This HTML5 document contains 38 embedded RDF statements represented using HTML+Microdata notation.

The embedded RDF content will be recognized by any processor of HTML5 Microdata.

Namespace Prefixes

PrefixIRI
dctermshttp://purl.org/dc/terms/
n17http://purl.org/net/nknouf/ns/bibtex#
n7http://localhost/temp/predkladatel/
n11http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/
n8http://linked.opendata.cz/resource/domain/vavai/zamer/
shttp://schema.org/
skoshttp://www.w3.org/2004/02/skos/core#
n3http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/
n2http://linked.opendata.cz/resource/domain/vavai/vysledek/
rdfhttp://www.w3.org/1999/02/22-rdf-syntax-ns#
n6http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/klicoveSlovo/
n10http://linked.opendata.cz/resource/domain/vavai/vysledek/RIV%2F62156489%3A43210%2F99%3A23400031%21RIV%2F2000%2FMSM%2F432100/
n13http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/duvernostUdaju/
xsdhhttp://www.w3.org/2001/XMLSchema#
n18http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/jazykVysledku/
n9http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/aktivita/
n16http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/obor/
n12http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/druhVysledku/
n14http://reference.data.gov.uk/id/gregorian-year/

Statements

Subject Item
n2:RIV%2F62156489%3A43210%2F99%3A23400031%21RIV%2F2000%2FMSM%2F432100
rdf:type
skos:Concept n11:Vysledek
dcterms:description
Současné pohledy na jakost. Jakost živých jatečných prasat. Jakost jatečně opracovaných těl prasat. Jakost vepřového masa. Jakost výrobků z vepřového masa. Spotřebitelská kvalita vepřového masa. Technologické vlastnosti vepřového masa. Actual view on quality. Quality of live slaughtery pigs. Quality of slaughtered pigs bodies. Quality of pork meat. Quality of pork sortiment. User quality of pork meat. Technology quality of pork meat.
dcterms:title
Actual quality of pork meat Aktuálně o jakosti vepřového masa Aktuálně o jakosti vepřového masa
skos:prefLabel
Actual quality of pork meat Aktuálně o jakosti vepřového masa Aktuálně o jakosti vepřového masa
skos:notation
RIV/62156489:43210/99:23400031!RIV/2000/MSM/432100
n3:strany
43
n3:aktivita
n9:Z
n3:aktivity
Z(MSM 432100001)
n3:dodaniDat
n14:2000
n3:domaciTvurceVysledku
Ingr, Ivo
n3:druhVysledku
n12:D
n3:duvernostUdaju
n13:S
n3:entitaPredkladatele
n10:predkladatel
n3:idSjednocenehoVysledku
734535
n3:idVysledku
RIV/62156489:43210/99:23400031
n3:jazykVysledku
n18:cze
n3:klicovaSlova
pork meat;quality;actuality
n3:klicoveSlovo
n6:actuality n6:pork%20meat n6:quality
n3:kontrolniKodProRIV
[DD0D38A0A8C6]
n3:mistoVydani
Plemo, a.s., MZLU, Brno
n3:nazevZdroje
Nové poznatky v chovu prasat
n3:obor
n16:GM
n3:pocetDomacichTvurcuVysledku
1
n3:pocetTvurcuVysledku
1
n3:rokUplatneniVysledku
n14:1999
n3:tvurceVysledku
Ingr, Ivo
n3:zamer
n8:MSM%20432100001
s:numberOfPages
3
n17:hasPublisher
Plemo, a.s., MZLU, Brno
n7:organizacniJednotka
43210