This HTML5 document contains 44 embedded RDF statements represented using HTML+Microdata notation.

The embedded RDF content will be recognized by any processor of HTML5 Microdata.

Namespace Prefixes

PrefixIRI
dctermshttp://purl.org/dc/terms/
n11http://localhost/temp/predkladatel/
n8http://linked.opendata.cz/resource/domain/vavai/riv/tvurce/
n16http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/
n18http://linked.opendata.cz/resource/domain/vavai/zamer/
shttp://schema.org/
skoshttp://www.w3.org/2004/02/skos/core#
n3http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/
n2http://linked.opendata.cz/resource/domain/vavai/vysledek/
rdfhttp://www.w3.org/1999/02/22-rdf-syntax-ns#
n6http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/klicoveSlovo/
n14http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/duvernostUdaju/
n17http://linked.opendata.cz/resource/domain/vavai/vysledek/RIV%2F62156489%3A43510%2F05%3A00007111%21RIV06-MSM-43510___/
xsdhhttp://www.w3.org/2001/XMLSchema#
n12http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/aktivita/
n4http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/jazykVysledku/
n15http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/druhVysledku/
n13http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/obor/
n9http://reference.data.gov.uk/id/gregorian-year/

Statements

Subject Item
n2:RIV%2F62156489%3A43510%2F05%3A00007111%21RIV06-MSM-43510___
rdf:type
skos:Concept n16:Vysledek
dcterms:description
Srovnání chemických, instrumentálních a senzorických metod stanovení kyselosti vín. Vliv kyseliny vinné, jablečné, mléčné a jejich solí na hodnoty pH, titrační kyselosti a senzorickou jakost vín. Hodnocení koncentrace kyselin a kyselosti bílých vín ročníku 2003 a 2004. Comparison of chemical, instrumental and sensory methods of acidity determination in wine. Influence of tartaric, malic, lactic acids and their salts on pH value, titrable acidity and sensory quality of wine. Evaluation of acids and wine acidity in white wines of vintage 2003 and 2004. Srovnání chemických, instrumentálních a senzorických metod stanovení kyselosti vín. Vliv kyseliny vinné, jablečné, mléčné a jejich solí na hodnoty pH, titrační kyselosti a senzorickou jakost vín. Hodnocení koncentrace kyselin a kyselosti bílých vín ročníku 2003 a 2004.
dcterms:title
Hodnocení obsahu kyselin a kyselosti révových vín Assessment of acid concentration and wine acidity. Hodnocení obsahu kyselin a kyselosti révových vín
skos:prefLabel
Hodnocení obsahu kyselin a kyselosti révových vín Assessment of acid concentration and wine acidity. Hodnocení obsahu kyselin a kyselosti révových vín
skos:notation
RIV/62156489:43510/05:00007111!RIV06-MSM-43510___
n3:strany
387;389
n3:aktivita
n12:Z
n3:aktivity
Z(MSM 435100002)
n3:cisloPeriodika
7-8
n3:dodaniDat
n9:2006
n3:domaciTvurceVysledku
n8:1231154
n3:druhVysledku
n15:J
n3:duvernostUdaju
n14:S
n3:entitaPredkladatele
n17:predkladatel
n3:idSjednocenehoVysledku
523566
n3:idVysledku
RIV/62156489:43510/05:00007111
n3:jazykVysledku
n4:cze
n3:klicovaSlova
lactic acid; malic acid; pH value; sensory acidity; tartaric acid; titrable acidity
n3:klicoveSlovo
n6:sensory%20acidity n6:lactic%20acid n6:malic%20acid n6:titrable%20acidity n6:pH%20value n6:tartaric%20acid
n3:kodStatuVydavatele
CZ - Česká republika
n3:kontrolniKodProRIV
[41BCDED7EDE7]
n3:nazevZdroje
Vinařský obzor
n3:obor
n13:GM
n3:pocetDomacichTvurcuVysledku
1
n3:pocetTvurcuVysledku
1
n3:rokUplatneniVysledku
n9:2005
n3:svazekPeriodika
98
n3:tvurceVysledku
Balík, Josef
n3:zamer
n18:MSM%20435100002
s:issn
1212-7884
s:numberOfPages
3
n11:organizacniJednotka
43510