This HTML5 document contains 49 embedded RDF statements represented using HTML+Microdata notation.

The embedded RDF content will be recognized by any processor of HTML5 Microdata.

Namespace Prefixes

PrefixIRI
n20http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/typAkce/
dctermshttp://purl.org/dc/terms/
n13http://purl.org/net/nknouf/ns/bibtex#
n12http://localhost/temp/predkladatel/
n17http://linked.opendata.cz/resource/domain/vavai/riv/tvurce/
n19http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/
n8http://linked.opendata.cz/resource/domain/vavai/zamer/
shttp://schema.org/
skoshttp://www.w3.org/2004/02/skos/core#
n3http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/
n15http://linked.opendata.cz/resource/domain/vavai/vysledek/RIV%2F62157124%3A16270%2F05%3A00000156%21RIV06-MSM-16270___/
n2http://linked.opendata.cz/resource/domain/vavai/vysledek/
rdfhttp://www.w3.org/1999/02/22-rdf-syntax-ns#
n6http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/klicoveSlovo/
n18http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/duvernostUdaju/
xsdhhttp://www.w3.org/2001/XMLSchema#
n16http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/aktivita/
n4http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/jazykVysledku/
n14http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/obor/
n7http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/druhVysledku/
n10http://reference.data.gov.uk/id/gregorian-year/

Statements

Subject Item
n2:RIV%2F62157124%3A16270%2F05%3A00000156%21RIV06-MSM-16270___
rdf:type
skos:Concept n19:Vysledek
dcterms:description
The study included the development of a suitable procedure to make microscopic preparations, the automatic processing of pictures by the image analyser, definition of parameters for the determination of size and shape of fat globules and statistical analyses of results. The study included the development of a suitable procedure to make microscopic preparations, the automatic processing of pictures by the image analyser, definition of parameters for the determination of size and shape of fat globules and statistical analyses of results. Využití obrazové analýzy pro určení velikosti a tvaru tukových kuliček v tavených sýrech
dcterms:title
Using image analysis to determine size and shape of fat globules in soft cheeses Using image analysis to determine size and shape of fat globules in soft cheeses Využití obrazové analýzy pro určení velikosti a tvaru tukových kuliček v tavených sýrech
skos:prefLabel
Využití obrazové analýzy pro určení velikosti a tvaru tukových kuliček v tavených sýrech Using image analysis to determine size and shape of fat globules in soft cheeses Using image analysis to determine size and shape of fat globules in soft cheeses
skos:notation
RIV/62157124:16270/05:00000156!RIV06-MSM-16270___
n3:strany
433 - 438
n3:aktivita
n16:Z
n3:aktivity
Z(MSM6215712402)
n3:dodaniDat
n10:2006
n3:domaciTvurceVysledku
n17:5162823
n3:druhVysledku
n7:D
n3:duvernostUdaju
n18:S
n3:entitaPredkladatele
n15:predkladatel
n3:idSjednocenehoVysledku
548161
n3:idVysledku
RIV/62157124:16270/05:00000156
n3:jazykVysledku
n4:eng
n3:klicovaSlova
image analysis; soft cheeses; fat globules; size; shape
n3:klicoveSlovo
n6:size n6:fat%20globules n6:shape n6:soft%20cheeses n6:image%20analysis
n3:kontrolniKodProRIV
[FE1D7A7544FB]
n3:mistoKonaniAkce
Garmisch-Partenkichen, SRN
n3:mistoVydani
Giessen
n3:nazevZdroje
46. Tagung des Arbeitsgebietes Lebensmittelhygiene
n3:obor
n14:GM
n3:pocetDomacichTvurcuVysledku
1
n3:pocetTvurcuVysledku
5
n3:rokUplatneniVysledku
n10:2005
n3:tvurceVysledku
Hrabě, Jan Gistingrová, Zuzana Štarha, Pavel Buňka, František Tremlová, Bohuslava
n3:typAkce
n20:EUR
n3:zahajeniAkce
2005-09-27+02:00
n3:zamer
n8:MSM6215712402
s:issn
5135-3547
s:numberOfPages
6
n13:hasPublisher
Deutsche Veterinärmedizinische Gesellschaft
n12:organizacniJednotka
16270