This HTML5 document contains 50 embedded RDF statements represented using HTML+Microdata notation.

The embedded RDF content will be recognized by any processor of HTML5 Microdata.

Namespace Prefixes

PrefixIRI
n6http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/typAkce/
dctermshttp://purl.org/dc/terms/
n15http://purl.org/net/nknouf/ns/bibtex#
n7http://localhost/temp/predkladatel/
n14http://linked.opendata.cz/resource/domain/vavai/projekt/
n4http://linked.opendata.cz/resource/domain/vavai/riv/tvurce/
n21http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/
n13http://linked.opendata.cz/resource/domain/vavai/vysledek/RIV%2F62156489%3A43210%2F08%3A00128801%21RIV09-MSM-43210___/
n10https://schema.org/
shttp://schema.org/
skoshttp://www.w3.org/2004/02/skos/core#
n3http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/
n2http://linked.opendata.cz/resource/domain/vavai/vysledek/
rdfhttp://www.w3.org/1999/02/22-rdf-syntax-ns#
n12http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/klicoveSlovo/
n20http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/duvernostUdaju/
xsdhhttp://www.w3.org/2001/XMLSchema#
n17http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/jazykVysledku/
n5http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/aktivita/
n19http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/obor/
n11http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/druhVysledku/
n18http://reference.data.gov.uk/id/gregorian-year/

Statements

Subject Item
n2:RIV%2F62156489%3A43210%2F08%3A00128801%21RIV09-MSM-43210___
rdf:type
skos:Concept n21:Vysledek
dcterms:description
The lamb males whose meat (musculus biceps femoris) was used for sensorial evaluation originated from three farms: Kuklík (farm nb. 1), Kunčice pod Ondřejníkem (farm nb. 2) and Růžďka (farm nb. 3). On farm nb. 1 were kept crossbreeds of Charollais (Ch) x Romanov (R) and Suffolk (Sf) x R. On farm nb. 2 were kept crossbreeds of Sf x Ch and Sf x East Friesian breed (EF). On this farm were kept also pureblooded lambs of CH. On farm nb. 3 were kept crossbreeds of Sf x Ch, Sf x (Sf x Ch) and Sf x Improved Wallachian (IW). Effect of crossbreed had a significant effect on colour, fibrousness, fragility and juiciness of meat. On the other hand this factor had not a significant effect on taste and smell of meat. v práci byly hodnoceny výsledky senzorického hodnocení jehněčího masa v práci byly hodnoceny výsledky senzorického hodnocení jehněčího masa
dcterms:title
Senzorické hodnocení kvality masa jehňat beránků různých hybridních kombinací Senzorické hodnocení kvality masa jehňat beránků různých hybridních kombinací SENSORIAL EVALUATION OF MEAT OF MALE LAMBS OF DIFFERENT GENOTYPES
skos:prefLabel
Senzorické hodnocení kvality masa jehňat beránků různých hybridních kombinací Senzorické hodnocení kvality masa jehňat beránků různých hybridních kombinací SENSORIAL EVALUATION OF MEAT OF MALE LAMBS OF DIFFERENT GENOTYPES
skos:notation
RIV/62156489:43210/08:00128801!RIV09-MSM-43210___
n3:aktivita
n5:P
n3:aktivity
P(2B06108)
n3:dodaniDat
n18:2009
n3:domaciTvurceVysledku
n4:8517738 n4:6400728 n4:6217435 n4:2889137 n4:3210855
n3:druhVysledku
n11:D
n3:duvernostUdaju
n20:S
n3:entitaPredkladatele
n13:predkladatel
n3:idSjednocenehoVysledku
394426
n3:idVysledku
RIV/62156489:43210/08:00128801
n3:jazykVysledku
n17:cze
n3:klicovaSlova
lamb; meat; sensorial evaluation
n3:klicoveSlovo
n12:meat n12:sensorial%20evaluation n12:lamb
n3:kontrolniKodProRIV
[773EB2C902BB]
n3:mistoKonaniAkce
MZLU v Brně
n3:mistoVydani
Rapotín
n3:nazevZdroje
Šlechtění na masnou užitkovost a aktuální otázky produkce jatečných zvířat
n3:obor
n19:GG
n3:pocetDomacichTvurcuVysledku
5
n3:pocetTvurcuVysledku
5
n3:projekt
n14:2B06108
n3:rokUplatneniVysledku
n18:2008
n3:tvurceVysledku
Kuchtík, Jan Hošek, Martin Filipčík, Radek Dobeš, Igor Jarošová, Alžbeta
n3:typAkce
n6:EUR
n3:zahajeniAkce
2008-09-16+02:00
s:numberOfPages
5
n15:hasPublisher
MZLU v Brně, Asociace chovatelů masných plemen Rapotín, Agrovýzkum Rapotín s.r.o.
n10:isbn
978-80-903143-8-2
n7:organizacniJednotka
43210