This HTML5 document contains 45 embedded RDF statements represented using HTML+Microdata notation.

The embedded RDF content will be recognized by any processor of HTML5 Microdata.

Namespace Prefixes

PrefixIRI
n20http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/typAkce/
dctermshttp://purl.org/dc/terms/
n14http://purl.org/net/nknouf/ns/bibtex#
n11http://linked.opendata.cz/resource/domain/vavai/riv/tvurce/
n18http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/
n19https://schema.org/
n7http://linked.opendata.cz/resource/domain/vavai/zamer/
shttp://schema.org/
skoshttp://www.w3.org/2004/02/skos/core#
n3http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/
n2http://linked.opendata.cz/resource/domain/vavai/vysledek/
rdfhttp://www.w3.org/1999/02/22-rdf-syntax-ns#
n17http://linked.opendata.cz/resource/domain/vavai/vysledek/RIV%2F62156489%3A_____%2F02%3A55500017%21RIV%2F2003%2FMSM%2F430003%2FN/
n8http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/klicoveSlovo/
n4http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/duvernostUdaju/
xsdhhttp://www.w3.org/2001/XMLSchema#
n13http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/jazykVysledku/
n10http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/aktivita/
n16http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/obor/
n15http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/druhVysledku/
n6http://reference.data.gov.uk/id/gregorian-year/

Statements

Subject Item
n2:RIV%2F62156489%3A_____%2F02%3A55500017%21RIV%2F2003%2FMSM%2F430003%2FN
rdf:type
skos:Concept n18:Vysledek
dcterms:description
Stone fruits as peach are characteristically soft pleshed and highly perishable, and have a limited market life potential. Peach fruits are limited in their shelf-life by a high rate of Softening. The storage period can be extended by selection of special gas mixtures with the reduction of oxygen to 1% in ambient atmosphere. Peckové ovoce jako jsou broskve jsou charakteristické měknutím dužniny a neúdržností, což vede ke zkrácenému využití pro trh. Skladovatelnost broskví je limitována vysokou rychlostí dýchání. Dobu skladování lze rozšířit uplatněním speciálním složením plynné směsi se sníženou hodnotou kyslíku, která je 1%.
dcterms:title
Skladování broskví v atmosféře s nízkým obsahem kyslíku Skladování broskví v atmosféře s nízkým obsahem kyslíku Peach fruit storage at low - oxygen atmosphere
skos:prefLabel
Peach fruit storage at low - oxygen atmosphere Skladování broskví v atmosféře s nízkým obsahem kyslíku Skladování broskví v atmosféře s nízkým obsahem kyslíku
skos:notation
RIV/62156489:_____/02:55500017!RIV/2003/MSM/430003/N
n3:strany
9;9
n3:aktivita
n10:Z
n3:aktivity
Z(MSM 435100002)
n3:dodaniDat
n6:2003
n3:domaciTvurceVysledku
n11:8278318 n11:8654670
n3:druhVysledku
n15:D
n3:duvernostUdaju
n4:S
n3:entitaPredkladatele
n17:predkladatel
n3:idSjednocenehoVysledku
663742
n3:idVysledku
RIV/62156489:_____/02:55500017
n3:jazykVysledku
n13:cze
n3:klicovaSlova
peach;low-oxygene;firmness
n3:klicoveSlovo
n8:firmness n8:low-oxygene n8:peach
n3:kontrolniKodProRIV
[60460E16D8D5]
n3:mistoKonaniAkce
Mendelova zemědělská a lesnická univerzita v Brn
n3:mistoVydani
Mendelova zemědělská a lesnická univerzita v Brn
n3:nazevZdroje
Sborník souhrnů sdělení, XXIX. Semináře o jakosti potravin a potravinových surovin
n3:obor
n16:GM
n3:pocetDomacichTvurcuVysledku
2
n3:pocetTvurcuVysledku
2
n3:pocetUcastnikuAkce
0
n3:pocetZahranicnichUcastnikuAkce
0
n3:rokUplatneniVysledku
n6:2002
n3:tvurceVysledku
Goliáš, Jan Němcová, Anna
n3:typAkce
n20:CST
n3:zahajeniAkce
2002-01-01+01:00
n3:zamer
n7:MSM%20435100002
s:numberOfPages
1
n14:hasPublisher
Mendelova zemědělská a lesnická univerzita v Brně. Ediční středisko
n19:isbn
80-7157-571-2