This HTML5 document contains 39 embedded RDF statements represented using HTML+Microdata notation.

The embedded RDF content will be recognized by any processor of HTML5 Microdata.

Namespace Prefixes

PrefixIRI
dctermshttp://purl.org/dc/terms/
n11http://localhost/temp/predkladatel/
n10http://purl.org/net/nknouf/ns/bibtex#
n13http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/
n15https://schema.org/
n14http://linked.opendata.cz/resource/domain/vavai/zamer/
shttp://schema.org/
skoshttp://www.w3.org/2004/02/skos/core#
n16http://linked.opendata.cz/resource/domain/vavai/vysledek/RIV%2F62156489%3A43210%2F99%3A23400010%21RIV%2F2000%2FMSM%2F432100/
n3http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/
n2http://linked.opendata.cz/resource/domain/vavai/vysledek/
rdfhttp://www.w3.org/1999/02/22-rdf-syntax-ns#
n5http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/klicoveSlovo/
n12http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/duvernostUdaju/
xsdhhttp://www.w3.org/2001/XMLSchema#
n9http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/aktivita/
n7http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/jazykVysledku/
n18http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/druhVysledku/
n17http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/obor/
n4http://reference.data.gov.uk/id/gregorian-year/

Statements

Subject Item
n2:RIV%2F62156489%3A43210%2F99%3A23400010%21RIV%2F2000%2FMSM%2F432100
rdf:type
skos:Concept n13:Vysledek
dcterms:description
Changes of the freezing point of milk were determined in samples of raw milk from the farm in Ořechov. The significant changes of SNF, lactose, protein and freeing point at all were monitored during the years 1996-1997. The lowest solids-non-fat was registred in the spring months. The worse freezing point was registered in the summer months. V průběhu roku 1996-1997 byly sledovány změny tukuprosté sušiny a bodu mrznutí u vzorků mléka odebíraných na farmě v Ořechově. Během roku byla sledována výrazná variabilita tukuprosté sušiny, laktózy, bílkovin i bodu mrznutí. Nejnižší tukuprostá sušina byla naměřen v jarních měsících. Nejnižší hodnoty bodu mrznutí byly naměřeny v letních měsících.
dcterms:title
Variabilita tukuprosté sušiny a bodu mrznutí kravského mléka Variabilita tukuprosté sušiny a bodu mrznutí kravského mléka The variability of solids-non-fat and of the freezing point of cow milk
skos:prefLabel
Variabilita tukuprosté sušiny a bodu mrznutí kravského mléka The variability of solids-non-fat and of the freezing point of cow milk Variabilita tukuprosté sušiny a bodu mrznutí kravského mléka
skos:notation
RIV/62156489:43210/99:23400010!RIV/2000/MSM/432100
n3:strany
12
n3:aktivita
n9:Z
n3:aktivity
Z(MSM 432100001)
n3:dodaniDat
n4:2000
n3:domaciTvurceVysledku
Šustová, Květoslava
n3:druhVysledku
n18:D
n3:duvernostUdaju
n12:S
n3:entitaPredkladatele
n16:predkladatel
n3:idSjednocenehoVysledku
757332
n3:idVysledku
RIV/62156489:43210/99:23400010
n3:jazykVysledku
n7:cze
n3:klicovaSlova
freezing point;cow milk;milk quality
n3:klicoveSlovo
n5:milk%20quality n5:freezing%20point n5:cow%20milk
n3:kontrolniKodProRIV
[B08E642704A2]
n3:mistoVydani
VFU, Brno
n3:nazevZdroje
XXIX. Lenfeldovy a Höklovy dny
n3:obor
n17:GM
n3:pocetDomacichTvurcuVysledku
1
n3:pocetTvurcuVysledku
1
n3:rokUplatneniVysledku
n4:1999
n3:tvurceVysledku
Šustová, Květoslava
n3:zamer
n14:MSM%20432100001
s:numberOfPages
2
n10:hasPublisher
VFU, Brno
n15:isbn
80-85114-67-4
n11:organizacniJednotka
43210