This HTML5 document contains 46 embedded RDF statements represented using HTML+Microdata notation.

The embedded RDF content will be recognized by any processor of HTML5 Microdata.

Namespace Prefixes

PrefixIRI
dctermshttp://purl.org/dc/terms/
n12http://localhost/temp/predkladatel/
n18http://linked.opendata.cz/resource/domain/vavai/riv/tvurce/
n15http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/
n17http://linked.opendata.cz/resource/domain/vavai/zamer/
n10http://linked.opendata.cz/resource/domain/vavai/vysledek/RIV%2F62157124%3A16270%2F02%3A00000394%21RIV%2F2003%2FMSM%2F162703%2FN/
shttp://schema.org/
skoshttp://www.w3.org/2004/02/skos/core#
n3http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/
n2http://linked.opendata.cz/resource/domain/vavai/vysledek/
rdfhttp://www.w3.org/1999/02/22-rdf-syntax-ns#
n5http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/klicoveSlovo/
n11http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/duvernostUdaju/
xsdhhttp://www.w3.org/2001/XMLSchema#
n9http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/aktivita/
n4http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/jazykVysledku/
n14http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/obor/
n13http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/druhVysledku/
n7http://reference.data.gov.uk/id/gregorian-year/

Statements

Subject Item
n2:RIV%2F62157124%3A16270%2F02%3A00000394%21RIV%2F2003%2FMSM%2F162703%2FN
rdf:type
skos:Concept n15:Vysledek
dcterms:description
Polymerázová řetězová reakce (PCR) byla využita k druhové identifikaci masa v tepelně neopracovaných, tepelně opracovaných a sterilovaných masných výrobcích. Reakcí PCR bylo rozlišeno vepřové, kuřecí, hovězí a koňské maso. Polymerase chain reaction (PCR) was applied to meat species identification in non heat processed, heat processed and sterilised products. PCR made it possilble to identify pork, chicken, beef and horse meat species in meat products.
dcterms:title
Identification of meat species in meat products. Identifikace druhů masa v masných výrobcích. Identifikace druhů masa v masných výrobcích.
skos:prefLabel
Identifikace druhů masa v masných výrobcích. Identifikace druhů masa v masných výrobcích. Identification of meat species in meat products.
skos:notation
RIV/62157124:16270/02:00000394!RIV/2003/MSM/162703/N
n3:strany
421-423
n3:aktivita
n9:Z
n3:aktivity
Z(MSM 162700005)
n3:cisloPeriodika
9
n3:dodaniDat
n7:2003
n3:domaciTvurceVysledku
n18:4330455 n18:6160905
n3:druhVysledku
n13:J
n3:duvernostUdaju
n11:S
n3:entitaPredkladatele
n10:predkladatel
n3:idSjednocenehoVysledku
648308
n3:idVysledku
RIV/62157124:16270/02:00000394
n3:jazykVysledku
n4:cze
n3:klicovaSlova
meat, species identification, PCR
n3:klicoveSlovo
n5:meat n5:species%20identification n5:PCR
n3:kodStatuVydavatele
CZ - Česká republika
n3:kontrolniKodProRIV
[2A0232437F8C]
n3:nazevZdroje
Veterinářství
n3:obor
n14:GM
n3:pocetDomacichTvurcuVysledku
2
n3:pocetTvurcuVysledku
4
n3:pocetUcastnikuAkce
0
n3:pocetZahranicnichUcastnikuAkce
0
n3:rokUplatneniVysledku
n7:2002
n3:svazekPeriodika
52
n3:tvurceVysledku
Nebola, Mojmír Krkoška, L. Steinhauserová, Iva Obrovská, Iveta
n3:zamer
n17:MSM%20162700005
s:issn
0506-8231
s:numberOfPages
3
n12:organizacniJednotka
16270