This HTML5 document contains 43 embedded RDF statements represented using HTML+Microdata notation.

The embedded RDF content will be recognized by any processor of HTML5 Microdata.

Namespace Prefixes

PrefixIRI
n13http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/typAkce/
dctermshttp://purl.org/dc/terms/
n18http://localhost/temp/predkladatel/
n10http://purl.org/net/nknouf/ns/bibtex#
n21http://linked.opendata.cz/resource/domain/vavai/projekt/
n11http://linked.opendata.cz/resource/domain/vavai/riv/tvurce/
n14http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/
n16https://schema.org/
shttp://schema.org/
skoshttp://www.w3.org/2004/02/skos/core#
n17http://linked.opendata.cz/resource/domain/vavai/vysledek/RIV%2F62156489%3A43210%2F14%3A00217725%21RIV15-MZE-43210___/
n3http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/
n2http://linked.opendata.cz/resource/domain/vavai/vysledek/
rdfhttp://www.w3.org/1999/02/22-rdf-syntax-ns#
n4http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/klicoveSlovo/
n5http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/duvernostUdaju/
xsdhhttp://www.w3.org/2001/XMLSchema#
n19http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/aktivita/
n6http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/jazykVysledku/
n15http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/druhVysledku/
n8http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/obor/
n7http://reference.data.gov.uk/id/gregorian-year/

Statements

Subject Item
n2:RIV%2F62156489%3A43210%2F14%3A00217725%21RIV15-MZE-43210___
rdf:type
skos:Concept n14:Vysledek
dcterms:description
Článek se zabývá vznikem a biologickými účinky biogenních aminů. V další části se zaobírá především biogenními aminy v sýrech a vlivem přítomných mikroorganismů na tvorbu biogenních aminů. The article deals with the formation and biological effects of biogenic amines. The next section deals primarily biogenic amines in cheese and due to the presence of microorganisms on the formation of biogenic amines. Článek se zabývá vznikem a biologickými účinky biogenních aminů. V další části se zaobírá především biogenními aminy v sýrech a vlivem přítomných mikroorganismů na tvorbu biogenních aminů.
dcterms:title
Biogenic amines in cheese - veiled threat Biogenní aminy v sýrech - skrytá hrozba Biogenní aminy v sýrech - skrytá hrozba
skos:prefLabel
Biogenic amines in cheese - veiled threat Biogenní aminy v sýrech - skrytá hrozba Biogenní aminy v sýrech - skrytá hrozba
skos:notation
RIV/62156489:43210/14:00217725!RIV15-MZE-43210___
n3:aktivita
n19:P
n3:aktivity
P(QJ1210302)
n3:dodaniDat
n7:2015
n3:domaciTvurceVysledku
n11:2001209
n3:druhVysledku
n15:D
n3:duvernostUdaju
n5:S
n3:entitaPredkladatele
n17:predkladatel
n3:idSjednocenehoVysledku
5353
n3:idVysledku
RIV/62156489:43210/14:00217725
n3:jazykVysledku
n6:cze
n3:klicovaSlova
decarboxylase activity; microorganisms; histamine; tyramine
n3:klicoveSlovo
n4:histamine n4:tyramine n4:decarboxylase%20activity n4:microorganisms
n3:kontrolniKodProRIV
[77CD428A5A7C]
n3:mistoKonaniAkce
Mendelova univerzita v Brně
n3:mistoVydani
Brno
n3:nazevZdroje
Farmářská výroba sýrů a kysaných mléčných výrobků XI.
n3:obor
n8:EE
n3:pocetDomacichTvurcuVysledku
1
n3:pocetTvurcuVysledku
1
n3:projekt
n21:QJ1210302
n3:rokUplatneniVysledku
n7:2014
n3:tvurceVysledku
Kalhotka, Libor
n3:typAkce
n13:EUR
n3:zahajeniAkce
2014-05-15+02:00
s:numberOfPages
4
n10:hasPublisher
Mendelova univerzita v Brně, Zemědělská 1,613 00 Brno
n16:isbn
978-80-7375-970-4
n18:organizacniJednotka
43210