This HTML5 document contains 51 embedded RDF statements represented using HTML+Microdata notation.

The embedded RDF content will be recognized by any processor of HTML5 Microdata.

Namespace Prefixes

PrefixIRI
n8http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/typAkce/
dctermshttp://purl.org/dc/terms/
n19http://localhost/temp/predkladatel/
n5http://purl.org/net/nknouf/ns/bibtex#
n6http://linked.opendata.cz/resource/domain/vavai/riv/tvurce/
n10http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/
n15https://schema.org/
shttp://schema.org/
skoshttp://www.w3.org/2004/02/skos/core#
n3http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/
n2http://linked.opendata.cz/resource/domain/vavai/vysledek/
rdfhttp://www.w3.org/1999/02/22-rdf-syntax-ns#
n9http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/klicoveSlovo/
n18http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/duvernostUdaju/
xsdhhttp://www.w3.org/2001/XMLSchema#
n16http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/aktivita/
n20http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/jazykVysledku/
n11http://linked.opendata.cz/resource/domain/vavai/vysledek/RIV%2F62156489%3A43210%2F14%3A00214022%21RIV15-MSM-43210___/
n14http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/obor/
n7http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/druhVysledku/
n13http://reference.data.gov.uk/id/gregorian-year/

Statements

Subject Item
n2:RIV%2F62156489%3A43210%2F14%3A00214022%21RIV15-MSM-43210___
rdf:type
n10:Vysledek skos:Concept
dcterms:description
Práce předkládá výsledky texturní analýzy syrovátkových sýrů vyrobených podle různých receptur. Texture analysis of the whey cheeses of different recipes was studied. Práce předkládá výsledky texturní analýzy syrovátkových sýrů vyrobených podle různých receptur.
dcterms:title
Texture analysis of the whey cheeses Texturní analýza syrovátkových sýrů Texturní analýza syrovátkových sýrů
skos:prefLabel
Texture analysis of the whey cheeses Texturní analýza syrovátkových sýrů Texturní analýza syrovátkových sýrů
skos:notation
RIV/62156489:43210/14:00214022!RIV15-MSM-43210___
n3:aktivita
n16:S
n3:aktivity
S
n3:dodaniDat
n13:2015
n3:domaciTvurceVysledku
n6:9696393 n6:9573399 n6:3372766 n6:6465722 n6:3443043 n6:4312708
n3:druhVysledku
n7:D
n3:duvernostUdaju
n18:S
n3:entitaPredkladatele
n11:predkladatel
n3:idSjednocenehoVysledku
50196
n3:idVysledku
RIV/62156489:43210/14:00214022
n3:jazykVysledku
n20:cze
n3:klicovaSlova
whey cheese; strenght; texture
n3:klicoveSlovo
n9:strenght n9:whey%20cheese n9:texture
n3:kontrolniKodProRIV
[DBAC2F29138A]
n3:mistoKonaniAkce
Mendelova univerzita v Brně
n3:mistoVydani
Brno
n3:nazevZdroje
Sborník příspěvků XL. Konference o jakosti potravin a potravinových surovin - Ingrovy dny 2014
n3:obor
n14:GM
n3:pocetDomacichTvurcuVysledku
6
n3:pocetTvurcuVysledku
6
n3:rokUplatneniVysledku
n13:2014
n3:tvurceVysledku
Simeonovová, Jana Teplá, Jana Nedomová, Šárka Strnková, Jana Lužová, Táňa Buchar, Jaroslav
n3:typAkce
n8:EUR
n3:zahajeniAkce
2014-03-05+01:00
s:numberOfPages
5
n5:hasPublisher
Mendelova zemědělská a lesnická univerzita v Brně
n15:isbn
978-80-7375-944-5
n19:organizacniJednotka
43210