This HTML5 document contains 46 embedded RDF statements represented using HTML+Microdata notation.

The embedded RDF content will be recognized by any processor of HTML5 Microdata.

Namespace Prefixes

PrefixIRI
n19http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/typAkce/
dctermshttp://purl.org/dc/terms/
n18http://localhost/temp/predkladatel/
n17http://purl.org/net/nknouf/ns/bibtex#
n15http://linked.opendata.cz/resource/domain/vavai/riv/tvurce/
n10http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/
n13https://schema.org/
n9http://linked.opendata.cz/resource/domain/vavai/zamer/
shttp://schema.org/
skoshttp://www.w3.org/2004/02/skos/core#
n4http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/
n2http://linked.opendata.cz/resource/domain/vavai/vysledek/
rdfhttp://www.w3.org/1999/02/22-rdf-syntax-ns#
n8http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/klicoveSlovo/
n14http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/duvernostUdaju/
xsdhhttp://www.w3.org/2001/XMLSchema#
n16http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/aktivita/
n20http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/jazykVysledku/
n12http://linked.opendata.cz/resource/domain/vavai/vysledek/RIV%2F62157124%3A16270%2F05%3A00000113%21RIV06-MSM-16270___/
n21http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/druhVysledku/
n11http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/obor/
n6http://reference.data.gov.uk/id/gregorian-year/

Statements

Subject Item
n2:RIV%2F62157124%3A16270%2F05%3A00000113%21RIV06-MSM-16270___
rdf:type
skos:Concept n10:Vysledek
dcterms:description
Experiment was done at the group of 110 pheasants. Twenty pheasants were killed at 40th and 50th day of feeding. Chemical composition of meat and feed conversion were investigated. Feed conversion was 4.99 kg. Cílem práce bylo sledování růstové intenzity bažantích kuřat v průběhu výkrmu v systému, který je realizován ve výkrmu brojlerových kuřat. Cílem práce bylo sledování růstové intenzity bažantích kuřat v průběhu výkrmu v systému, který je realizován ve výkrmu brojlerových kuřat.
dcterms:title
Růstová intenzita bažantích kuřat při intenzivním výkrmu a chemické složení svaloviny bažantů Růstová intenzita bažantích kuřat při intenzivním výkrmu a chemické složení svaloviny bažantů Growth rate of pheasant chicks at intensive fattening and chemical composition of meat
skos:prefLabel
Růstová intenzita bažantích kuřat při intenzivním výkrmu a chemické složení svaloviny bažantů Growth rate of pheasant chicks at intensive fattening and chemical composition of meat Růstová intenzita bažantích kuřat při intenzivním výkrmu a chemické složení svaloviny bažantů
skos:notation
RIV/62157124:16270/05:00000113!RIV06-MSM-16270___
n4:strany
128-131
n4:aktivita
n16:Z
n4:aktivity
Z(MSM6215712402)
n4:dodaniDat
n6:2006
n4:domaciTvurceVysledku
n15:2163373 n15:6500498
n4:druhVysledku
n21:D
n4:duvernostUdaju
n14:S
n4:entitaPredkladatele
n12:predkladatel
n4:idSjednocenehoVysledku
541767
n4:idVysledku
RIV/62157124:16270/05:00000113
n4:jazykVysledku
n20:cze
n4:klicovaSlova
common pheasant; fattening; chemical composition of meat
n4:klicoveSlovo
n8:fattening n8:common%20pheasant n8:chemical%20composition%20of%20meat
n4:kontrolniKodProRIV
[04545879847C]
n4:mistoKonaniAkce
VFU Brno
n4:mistoVydani
Brno
n4:nazevZdroje
VII. Konference mladých vědeckých pracovníků s mezinárodní účastí
n4:obor
n11:GH
n4:pocetDomacichTvurcuVysledku
2
n4:pocetTvurcuVysledku
3
n4:rokUplatneniVysledku
n6:2005
n4:tvurceVysledku
Straková, Eva Mikundová, Markéta Suchý, Pavel
n4:typAkce
n19:EUR
n4:zahajeniAkce
2005-06-02+02:00
n4:zamer
n9:MSM6215712402
s:numberOfPages
4
n17:hasPublisher
VFU Brno
n13:isbn
80-7305-527-9
n18:organizacniJednotka
16270