This HTML5 document contains 41 embedded RDF statements represented using HTML+Microdata notation.

The embedded RDF content will be recognized by any processor of HTML5 Microdata.

Namespace Prefixes

PrefixIRI
dctermshttp://purl.org/dc/terms/
n14http://localhost/temp/predkladatel/
n19http://linked.opendata.cz/resource/domain/vavai/projekt/
n8http://linked.opendata.cz/resource/domain/vavai/riv/tvurce/
n4http://linked.opendata.cz/resource/domain/vavai/subjekt/
n3http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/
shttp://schema.org/
skoshttp://www.w3.org/2004/02/skos/core#
n5http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/
n2http://linked.opendata.cz/resource/domain/vavai/vysledek/
rdfhttp://www.w3.org/1999/02/22-rdf-syntax-ns#
n10http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/klicoveSlovo/
n15http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/duvernostUdaju/
xsdhhttp://www.w3.org/2001/XMLSchema#
n6http://linked.opendata.cz/resource/domain/vavai/vysledek/RIV%2F62156489%3A43210%2F12%3A00189162%21RIV13-MSM-43210___/
n18http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/jazykVysledku/
n7http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/aktivita/
n17http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/obor/
n11http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/druhVysledku/
n16http://reference.data.gov.uk/id/gregorian-year/

Statements

Subject Item
n2:RIV%2F62156489%3A43210%2F12%3A00189162%21RIV13-MSM-43210___
rdf:type
n3:Vysledek skos:Concept
dcterms:description
Sýr Liliputas, v překladu znamená trpaslík, patří mezi zrající polotvrdé sýry, je vyráběn z kravského mléka. Obsah sušiny sýru Liliputas je 56 %, z toho tuk tvoří 30 % a bílkoviny 3,5 %. Jeho mladší bratr Belvederio dosahuje stejné hodnoty sušiny, má však méně tuku (22,5 %) více bílkovin (27,6 %). V chuti je sýr jemně nasládlý, příjemně nakyslý s jemnou houbovou příchutí. Sýr Liliputas, v překladu znamená trpaslík, patří mezi zrající polotvrdé sýry, je vyráběn z kravského mléka. Obsah sušiny sýru Liliputas je 56 %, z toho tuk tvoří 30 % a bílkoviny 3,5 %. Jeho mladší bratr Belvederio dosahuje stejné hodnoty sušiny, má však méně tuku (22,5 %) více bílkovin (27,6 %). V chuti je sýr jemně nasládlý, příjemně nakyslý s jemnou houbovou příchutí. Cheese Liliputas is semi hard cheese made from cow's milk. Dry matter of Liliputas is 56 % ,fat content 30 % and 26 % of protein. Belvederio is other type of Liliputas cheese wit less fat content (22,5%).
dcterms:title
Výroba litevského sýru Liliputas Výroba litevského sýru Liliputas How to make latvians cheese Liliputas
skos:prefLabel
Výroba litevského sýru Liliputas Výroba litevského sýru Liliputas How to make latvians cheese Liliputas
skos:notation
RIV/62156489:43210/12:00189162!RIV13-MSM-43210___
n3:predkladatel
n4:orjk%3A43210
n5:aktivita
n7:P
n5:aktivity
P(2B08069)
n5:cisloPeriodika
132
n5:dodaniDat
n16:2013
n5:domaciTvurceVysledku
n8:3443043
n5:druhVysledku
n11:J
n5:duvernostUdaju
n15:S
n5:entitaPredkladatele
n6:predkladatel
n5:idSjednocenehoVysledku
179093
n5:idVysledku
RIV/62156489:43210/12:00189162
n5:jazykVysledku
n18:cze
n5:klicovaSlova
Latvia; Liliputas; cheese
n5:klicoveSlovo
n10:cheese n10:Liliputas n10:Latvia
n5:kodStatuVydavatele
CZ - Česká republika
n5:kontrolniKodProRIV
[4B833892CD82]
n5:nazevZdroje
Mlékařské listy-Zpravodaj
n5:obor
n17:GM
n5:pocetDomacichTvurcuVysledku
1
n5:pocetTvurcuVysledku
1
n5:projekt
n19:2B08069
n5:rokUplatneniVysledku
n16:2012
n5:svazekPeriodika
23
n5:tvurceVysledku
Lužová, Táňa
s:issn
1212-950X
s:numberOfPages
2
n14:organizacniJednotka
43210