This HTML5 document contains 47 embedded RDF statements represented using HTML+Microdata notation.

The embedded RDF content will be recognized by any processor of HTML5 Microdata.

Namespace Prefixes

PrefixIRI
dctermshttp://purl.org/dc/terms/
n19http://purl.org/net/nknouf/ns/bibtex#
n8http://localhost/temp/predkladatel/
n9http://linked.opendata.cz/resource/domain/vavai/riv/tvurce/
n12http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/
n20https://schema.org/
n14http://linked.opendata.cz/resource/domain/vavai/zamer/
n15http://linked.opendata.cz/resource/domain/vavai/vysledek/RIV%2F62157124%3A16270%2F07%3A00001331%21RIV08-MSM-16270___/
shttp://schema.org/
skoshttp://www.w3.org/2004/02/skos/core#
n3http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/
n2http://linked.opendata.cz/resource/domain/vavai/vysledek/
rdfhttp://www.w3.org/1999/02/22-rdf-syntax-ns#
n6http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/klicoveSlovo/
n18http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/duvernostUdaju/
xsdhhttp://www.w3.org/2001/XMLSchema#
n10http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/jazykVysledku/
n4http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/aktivita/
n16http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/obor/
n13http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/druhVysledku/
n17http://reference.data.gov.uk/id/gregorian-year/

Statements

Subject Item
n2:RIV%2F62157124%3A16270%2F07%3A00001331%21RIV08-MSM-16270___
rdf:type
n12:Vysledek skos:Concept
dcterms:description
The aim of this study was to determinate the composition and chosen physical parameters of samples fresh goat cheeses from farm in Czech republic. The following average values were obtained: pH 4,87 ? 0,14; titratable acidity (oSH) 98,09 ? 4,93, solid 46,83 ? 1,57%, fat in solid 52,74 ? 5,24%, NaCl 2,08%? 0,54, aw 0,979 ? 0,007. All samples were evaluated as excellent from the senzoric point of wiev and their composition corresponded with the composition declarated by producer. Cílem práce bylo sledování vybraných fyzikálně chemických parametrů čerstvých kozích sýrů z produkce farmy v ČR. Bylo zjištěno: pH 4,87 ? 0,14; titrační kyselost (oSH) 98,09 ? 4,93, sušina 46,83 ? 1,57%, tuk v sušině 52,74 ? 5,24%, NaCl 2,08%? 0,54, aw 0,979 ? 0,007. Všechny sýry byly senzoricky výborné a složení odpovídalo údajům deklarovaných výrobcem. Cílem práce bylo sledování vybraných fyzikálně chemických parametrů čerstvých kozích sýrů z produkce farmy v ČR. Bylo zjištěno: pH 4,87 ? 0,14; titrační kyselost (oSH) 98,09 ? 4,93, sušina 46,83 ? 1,57%, tuk v sušině 52,74 ? 5,24%, NaCl 2,08%? 0,54, aw 0,979 ? 0,007. Všechny sýry byly senzoricky výborné a složení odpovídalo údajům deklarovaných výrobcem.
dcterms:title
Sledování vybraných parametrů kozích sýrů z produkce farmy v České republice Sledování vybraných parametrů kozích sýrů z produkce farmy v České republice Monitoring of goat cheese from marketing in Czech Republic
skos:prefLabel
Sledování vybraných parametrů kozích sýrů z produkce farmy v České republice Monitoring of goat cheese from marketing in Czech Republic Sledování vybraných parametrů kozích sýrů z produkce farmy v České republice
skos:notation
RIV/62157124:16270/07:00001331!RIV08-MSM-16270___
n3:strany
32-34
n3:aktivita
n4:Z
n3:aktivity
Z(MSM6215712402)
n3:dodaniDat
n17:2008
n3:domaciTvurceVysledku
n9:5118468 n9:5739446 n9:4339495 n9:6796133 n9:7616759
n3:druhVysledku
n13:D
n3:duvernostUdaju
n18:S
n3:entitaPredkladatele
n15:predkladatel
n3:idSjednocenehoVysledku
450348
n3:idVysledku
RIV/62157124:16270/07:00001331
n3:jazykVysledku
n10:cze
n3:klicovaSlova
Goat milk; goat cheese
n3:klicoveSlovo
n6:goat%20cheese n6:Goat%20milk
n3:kontrolniKodProRIV
[15F3ABDE9EC7]
n3:mistoVydani
Brno
n3:nazevZdroje
sborník referátů ze semináře Farmářská výroba sýrů a kysaných mléčných výrobků IV.
n3:obor
n16:GM
n3:pocetDomacichTvurcuVysledku
5
n3:pocetTvurcuVysledku
5
n3:rokUplatneniVysledku
n17:2007
n3:tvurceVysledku
Janštová, Bohumíra Navrátilová, Pavlína Přidalová, Hana Dračková, Michaela Vorlová, Lenka
n3:zamer
n14:MSM6215712402
s:numberOfPages
3
n19:hasPublisher
Mendelova zemědělská a lesnická univerzita v Brně
n20:isbn
978-80-7375-057-2
n8:organizacniJednotka
16270