This HTML5 document contains 44 embedded RDF statements represented using HTML+Microdata notation.

The embedded RDF content will be recognized by any processor of HTML5 Microdata.

Namespace Prefixes

PrefixIRI
n8http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/typAkce/
dctermshttp://purl.org/dc/terms/
n17http://purl.org/net/nknouf/ns/bibtex#
n13http://localhost/temp/predkladatel/
n18http://linked.opendata.cz/resource/domain/vavai/riv/tvurce/
n9http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/
n5http://linked.opendata.cz/resource/domain/vavai/zamer/
n4https://schema.org/
shttp://schema.org/
skoshttp://www.w3.org/2004/02/skos/core#
n3http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/
n19http://linked.opendata.cz/resource/domain/vavai/vysledek/RIV%2F62156489%3A43210%2F07%3A00107689%21RIV08-MSM-43210___/
n2http://linked.opendata.cz/resource/domain/vavai/vysledek/
rdfhttp://www.w3.org/1999/02/22-rdf-syntax-ns#
n6http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/klicoveSlovo/
n20http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/duvernostUdaju/
xsdhhttp://www.w3.org/2001/XMLSchema#
n21http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/aktivita/
n16http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/jazykVysledku/
n15http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/obor/
n14http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/druhVysledku/
n10http://reference.data.gov.uk/id/gregorian-year/

Statements

Subject Item
n2:RIV%2F62156489%3A43210%2F07%3A00107689%21RIV08-MSM-43210___
rdf:type
n9:Vysledek skos:Concept
dcterms:description
This work deals with possibilities of NIR spectroscopy application to control of quality parameters of milk and dairy products -- liquid milk, milk powder, cheese, fermented milk products, butter. Infrared spectroscopy is a powerful tool for determining constituent concentration and qualitative characteristics of dairy products. Many examples and applications show that the technique is accurate and fast and is therefore used for process control Článek se zabývá možností aplikace NIR spektrometrieke kontrole kvality mléka a mléčných výrobků - konzuámního a syrového mléka, sušeného mléka, sýrů, fermentovaných mléčných výrobků a másla. Článek se zabývá možností aplikace NIR spektrometrieke kontrole kvality mléka a mléčných výrobků - konzuámního a syrového mléka, sušeného mléka, sýrů, fermentovaných mléčných výrobků a másla.
dcterms:title
Hodnocení kvality mléčných výrobků pomocí FT NIR spektrometrie Analysis of quality of dairy products by FT Near Infrared spectroscopy. Hodnocení kvality mléčných výrobků pomocí FT NIR spektrometrie
skos:prefLabel
Hodnocení kvality mléčných výrobků pomocí FT NIR spektrometrie Analysis of quality of dairy products by FT Near Infrared spectroscopy. Hodnocení kvality mléčných výrobků pomocí FT NIR spektrometrie
skos:notation
RIV/62156489:43210/07:00107689!RIV08-MSM-43210___
n3:strany
96;100
n3:aktivita
n21:Z
n3:aktivity
Z(MSM 432100001)
n3:dodaniDat
n10:2008
n3:domaciTvurceVysledku
n18:8573255
n3:druhVysledku
n14:D
n3:duvernostUdaju
n20:S
n3:entitaPredkladatele
n19:predkladatel
n3:idSjednocenehoVysledku
424484
n3:idVysledku
RIV/62156489:43210/07:00107689
n3:jazykVysledku
n16:cze
n3:klicovaSlova
milk product; cheese; fermented milk product; NIR spectroscopy
n3:klicoveSlovo
n6:NIR%20spectroscopy n6:fermented%20milk%20product n6:cheese n6:milk%20product
n3:kontrolniKodProRIV
[3A0C2317144C]
n3:mistoKonaniAkce
Štrbské pleso
n3:mistoVydani
Bratislava
n3:nazevZdroje
Hygiena alimentorum XXVIII
n3:obor
n15:GM
n3:pocetDomacichTvurcuVysledku
1
n3:pocetTvurcuVysledku
1
n3:rokUplatneniVysledku
n10:2007
n3:tvurceVysledku
Šustová, Květoslava
n3:typAkce
n8:EUR
n3:zahajeniAkce
2007-01-01+01:00
n3:zamer
n5:MSM%20432100001
s:numberOfPages
5
n17:hasPublisher
ŠVPS SR Bratislava
n4:isbn
978-80-8077-055-6
n13:organizacniJednotka
43210