This HTML5 document contains 52 embedded RDF statements represented using HTML+Microdata notation.

The embedded RDF content will be recognized by any processor of HTML5 Microdata.

Namespace Prefixes

PrefixIRI
n7http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/typAkce/
dctermshttp://purl.org/dc/terms/
n14http://purl.org/net/nknouf/ns/bibtex#
n9http://localhost/temp/predkladatel/
n8http://linked.opendata.cz/resource/domain/vavai/riv/tvurce/
n15http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/
n17http://linked.opendata.cz/resource/domain/vavai/vysledek/RIV%2F62157124%3A16270%2F03%3A00000436%21RIV%2F2004%2FMSM%2F162704%2FN/
n21https://schema.org/
n16http://linked.opendata.cz/resource/domain/vavai/zamer/
shttp://schema.org/
n4http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/
skoshttp://www.w3.org/2004/02/skos/core#
n2http://linked.opendata.cz/resource/domain/vavai/vysledek/
rdfhttp://www.w3.org/1999/02/22-rdf-syntax-ns#
n10http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/klicoveSlovo/
n5http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/duvernostUdaju/
xsdhhttp://www.w3.org/2001/XMLSchema#
n11http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/jazykVysledku/
n6http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/aktivita/
n18http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/druhVysledku/
n13http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/obor/
n19http://reference.data.gov.uk/id/gregorian-year/

Statements

Subject Item
n2:RIV%2F62157124%3A16270%2F03%3A00000436%21RIV%2F2004%2FMSM%2F162704%2FN
rdf:type
skos:Concept n15:Vysledek
dcterms:description
Fattening technology of COBB 500 broiler chickens recommends decreasing of ambient temperature from 30 # 1 oC to 20 # 1 oC. Results of the experiment have confirmed that ambient temperature 30 # 1 oC during whole period of broiler fattening cases changes in haematological indexes and these changes are much larger in broiler males than in females. Práce se zabývá změnami hematologických ukazatelů krve při trvale zvýšené teplotě prostředí v průběhu výkrmu brojlerových kuřat. Dlouhodobé působení teploty zvýšené na úroveň 30 # 1 oC způsobuje změny v hematologických ukazatelích vykrmovaných brojlerů atyto změny jsou výraznější u kohoutků než u slepiček
dcterms:title
Změny v hematologických ukazatelích krve při zvýšené teplotě prostředí v průběhu výkrmu brojlerových kuřat Změny v hematologických ukazatelích krve při zvýšené teplotě prostředí v průběhu výkrmu brojlerových kuřat Changes in haematological indexes caused by higher environment temperature during fattening of broiler chickens
skos:prefLabel
Změny v hematologických ukazatelích krve při zvýšené teplotě prostředí v průběhu výkrmu brojlerových kuřat Changes in haematological indexes caused by higher environment temperature during fattening of broiler chickens Změny v hematologických ukazatelích krve při zvýšené teplotě prostředí v průběhu výkrmu brojlerových kuřat
skos:notation
RIV/62157124:16270/03:00000436!RIV/2004/MSM/162704/N
n4:strany
82-85
n4:aktivita
n6:Z
n4:aktivity
Z(MSM 162700005)
n4:dodaniDat
n19:2004
n4:domaciTvurceVysledku
n8:2163373 n8:3812049 n8:6500498 n8:7205139 n8:2465302
n4:druhVysledku
n18:D
n4:duvernostUdaju
n5:S
n4:entitaPredkladatele
n17:predkladatel
n4:idSjednocenehoVysledku
636427
n4:idVysledku
RIV/62157124:16270/03:00000436
n4:jazykVysledku
n11:cze
n4:klicovaSlova
haematological index, fattening, broilers
n4:klicoveSlovo
n10:haematological%20index n10:fattening n10:broilers
n4:kontrolniKodProRIV
[948977996E9F]
n4:mistoKonaniAkce
Brno
n4:mistoVydani
Brno
n4:nazevZdroje
V. konference mladých vědeckých pracovníků s mezinárodní účastí
n4:obor
n13:GH
n4:pocetDomacichTvurcuVysledku
5
n4:pocetTvurcuVysledku
5
n4:pocetUcastnikuAkce
0
n4:pocetZahranicnichUcastnikuAkce
0
n4:rokUplatneniVysledku
n19:2003
n4:tvurceVysledku
Večerek, Vladimír Suchý, Pavel Bedáňová, Iveta Straková, Eva Voslářová, Eva
n4:typAkce
n7:EUR
n4:zahajeniAkce
2003-04-24+02:00
n4:zamer
n16:MSM%20162700005
s:numberOfPages
4
n14:hasPublisher
VFU
n21:isbn
80-7305-461-2
n9:organizacniJednotka
16270