This HTML5 document contains 44 embedded RDF statements represented using HTML+Microdata notation.

The embedded RDF content will be recognized by any processor of HTML5 Microdata.

Namespace Prefixes

PrefixIRI
n19http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/typAkce/
dctermshttp://purl.org/dc/terms/
n7http://purl.org/net/nknouf/ns/bibtex#
n6http://linked.opendata.cz/resource/domain/vavai/riv/tvurce/
n5http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/
n20http://linked.opendata.cz/resource/domain/vavai/zamer/
n12https://schema.org/
shttp://schema.org/
skoshttp://www.w3.org/2004/02/skos/core#
n3http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/
n16http://linked.opendata.cz/resource/domain/vavai/vysledek/RIV%2F62156489%3A_____%2F03%3A55300003%21RIV%2F2004%2FMSM%2F430004%2FN/
n2http://linked.opendata.cz/resource/domain/vavai/vysledek/
rdfhttp://www.w3.org/1999/02/22-rdf-syntax-ns#
n4http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/klicoveSlovo/
n17http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/duvernostUdaju/
xsdhhttp://www.w3.org/2001/XMLSchema#
n18http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/aktivita/
n9http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/jazykVysledku/
n11http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/druhVysledku/
n10http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/obor/
n15http://reference.data.gov.uk/id/gregorian-year/

Statements

Subject Item
n2:RIV%2F62156489%3A_____%2F03%3A55300003%21RIV%2F2004%2FMSM%2F430004%2FN
rdf:type
n5:Vysledek skos:Concept
dcterms:description
Práce popisuje výsledky z polních pokusů při hodnocení nutriční kvality vybraného sortimentu rajčat a papriky. Work describes results of field experiments with tomato and pepper assortment and evaluation of their nutritional quality.
dcterms:title
Effect of tomato and pepper cultivars on nutritional quality Vliv odrůdy na nutriční hodnotu rajčat a papriky. Vliv odrůdy na nutriční hodnotu rajčat a papriky.
skos:prefLabel
Effect of tomato and pepper cultivars on nutritional quality Vliv odrůdy na nutriční hodnotu rajčat a papriky. Vliv odrůdy na nutriční hodnotu rajčat a papriky.
skos:notation
RIV/62156489:_____/03:55300003!RIV/2004/MSM/430004/N
n3:strany
5;5
n3:aktivita
n18:Z
n3:aktivity
Z(MSM 435100002)
n3:dodaniDat
n15:2004
n3:domaciTvurceVysledku
n6:3301206
n3:druhVysledku
n11:D
n3:duvernostUdaju
n17:S
n3:entitaPredkladatele
n16:predkladatel
n3:idSjednocenehoVysledku
633414
n3:idVysledku
RIV/62156489:_____/03:55300003
n3:jazykVysledku
n9:cze
n3:klicovaSlova
pepper; tomato; assortment; nutritional composition
n3:klicoveSlovo
n4:tomato n4:pepper n4:nutritional%20composition n4:assortment
n3:kontrolniKodProRIV
[ED973C8FB489]
n3:mistoKonaniAkce
Brno
n3:mistoVydani
Brno
n3:nazevZdroje
Jakost potravin a potravinových surovin
n3:obor
n10:GC
n3:pocetDomacichTvurcuVysledku
3
n3:pocetTvurcuVysledku
3
n3:pocetUcastnikuAkce
0
n3:pocetZahranicnichUcastnikuAkce
0
n3:rokUplatneniVysledku
n15:2003
n3:tvurceVysledku
Pokluda, Robert
n3:typAkce
n19:CST
n3:zahajeniAkce
2003-01-01+01:00
n3:zamer
n20:MSM%20435100002
s:numberOfPages
1
n7:hasPublisher
Mendelova zemědělská a lesnická univerzita v Brně
n12:isbn
80-7157-648-4