This HTML5 document contains 47 embedded RDF statements represented using HTML+Microdata notation.

The embedded RDF content will be recognized by any processor of HTML5 Microdata.

Namespace Prefixes

PrefixIRI
n20http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/typAkce/
dctermshttp://purl.org/dc/terms/
n21http://purl.org/net/nknouf/ns/bibtex#
n17http://localhost/temp/predkladatel/
n7http://linked.opendata.cz/resource/domain/vavai/riv/tvurce/
n4http://linked.opendata.cz/resource/domain/vavai/projekt/
n18http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/
n13https://schema.org/
shttp://schema.org/
skoshttp://www.w3.org/2004/02/skos/core#
n3http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/
n2http://linked.opendata.cz/resource/domain/vavai/vysledek/
rdfhttp://www.w3.org/1999/02/22-rdf-syntax-ns#
n5http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/klicoveSlovo/
n16http://linked.opendata.cz/resource/domain/vavai/vysledek/RIV%2F62156489%3A43210%2F13%3A00208486%21RIV15-MSM-43210___/
n19http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/duvernostUdaju/
xsdhhttp://www.w3.org/2001/XMLSchema#
n15http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/aktivita/
n8http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/jazykVysledku/
n12http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/druhVysledku/
n9http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/obor/
n10http://reference.data.gov.uk/id/gregorian-year/

Statements

Subject Item
n2:RIV%2F62156489%3A43210%2F13%3A00208486%21RIV15-MSM-43210___
rdf:type
skos:Concept n18:Vysledek
dcterms:description
Práce se zabývá výzkumem anaerobní fermentace gastronomických odpadů. Jako testovaný materiál byl použit odpad ze zaměstnanecké kantýny. Testy byly prováděny v Republikové referenční laboratoři Mendelovy univerzity, testy trvaly 23 dní při teplotě 41,9°C. V průběhu testů bylo měřeno množství vzniklého bioplynu a jeho složení. This work deals with the anaerobic treatment of food waste, generated at the Mendel University canteen. Tests carried out in the Republic reference laboratory at Mendel University in Brno under mesophilic anaerobic conditions for 23 days. Biogas production and methane abundance were daily monitored during the test. Práce se zabývá výzkumem anaerobní fermentace gastronomických odpadů. Jako testovaný materiál byl použit odpad ze zaměstnanecké kantýny. Testy byly prováděny v Republikové referenční laboratoři Mendelovy univerzity, testy trvaly 23 dní při teplotě 41,9°C. V průběhu testů bylo měřeno množství vzniklého bioplynu a jeho složení.
dcterms:title
Anaerobní fermentace gastronomických odpadů. Anaerobní fermentace gastronomických odpadů. Anaerobic fermentation of food waste.
skos:prefLabel
Anaerobic fermentation of food waste. Anaerobní fermentace gastronomických odpadů. Anaerobní fermentace gastronomických odpadů.
skos:notation
RIV/62156489:43210/13:00208486!RIV15-MSM-43210___
n3:aktivita
n15:P
n3:aktivity
P(EE2.3.30.0031)
n3:dodaniDat
n10:2015
n3:domaciTvurceVysledku
n7:8388938 n7:3770621 n7:7749309
n3:druhVysledku
n12:D
n3:duvernostUdaju
n19:S
n3:entitaPredkladatele
n16:predkladatel
n3:idSjednocenehoVysledku
60421
n3:idVysledku
RIV/62156489:43210/13:00208486
n3:jazykVysledku
n8:cze
n3:klicovaSlova
food waste; anaerobic fermentation; methane; biogas
n3:klicoveSlovo
n5:methane n5:anaerobic%20fermentation n5:food%20waste n5:biogas
n3:kontrolniKodProRIV
[89D40B6D615D]
n3:mistoKonaniAkce
Námestovo
n3:mistoVydani
Nitra
n3:nazevZdroje
XVth International Conference of Young Scientists 2013
n3:obor
n9:EI
n3:pocetDomacichTvurcuVysledku
3
n3:pocetTvurcuVysledku
3
n3:projekt
n4:EE2.3.30.0031
n3:rokUplatneniVysledku
n10:2013
n3:tvurceVysledku
Mareček, Jan Geršl, Milan Koutný, Tomáš
n3:typAkce
n20:EUR
n3:zahajeniAkce
2013-01-01+01:00
s:numberOfPages
5
n21:hasPublisher
Slovak University of Agriculture in Nitra - Faculty of Engineering
n13:isbn
978-80-552-1070-4
n17:organizacniJednotka
43210