This HTML5 document contains 48 embedded RDF statements represented using HTML+Microdata notation.

The embedded RDF content will be recognized by any processor of HTML5 Microdata.

Namespace Prefixes

PrefixIRI
dctermshttp://purl.org/dc/terms/
n10http://localhost/temp/predkladatel/
n8http://purl.org/net/nknouf/ns/bibtex#
n12http://linked.opendata.cz/resource/domain/vavai/projekt/
n4http://linked.opendata.cz/resource/domain/vavai/riv/tvurce/
n16http://linked.opendata.cz/resource/domain/vavai/vysledek/RIV%2F62156489%3A43210%2F07%3A00111038%21RIV08-MZE-43210___/
n15http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/
n17https://schema.org/
shttp://schema.org/
skoshttp://www.w3.org/2004/02/skos/core#
n3http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/
n2http://linked.opendata.cz/resource/domain/vavai/vysledek/
rdfhttp://www.w3.org/1999/02/22-rdf-syntax-ns#
n5http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/klicoveSlovo/
n18http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/duvernostUdaju/
xsdhhttp://www.w3.org/2001/XMLSchema#
n20http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/jazykVysledku/
n14http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/aktivita/
n13http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/obor/
n11http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/druhVysledku/
n9http://reference.data.gov.uk/id/gregorian-year/

Statements

Subject Item
n2:RIV%2F62156489%3A43210%2F07%3A00111038%21RIV08-MZE-43210___
rdf:type
skos:Concept n15:Vysledek
dcterms:description
Quality of fermentation process of ensilaged brevwers grains with addition fo barely meal Kvalita fermentačního procesu silážovaného pivovarského mláta s přídavkem ječného šrotu Kvalita fermentačního procesu silážovaného pivovarského mláta s přídavkem ječného šrotu
dcterms:title
Quality of fermentation process of ensilaged brevwers grains with addition fo barely meal Kvalita fermentačního procesu silážovaného pivovarského mláta s přídavkem ječného šrotu Kvalita fermentačního procesu silážovaného pivovarského mláta s přídavkem ječného šrotu
skos:prefLabel
Quality of fermentation process of ensilaged brevwers grains with addition fo barely meal Kvalita fermentačního procesu silážovaného pivovarského mláta s přídavkem ječného šrotu Kvalita fermentačního procesu silážovaného pivovarského mláta s přídavkem ječného šrotu
skos:notation
RIV/62156489:43210/07:00111038!RIV08-MZE-43210___
n3:strany
326;331
n3:aktivita
n14:P
n3:aktivity
P(QF4027)
n3:dodaniDat
n9:2008
n3:domaciTvurceVysledku
n4:2220962 n4:8523290 n4:2001209 n4:7800703 n4:5306868
n3:druhVysledku
n11:D
n3:duvernostUdaju
n18:S
n3:entitaPredkladatele
n16:predkladatel
n3:idSjednocenehoVysledku
430170
n3:idVysledku
RIV/62156489:43210/07:00111038
n3:jazykVysledku
n20:cze
n3:klicovaSlova
fermentation; silage; brewers` grains
n3:klicoveSlovo
n5:brewers%60%20grains n5:fermentation n5:silage
n3:kontrolniKodProRIV
[8E5E3A8ED182]
n3:mistoVydani
Brno
n3:nazevZdroje
VII. Kábrtovy dietetické dny
n3:obor
n13:GH
n3:pocetDomacichTvurcuVysledku
5
n3:pocetTvurcuVysledku
5
n3:projekt
n12:QF4027
n3:rokUplatneniVysledku
n9:2007
n3:tvurceVysledku
Kalhotka, Libor Vyskočil, Ivo Doležal, Jan Pyrochta, Václav Doležal, Petr
s:numberOfPages
6
n8:hasPublisher
Neuveden
n17:isbn
978-80-7305-002-3
n10:organizacniJednotka
43210