This HTML5 document contains 40 embedded RDF statements represented using HTML+Microdata notation.

The embedded RDF content will be recognized by any processor of HTML5 Microdata.

Namespace Prefixes

PrefixIRI
n19http://linked.opendata.cz/resource/domain/vavai/vysledek/RIV%2F62156489%3A43210%2F99%3A23200019%21RIV%2F2000%2FMSM%2F432100/
dctermshttp://purl.org/dc/terms/
n15http://localhost/temp/predkladatel/
n14http://purl.org/net/nknouf/ns/bibtex#
n17http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/
n9https://schema.org/
n6http://linked.opendata.cz/resource/domain/vavai/zamer/
shttp://schema.org/
n4http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/
skoshttp://www.w3.org/2004/02/skos/core#
n2http://linked.opendata.cz/resource/domain/vavai/vysledek/
rdfhttp://www.w3.org/1999/02/22-rdf-syntax-ns#
n11http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/klicoveSlovo/
n16http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/duvernostUdaju/
xsdhhttp://www.w3.org/2001/XMLSchema#
n18http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/jazykVysledku/
n13http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/aktivita/
n12http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/obor/
n7http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/druhVysledku/
n5http://reference.data.gov.uk/id/gregorian-year/

Statements

Subject Item
n2:RIV%2F62156489%3A43210%2F99%3A23200019%21RIV%2F2000%2FMSM%2F432100
rdf:type
n17:Vysledek skos:Concept
dcterms:description
Pokus byl proveden na silážích z drcených kukuřičných palic (LKS) uskladněných v PE vacích s rozdílným obsahem sušiny. Vedle neošetřené kontrolní varianty byl sledován vliv přídavku biologických aditiv. Byly sledovány změny fermentačních charakteristik siláže v průběhu 48 hodin po vyskladnění. Ukázalo se, že s časem, rostoucí sušinou siláží a teplotou se zvyšuje mikrobiální aktivita, zejména plísní. Přídavek biologických aditiv k silážovaným drtím palic kukuřice neovlivnil v daných podmínkách pokusu efektivně výskyt mikroskopických hub. The experiment was performed in the maize silages from crushed Ears stored in PE bags with different dry matter contents. Beside the control variant not treated, also the effect of biological inocculant added was examined. Assessments of both variants were carried out according to changes of the fermentation process indices and of the microbiological finding. With increasing dry matter content, registered were not only the higher pH value, lower occurrence of fermenting acids (in particular of lactic acid), but also the fungal microflora increase, undesirable diethetically, with values higher than 107 per 1 g silage.
dcterms:title
Problematika druhotné fermentace u siláží LKS kukuřice Problematika druhotné fermentace u siláží LKS kukuřice Problems of the secondary fermentation in the LKS maize silages
skos:prefLabel
Problematika druhotné fermentace u siláží LKS kukuřice Problematika druhotné fermentace u siláží LKS kukuřice Problems of the secondary fermentation in the LKS maize silages
skos:notation
RIV/62156489:43210/99:23200019!RIV/2000/MSM/432100
n4:strany
43
n4:aktivita
n13:Z
n4:aktivity
Z(MSM 432100001)
n4:dodaniDat
n5:2000
n4:domaciTvurceVysledku
Doležal, Petr
n4:druhVysledku
n7:D
n4:duvernostUdaju
n16:S
n4:entitaPredkladatele
n19:predkladatel
n4:idSjednocenehoVysledku
751150
n4:idVysledku
RIV/62156489:43210/99:23200019
n4:jazykVysledku
n18:cze
n4:klicovaSlova
aerobic stability; maize silage; simulation; corn
n4:klicoveSlovo
n11:maize%20silage n11:simulation n11:corn n11:aerobic%20stability
n4:kontrolniKodProRIV
[E792A487A6CD]
n4:mistoVydani
Brno
n4:nazevZdroje
Sborník konference s mezinárodní účastí III. Kábrtovy dietetické dny
n4:obor
n12:GH
n4:pocetDomacichTvurcuVysledku
1
n4:pocetTvurcuVysledku
2
n4:rokUplatneniVysledku
n5:1999
n4:tvurceVysledku
Doležal, Petr
n4:zamer
n6:MSM%20432100001
s:numberOfPages
6
n14:hasPublisher
Veterinární a farmaceutická univerzita v Brně
n9:isbn
80-85114-63-1
n15:organizacniJednotka
43210