysledku
n14:cze
n3:klicovaSlova
immunohistochemistry; soya protein; wheat protein
n3:klicoveSlovo
n6:wheat%20protein n6:immunohistochemistry n6:soya%20protein
n3:kontrolniKodProRIV
[7EED8FB8E34B]
n3:mistoVydani
Brno
n3:nazevZdroje
sborník XXXVIII. Lenfeldovy a Höklovy dny
n3:obor
n12:GM
n3:pocetDomacichTvurcuVysledku
5
n3:pocetTvurcuVysledku
6
n3:rokUplatneniVysledku
n15:2008
n3:tvurceVysledku
Randulová, Zdeňka Řezáčová Lukášková, Zuzana Tremlová, Bohuslava Pospiech, Matej Steinhauser, Ladislav Gallas, Leo
n3:zamer
n4:MSM6215712402
s:numberOfPages
4
n17:hasPublisher
Veterinární a farmaceutická univerzita Brno
n10:isbn
978-80-7305-049-8
n18:organizacniJednotka
16270