This HTML5 document contains 42 embedded RDF statements represented using HTML+Microdata notation.

The embedded RDF content will be recognized by any processor of HTML5 Microdata.

Namespace Prefixes

PrefixIRI
dctermshttp://purl.org/dc/terms/
n15http://localhost/temp/predkladatel/
n5http://purl.org/net/nknouf/ns/bibtex#
n6http://linked.opendata.cz/resource/domain/vavai/riv/tvurce/
n9http://linked.opendata.cz/resource/domain/vavai/vysledek/RIV%2F62156489%3A43210%2F06%3A00104292%21RIV07-MSM-43210___/
n11http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/
n20http://linked.opendata.cz/resource/domain/vavai/zamer/
n19https://schema.org/
shttp://schema.org/
skoshttp://www.w3.org/2004/02/skos/core#
n3http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/
n2http://linked.opendata.cz/resource/domain/vavai/vysledek/
rdfhttp://www.w3.org/1999/02/22-rdf-syntax-ns#
n14http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/klicoveSlovo/
n16http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/duvernostUdaju/
xsdhhttp://www.w3.org/2001/XMLSchema#
n17http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/aktivita/
n12http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/jazykVysledku/
n13http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/obor/
n10http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/druhVysledku/
n8http://reference.data.gov.uk/id/gregorian-year/

Statements

Subject Item
n2:RIV%2F62156489%3A43210%2F06%3A00104292%21RIV07-MSM-43210___
rdf:type
n11:Vysledek skos:Concept
dcterms:description
Dvě výroby označené A a B eidamských sýrů s 30% tvs byly senzoricky hodnoceny v průběhu jejich zrání po dobu 6 měsíců. Nejlepší senzorické vlastnosti měly sýry do třetího měsíce zrání. později se u sýrů začala projevovat výrazná hořká chuť a vady ve vzhledu. Dvě výroby označené A a B eidamských sýrů s 30% tvs byly senzoricky hodnoceny v průběhu jejich zrání po dobu 6 měsíců. Nejlepší senzorické vlastnosti měly sýry do třetího měsíce zrání. později se u sýrů začala projevovat výrazná hořká chuť a vady ve vzhledu. Sensory properties of Edam type cheese (30% fat dry matter) with different time of ripening (1 month to 6 month) were evaluated. Cheese had better value up to the third month of ripening. If the period of maturation was extended up to six months, there were undesirable flavours, first the bitter taste and strange flavour.
dcterms:title
Vliv zrání na změny senzorického profilu eidamských sýrů Vliv zrání na změny senzorického profilu eidamských sýrů Influence of ripening to sensory profile at edam cheese.
skos:prefLabel
Vliv zrání na změny senzorického profilu eidamských sýrů Influence of ripening to sensory profile at edam cheese. Vliv zrání na změny senzorického profilu eidamských sýrů
skos:notation
RIV/62156489:43210/06:00104292!RIV07-MSM-43210___
n3:strany
127;129
n3:aktivita
n17:Z
n3:aktivity
Z(MSM 432100001)
n3:dodaniDat
n8:2007
n3:domaciTvurceVysledku
n6:2878666 n6:8573255
n3:druhVysledku
n10:D
n3:duvernostUdaju
n16:S
n3:entitaPredkladatele
n9:predkladatel
n3:idSjednocenehoVysledku
506945
n3:idVysledku
RIV/62156489:43210/06:00104292
n3:jazykVysledku
n12:cze
n3:klicovaSlova
edam cheese; ripening; sensory properties
n3:klicoveSlovo
n14:ripening n14:edam%20cheese n14:sensory%20properties
n3:kontrolniKodProRIV
[3BB1984AFBC2]
n3:mistoVydani
Praha
n3:nazevZdroje
Den mléka 2006
n3:obor
n13:GM
n3:pocetDomacichTvurcuVysledku
2
n3:pocetTvurcuVysledku
2
n3:rokUplatneniVysledku
n8:2006
n3:tvurceVysledku
Šustová, Květoslava Mlček, Jiří
n3:zamer
n20:MSM%20432100001
s:numberOfPages
3
n5:hasPublisher
Česká zemědělská univerzita v Praze
n19:isbn
80-213-1498-2
n15:organizacniJednotka
43210