This HTML5 document contains 49 embedded RDF statements represented using HTML+Microdata notation.

The embedded RDF content will be recognized by any processor of HTML5 Microdata.

Namespace Prefixes

PrefixIRI
dctermshttp://purl.org/dc/terms/
n10http://purl.org/net/nknouf/ns/bibtex#
n9http://localhost/temp/predkladatel/
n11http://linked.opendata.cz/resource/domain/vavai/riv/tvurce/
n17http://linked.opendata.cz/resource/domain/vavai/vysledek/RIV%2F62157124%3A16270%2F06%3A00001053%21RIV07-MSM-16270___/
n15http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/
n18https://schema.org/
n14http://linked.opendata.cz/resource/domain/vavai/zamer/
shttp://schema.org/
n4http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/
skoshttp://www.w3.org/2004/02/skos/core#
n2http://linked.opendata.cz/resource/domain/vavai/vysledek/
rdfhttp://www.w3.org/1999/02/22-rdf-syntax-ns#
n5http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/klicoveSlovo/
n20http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/duvernostUdaju/
xsdhhttp://www.w3.org/2001/XMLSchema#
n19http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/aktivita/
n6http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/jazykVysledku/
n12http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/druhVysledku/
n7http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/obor/
n16http://reference.data.gov.uk/id/gregorian-year/

Statements

Subject Item
n2:RIV%2F62157124%3A16270%2F06%3A00001053%21RIV07-MSM-16270___
rdf:type
skos:Concept n15:Vysledek
dcterms:description
Příspěvek analyzuje biochemické a fyzikálně-chemické ukazatele kvality potravin a surovin živočišného původu v legislativě ČR. Současně je prezentováno i moderní uplatnění systému HACCP v hygieně a technologii potravin. Příspěvek analyzuje biochemické a fyzikálně-chemické ukazatele kvality potravin a surovin živočišného původu v legislativě ČR. Současně je prezentováno i moderní uplatnění systému HACCP v hygieně a technologii potravin. Benefit analysis biochemical and physiochemical indicator for the duality assesment of food animal origin in legislation Czech Republic. Currently prezent modern excercises system HACCP in hygiene and technology food.
dcterms:title
Biochemical and physiochemical indicators for the quality assesment of food of animal origin Biochemické a fyzikální ukazatele zdravotní nezávadnosti potravin živočišného původu Biochemické a fyzikální ukazatele zdravotní nezávadnosti potravin živočišného původu
skos:prefLabel
Biochemické a fyzikální ukazatele zdravotní nezávadnosti potravin živočišného původu Biochemické a fyzikální ukazatele zdravotní nezávadnosti potravin živočišného původu Biochemical and physiochemical indicators for the quality assesment of food of animal origin
skos:notation
RIV/62157124:16270/06:00001053!RIV07-MSM-16270___
n4:strany
275-278
n4:aktivita
n19:Z
n4:aktivity
Z(MSM6215712402)
n4:dodaniDat
n16:2007
n4:domaciTvurceVysledku
n11:3540804 n11:4339495 n11:9523634 n11:5611644 n11:7571437
n4:druhVysledku
n12:D
n4:duvernostUdaju
n20:S
n4:entitaPredkladatele
n17:predkladatel
n4:idSjednocenehoVysledku
466952
n4:idVysledku
RIV/62157124:16270/06:00001053
n4:jazykVysledku
n6:cze
n4:klicovaSlova
Food of animal origin; biochemistry food; legislation; hygiene food
n4:klicoveSlovo
n5:biochemistry%20food n5:legislation n5:hygiene%20food n5:Food%20of%20animal%20origin
n4:kontrolniKodProRIV
[01652BA17401]
n4:mistoVydani
Košice
n4:nazevZdroje
sborník Hygiena alimentorum XXVII
n4:obor
n7:CE
n4:pocetDomacichTvurcuVysledku
5
n4:pocetTvurcuVysledku
5
n4:rokUplatneniVysledku
n16:2006
n4:tvurceVysledku
Bušová, Milena Vorlová, Lenka Malota, Ladislav Smutná, Miriam Kopřiva, Vladimír
n4:zamer
n14:MSM6215712402
s:numberOfPages
4
n10:hasPublisher
Univerzita veterinárného lekárstva Košice
n18:isbn
80-7148-055-X
n9:organizacniJednotka
16270