This HTML5 document contains 49 embedded RDF statements represented using HTML+Microdata notation.

The embedded RDF content will be recognized by any processor of HTML5 Microdata.

Namespace Prefixes

PrefixIRI
n17http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/typAkce/
dctermshttp://purl.org/dc/terms/
n12http://localhost/temp/predkladatel/
n10http://purl.org/net/nknouf/ns/bibtex#
n7http://linked.opendata.cz/resource/domain/vavai/riv/tvurce/
n18http://linked.opendata.cz/resource/domain/vavai/subjekt/
n15http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/
n20https://schema.org/
shttp://schema.org/
skoshttp://www.w3.org/2004/02/skos/core#
n4http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/
n2http://linked.opendata.cz/resource/domain/vavai/vysledek/
rdfhttp://www.w3.org/1999/02/22-rdf-syntax-ns#
n14http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/klicoveSlovo/
n16http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/duvernostUdaju/
xsdhhttp://www.w3.org/2001/XMLSchema#
n19http://linked.opendata.cz/resource/domain/vavai/vysledek/RIV%2F62156489%3A43210%2F13%3A00200200%21RIV14-MSM-43210___/
n11http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/aktivita/
n6http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/jazykVysledku/
n21http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/obor/
n8http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/druhVysledku/
n5http://reference.data.gov.uk/id/gregorian-year/

Statements

Subject Item
n2:RIV%2F62156489%3A43210%2F13%3A00200200%21RIV14-MSM-43210___
rdf:type
skos:Concept n15:Vysledek
dcterms:description
The aim of this work was to evaluate and compare the quality of Czech and foreign butters using infrared spectroscopy. Butter was measured at Antaris spectroscope at 80 scans and resolution of the fourth Results were statistically analyzed using UNISTAT 5.1 (P <0.05) Cílem práce bylo zhodnocení a porovnání kvality českých a zahraničních másel využitím infračervené spektroskopie. Másla byla měřena na spektroskopu Antaris při 80 scanech a rozlišením 4. Výsledky byly statisticky vyhodnoceny pomocí programu UNISTAT 5.1 (P<0,05) Cílem práce bylo zhodnocení a porovnání kvality českých a zahraničních másel využitím infračervené spektroskopie. Másla byla měřena na spektroskopu Antaris při 80 scanech a rozlišením 4. Výsledky byly statisticky vyhodnoceny pomocí programu UNISTAT 5.1 (P<0,05)
dcterms:title
Využití blízké infračervené spektroskopie jako nástroje k hodnocení kvality českých a zahraničních másel The use of infrared spectroscopy as a tool for assessing the quality of Czech and foreign butters Využití blízké infračervené spektroskopie jako nástroje k hodnocení kvality českých a zahraničních másel
skos:prefLabel
Využití blízké infračervené spektroskopie jako nástroje k hodnocení kvality českých a zahraničních másel The use of infrared spectroscopy as a tool for assessing the quality of Czech and foreign butters Využití blízké infračervené spektroskopie jako nástroje k hodnocení kvality českých a zahraničních másel
skos:notation
RIV/62156489:43210/13:00200200!RIV14-MSM-43210___
n15:predkladatel
n18:orjk%3A43210
n4:aktivita
n11:S
n4:aktivity
S
n4:dodaniDat
n5:2014
n4:domaciTvurceVysledku
n7:4312708 n7:3443043 n7:8573255 n7:7647840 n7:7644647
n4:druhVysledku
n8:D
n4:duvernostUdaju
n16:S
n4:entitaPredkladatele
n19:predkladatel
n4:idSjednocenehoVysledku
115938
n4:idVysledku
RIV/62156489:43210/13:00200200
n4:jazykVysledku
n6:cze
n4:klicovaSlova
spectroscopy; butter
n4:klicoveSlovo
n14:spectroscopy n14:butter
n4:kontrolniKodProRIV
[399BC7110788]
n4:mistoKonaniAkce
Mendelova univerzita v Brně
n4:mistoVydani
Brno
n4:nazevZdroje
Farmářská výroba sýrů a kysaných mléčných výrobků X.
n4:obor
n21:GM
n4:pocetDomacichTvurcuVysledku
5
n4:pocetTvurcuVysledku
5
n4:rokUplatneniVysledku
n5:2013
n4:tvurceVysledku
Sýkora, Vladimír Teplá, Jana Dvořák, Lukáš Šustová, Květoslava Lužová, Táňa
n4:typAkce
n17:EUR
n4:zahajeniAkce
2013-05-16+02:00
s:numberOfPages
4
n10:hasPublisher
Mendelova zemědělská a lesnická univerzita v Brně
n20:isbn
978-80-7375-755-7
n12:organizacniJednotka
43210