This HTML5 document contains 45 embedded RDF statements represented using HTML+Microdata notation.

The embedded RDF content will be recognized by any processor of HTML5 Microdata.

Namespace Prefixes

PrefixIRI
n19http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/typAkce/
dctermshttp://purl.org/dc/terms/
n20http://localhost/temp/predkladatel/
n11http://purl.org/net/nknouf/ns/bibtex#
n6http://linked.opendata.cz/resource/domain/vavai/riv/tvurce/
n10http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/
n14http://linked.opendata.cz/resource/domain/vavai/zamer/
n7https://schema.org/
shttp://schema.org/
skoshttp://www.w3.org/2004/02/skos/core#
n3http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/
n2http://linked.opendata.cz/resource/domain/vavai/vysledek/
rdfhttp://www.w3.org/1999/02/22-rdf-syntax-ns#
n15http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/klicoveSlovo/
n12http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/duvernostUdaju/
xsdhhttp://www.w3.org/2001/XMLSchema#
n18http://linked.opendata.cz/resource/domain/vavai/vysledek/RIV%2F62157124%3A16270%2F05%3A00000083%21RIV06-MSM-16270___/
n17http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/jazykVysledku/
n8http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/aktivita/
n21http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/druhVysledku/
n5http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/obor/
n13http://reference.data.gov.uk/id/gregorian-year/

Statements

Subject Item
n2:RIV%2F62157124%3A16270%2F05%3A00000083%21RIV06-MSM-16270___
rdf:type
skos:Concept n10:Vysledek
dcterms:description
V této práci byly studovány změny fyzikálně chemických ukazatelů čerstvosti kapra obecného (Cyprinus carpio, L.). Vzorky byly prostě baleny a chladírensky uskladněny. V průběhu studia bylo sledováno pH, NH3, volné mastné kyseliny, TVBN (celkové těkavé dusíkaté báze), peroxidy v závislosti na době skladování a také celkový obsah tuku. Vzorky byly analyzovány od 1. do 11. dne post mortem. V této práci byly studovány změny fyzikálně chemických ukazatelů čerstvosti kapra obecného (Cyprinus carpio, L.). Vzorky byly prostě baleny a chladírensky uskladněny. V průběhu studia bylo sledováno pH, NH3, volné mastné kyseliny, TVBN (celkové těkavé dusíkaté báze), peroxidy v závislosti na době skladování a také celkový obsah tuku. Vzorky byly analyzovány od 1. do 11. dne post mortem. In this work there were some changes of certain physically chemical freshness indicators of common carp (Cyprinus carpio, L.) studied. The samples were simply wrapped and refrigerator kept. During the research pH, NH3, free fatty acid, TVBN (total volatile basic nitrogen), peroxide value depending on storage time and muscle fat content were investigated. The samples were analysed from the first to the eleventh day post mortem.
dcterms:title
Fyzikálně chemické změny v průběhu chladírenského skladování čerstvé svaloviny kapra obecného (Cyprinus carpio, L.) Fyzikálně chemické změny v průběhu chladírenského skladování čerstvé svaloviny kapra obecného (Cyprinus carpio, L.) Physically chemical changes during refrigerator storage of fresh meat of common carp (Cyprinus carpio, L.)
skos:prefLabel
Fyzikálně chemické změny v průběhu chladírenského skladování čerstvé svaloviny kapra obecného (Cyprinus carpio, L.) Physically chemical changes during refrigerator storage of fresh meat of common carp (Cyprinus carpio, L.) Fyzikálně chemické změny v průběhu chladírenského skladování čerstvé svaloviny kapra obecného (Cyprinus carpio, L.)
skos:notation
RIV/62157124:16270/05:00000083!RIV06-MSM-16270___
n3:strany
97-98
n3:aktivita
n8:Z
n3:aktivity
Z(MSM6215712402)
n3:dodaniDat
n13:2006
n3:domaciTvurceVysledku
n6:5973422 n6:9892931
n3:druhVysledku
n21:D
n3:duvernostUdaju
n12:S
n3:entitaPredkladatele
n18:predkladatel
n3:idSjednocenehoVysledku
522370
n3:idVysledku
RIV/62157124:16270/05:00000083
n3:jazykVysledku
n17:cze
n3:klicovaSlova
Common carp; storage; chemical changes
n3:klicoveSlovo
n15:Common%20carp n15:chemical%20changes n15:storage
n3:kontrolniKodProRIV
[DDEF5237B2B4]
n3:mistoKonaniAkce
Brno
n3:mistoVydani
Brno
n3:nazevZdroje
XXXV. Lenfeldovy a Höklovy dny. Konference o hygieně a technologii potravin. Sborník.
n3:obor
n5:GM
n3:pocetDomacichTvurcuVysledku
2
n3:pocetTvurcuVysledku
2
n3:rokUplatneniVysledku
n13:2005
n3:tvurceVysledku
Buchtová, Hana Ježek, František
n3:typAkce
n19:EUR
n3:zahajeniAkce
2005-10-19+02:00
n3:zamer
n14:MSM6215712402
s:numberOfPages
2
n11:hasPublisher
VFU Brno
n7:isbn
80-7305-544-9
n20:organizacniJednotka
16270