This HTML5 document contains 42 embedded RDF statements represented using HTML+Microdata notation.

The embedded RDF content will be recognized by any processor of HTML5 Microdata.

Namespace Prefixes

PrefixIRI
dctermshttp://purl.org/dc/terms/
n15http://localhost/temp/predkladatel/
n12http://linked.opendata.cz/resource/domain/vavai/riv/tvurce/
n17http://linked.opendata.cz/resource/domain/vavai/subjekt/
n8http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/
n16http://linked.opendata.cz/resource/domain/vavai/zamer/
n5http://linked.opendata.cz/resource/domain/vavai/vysledek/RIV%2F62156489%3A43210%2F11%3A00184264%21RIV12-MSM-43210___/
shttp://schema.org/
skoshttp://www.w3.org/2004/02/skos/core#
n4http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/
n2http://linked.opendata.cz/resource/domain/vavai/vysledek/
rdfhttp://www.w3.org/1999/02/22-rdf-syntax-ns#
n11http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/klicoveSlovo/
n13http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/duvernostUdaju/
xsdhhttp://www.w3.org/2001/XMLSchema#
n14http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/aktivita/
n9http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/jazykVysledku/
n19http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/obor/
n18http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/druhVysledku/
n10http://reference.data.gov.uk/id/gregorian-year/

Statements

Subject Item
n2:RIV%2F62156489%3A43210%2F11%3A00184264%21RIV12-MSM-43210___
rdf:type
n8:Vysledek skos:Concept
dcterms:description
Flour is the main raw material used for the manufacture of bakery products and confectionery. Samples of special wheat flour, bread wheat flour, rye flour, organic wheat flour and organic rye flour were analysed over the course of eight months. Total plate count, moulds count, yeasts count and coliform bacteria count were monitored. Total plate count ranged from 3.12 log CFU.g-1 to 4.29 log CFU.g-1, moulds count from 1.46 log CFU.g-1 to 2.4 log CFU.g-1, yeasts count from 0.54 log CFU.g-1 to 2.05 log CFU.g-1, and coliform bacteria count from 2.41 log CFU.g-1 to 3.73 log CFU.g-1. All analysed samples complied with microbiological criteria established for individual groups of microorganisms in the relevant standards. Hlavní surovinou pro výrobu pekařských a cukrářských výrobků je mouka. V průběhu osmi měsíců byly analyzovány vzorky mouky pšeničné speciál, pšeničné chlebové, žitné, BIO pšeničné a BIO žitné. U každého druhu mouky byl sledován celkový počet mikroorganismů, počet plísní, kvasinek a koliformních mikroorganismů. Celkový počet mikroorganismů se v jednotlivých druzích mouk pohyboval od 3,12 do 4,29 log KTJ.g-1, počet plísní od 1,46 do 2,4 log KTJ.g-1, počet kvasinek v rozmezí 0,54 až 2,05 log KTJ.g-1, počet koliformních mikroorganismů od 2,41 do 3,73 log KTJ.g-1. Všechny analyzované vzorky mouky vyhovovaly mikrobiologickým kritériím, které jsou pro jednotlivé skupiny mikroorganismů dány normou. Hlavní surovinou pro výrobu pekařských a cukrářských výrobků je mouka. V průběhu osmi měsíců byly analyzovány vzorky mouky pšeničné speciál, pšeničné chlebové, žitné, BIO pšeničné a BIO žitné. U každého druhu mouky byl sledován celkový počet mikroorganismů, počet plísní, kvasinek a koliformních mikroorganismů. Celkový počet mikroorganismů se v jednotlivých druzích mouk pohyboval od 3,12 do 4,29 log KTJ.g-1, počet plísní od 1,46 do 2,4 log KTJ.g-1, počet kvasinek v rozmezí 0,54 až 2,05 log KTJ.g-1, počet koliformních mikroorganismů od 2,41 do 3,73 log KTJ.g-1. Všechny analyzované vzorky mouky vyhovovaly mikrobiologickým kritériím, které jsou pro jednotlivé skupiny mikroorganismů dány normou.
dcterms:title
Mikrobiologická kvalita mouky používané pro výrobu pekařských produktů Mikrobiologická kvalita mouky používané pro výrobu pekařských produktů Microbiological quality of flour used for bakery and confectionery production
skos:prefLabel
Mikrobiologická kvalita mouky používané pro výrobu pekařských produktů Microbiological quality of flour used for bakery and confectionery production Mikrobiologická kvalita mouky používané pro výrobu pekařských produktů
skos:notation
RIV/62156489:43210/11:00184264!RIV12-MSM-43210___
n8:predkladatel
n17:orjk%3A43210
n4:aktivita
n14:Z
n4:aktivity
Z(MSM 432100001)
n4:cisloPeriodika
12
n4:dodaniDat
n10:2012
n4:domaciTvurceVysledku
n12:2088282
n4:druhVysledku
n18:J
n4:duvernostUdaju
n13:S
n4:entitaPredkladatele
n5:predkladatel
n4:idSjednocenehoVysledku
212455
n4:idVysledku
RIV/62156489:43210/11:00184264
n4:jazykVysledku
n9:cze
n4:klicovaSlova
yealds; flour; coliform bacteria; moulds
n4:klicoveSlovo
n11:moulds n11:flour n11:coliform%20bacteria n11:yealds
n4:kodStatuVydavatele
CZ - Česká republika
n4:kontrolniKodProRIV
[1C1C0BB9F31F]
n4:nazevZdroje
Úroda
n4:obor
n19:EE
n4:pocetDomacichTvurcuVysledku
1
n4:pocetTvurcuVysledku
1
n4:rokUplatneniVysledku
n10:2011
n4:svazekPeriodika
2011
n4:tvurceVysledku
Cwiková, Olga
n4:zamer
n16:MSM%20432100001
s:issn
0139-6013
s:numberOfPages
5
n15:organizacniJednotka
43210