This HTML5 document contains 46 embedded RDF statements represented using HTML+Microdata notation.

The embedded RDF content will be recognized by any processor of HTML5 Microdata.

Namespace Prefixes

PrefixIRI
n16http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/typAkce/
dctermshttp://purl.org/dc/terms/
n18http://localhost/temp/predkladatel/
n17http://purl.org/net/nknouf/ns/bibtex#
n14http://linked.opendata.cz/resource/domain/vavai/riv/tvurce/
n13http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/
n9https://schema.org/
shttp://schema.org/
skoshttp://www.w3.org/2004/02/skos/core#
n3http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/
n10http://linked.opendata.cz/resource/domain/vavai/vysledek/RIV%2F62156489%3A43210%2F14%3A00214023%21RIV15-MSM-43210___/
n2http://linked.opendata.cz/resource/domain/vavai/vysledek/
rdfhttp://www.w3.org/1999/02/22-rdf-syntax-ns#
n11http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/klicoveSlovo/
n12http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/duvernostUdaju/
xsdhhttp://www.w3.org/2001/XMLSchema#
n15http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/jazykVysledku/
n8http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/aktivita/
n20http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/druhVysledku/
n5http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/obor/
n7http://reference.data.gov.uk/id/gregorian-year/

Statements

Subject Item
n2:RIV%2F62156489%3A43210%2F14%3A00214023%21RIV15-MSM-43210___
rdf:type
n13:Vysledek skos:Concept
dcterms:description
Tento článek se zabývá problematikou teploty skladování burčáku. Sledovány byly čtyři vzorky burčáku z plodů révy vinné odrůdy Rulandské šedé (Pinot Gris). Dva vzorky byly uchovávány v chladném prostředí 5 °C a dva vzorky byly uchovávány při pokojové teplotě 22 °C. Tento článek se zabývá problematikou teploty skladování burčáku. Sledovány byly čtyři vzorky burčáku z plodů révy vinné odrůdy Rulandské šedé (Pinot Gris). Dva vzorky byly uchovávány v chladném prostředí 5 °C a dva vzorky byly uchovávány při pokojové teplotě 22 °C. This article deals with effect of storage temperature on the partially fermented wine must viscosity. Four samples of partially fermented wine must (Pinot Gris) were observed. Two samples were stored in cold temperature 5 °C and another two samples were stored in the temperature 22 °C.
dcterms:title
Vliv teploty skladování na průběh viskozity burčáku Effect of storage temperature on the partially fermented wine must viscosity process Vliv teploty skladování na průběh viskozity burčáku
skos:prefLabel
Vliv teploty skladování na průběh viskozity burčáku Vliv teploty skladování na průběh viskozity burčáku Effect of storage temperature on the partially fermented wine must viscosity process
skos:notation
RIV/62156489:43210/14:00214023!RIV15-MSM-43210___
n3:aktivita
n8:S
n3:aktivity
S
n3:dodaniDat
n7:2015
n3:domaciTvurceVysledku
n14:6465722 n14:3248186 n14:9874143
n3:druhVysledku
n20:D
n3:duvernostUdaju
n12:S
n3:entitaPredkladatele
n10:predkladatel
n3:idSjednocenehoVysledku
53935
n3:idVysledku
RIV/62156489:43210/14:00214023
n3:jazykVysledku
n15:cze
n3:klicovaSlova
partially fermented wine must; modelling; viscosity; storage temperature
n3:klicoveSlovo
n11:storage%20temperature n11:modelling n11:viscosity n11:partially%20fermented%20wine%20must
n3:kontrolniKodProRIV
[9AAA69B038E9]
n3:mistoKonaniAkce
Mendelova univerzita v Brně
n3:mistoVydani
Brno
n3:nazevZdroje
Sborník příspěvků XL. Konference o jakosti potravin a potravinových surovin - Ingrovy dny 2014
n3:obor
n5:GM
n3:pocetDomacichTvurcuVysledku
3
n3:pocetTvurcuVysledku
3
n3:rokUplatneniVysledku
n7:2014
n3:tvurceVysledku
Křivánek, Ivo Kumbár, Vojtěch Nedomová, Šárka
n3:typAkce
n16:EUR
n3:zahajeniAkce
2014-03-05+01:00
s:numberOfPages
7
n17:hasPublisher
Mendelova zemědělská a lesnická univerzita v Brně
n9:isbn
978-80-7375-944-5
n18:organizacniJednotka
43210